ГЕРБ-аджии нагледаха границата, доволни са от оградата

Съоръжението от Малко Търново до Резово е на финала
43
ГЕРБ-аджии нагледаха границата, доволни са от оградата
Снимка: Reuters, архив

Работата по преградното съоръжение по границата от Малко Търново до Резово е на финала си. Това са констатирали народните представители от ГЕРБ Димитър Бойчев и Диана Саватева, които са изминали трасето, съобщиха от пресцентъра на партията.

Още по темата

Бойчев и Саватева са се запознали на място как изглежда напълно изградената зона от него и как вървят довършителните работи в останалите участъци.

Областна управа Бургас е възложител на изграждането на инженерното съоръжение на територията на Бургаска област - близо 127 километра.

Обходеното трасе покрива около половината от тази дистанция и включва най-трудно достъпните участъци от границата, с дълбоки дерета и силни наклони.

Според Бойчев съоръжението изглеждало стабилно и надлежно. Ще изпълни предназначението си и ако се допълни с техника - термокамери, както и с помощта на живата сила, която е там в момента и го обхожда.

Депутатът Саватева пък отбелязала, че са извършени огромен обем дейности, някои от които при лоши метеорологични условия.

Депутатите са стигнали и до местността Върли дол, където високите склонове край река Резовска са естествена преграда за нелегалните мигранти.

Бойчев и Саватева са се уверили от огледа, че над 90% от трасето е разчиствано от горска растителност, има участъци, където са изгребани тонове земна маса, извършвани са взривове, за да се разчисти скала по протежение на около 800 метра.

Народните представители са обобщили, че незавършените зони са с малка дължина и работата по съоръжението реално е на финала си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
2/3 от цената на скъпата ни оградка за *** без мозък, е в правилните банкови сметки.
14
2
 
30
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
А, хотелът на Винкела пълен ли е с полицаи и военни !? Държавата плаща ли му здраво !?А, оградата е за парлама.Видяхме колко може да се разчита на нея. Един бус талибани се обърна край Пазарджик и истината лъсна...
13
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Направете допитване : Ако изборите са днес ще гласувате ли за СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ ?
12
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трафикантите са дигнали цените за един мигрант сега актуалната е 6000 евро. Как няма да има трафик. С един мигрант ще изкарат повече пари отколкото някои хора за цяла година работа. Ами ако са 10 ? Тогава сумите са вече дотолкова сериозни че едва ли нещо ще ги спре
11
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има ли българи, които не знаят от какво са щастливи и доволни ГЕРБЕРАСЧЕТАТА , покрай оградата им !
10
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От далаверата ,не от оградата ! От далаверата ,не от санирането ! От далаверата , не от магистралата! Гарантирано далавера за СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ и около !
9
0
 
14
 
! Отговори
Башка Луд преди 6 години
До Boko boМного точно го каза,браво!
8
1
 
34
 
! Отговори
Чужденеца преди 6 години
ГЕРБ СА ДОВОЛНИ ОТ ОГРАДАТА-ВСИЧКИ СИ МИНАВАТ ОТ КЪДЕТО СИ ИСКАТ.
7
1
 
27
 
! Отговори
Башка Луд преди 6 години
Че как няма да са доволни, нали трябва да оправдаят лошото качество и да си заслужат комисионите!
6
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даа, от матеряло между редовете стана ясно, че требат още около 100 млн и че я завършат по догодина, ама *** се усвояват по план.
5
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виннкела и той е доволен и предоволен. Че кой друг ще ти плати по 840 лв на линеен метър за някаква си тел, при това на дупки.
4
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се казва гербаджии а герберасти.Иначе как няма да са доволни. Паричките които падат от трафика на тарамбуки са повече и от тези от амфетите.
3
0
 
20
 
! Отговори
dfsdfsdfsd преди 6 години
Абе като оградата е чудо е приказ, онея дето *** ги утрепа на Тракия как са влезли без документи?
2
0
 
36
 
! Отговори
Boko bo преди 6 години
Е как няма да са доволни. То апартаменти, коли, почивки, нови цици и още кво ли не изкара тази ограда. Унгария 5 реда направи за това време от край до край, а тук ограда като на лозето на баба ми, че и горди и доволни... Доволни да. И ние знаем защо
1
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една приятна разходка с цел опознаване на родината и прибиране на инкасото.