ГЕРБ-аджии нагледаха границата, доволни са от оградата

Съоръжението от Малко Търново до Резово е на финала
43
ГЕРБ-аджии нагледаха границата, доволни са от оградата
Снимка: Reuters, архив

Работата по преградното съоръжение по границата от Малко Търново до Резово е на финала си. Това са констатирали народните представители от ГЕРБ Димитър Бойчев и Диана Саватева, които са изминали трасето, съобщиха от пресцентъра на партията.

Още по темата

Бойчев и Саватева са се запознали на място как изглежда напълно изградената зона от него и как вървят довършителните работи в останалите участъци.

Областна управа Бургас е възложител на изграждането на инженерното съоръжение на територията на Бургаска област - близо 127 километра.

Обходеното трасе покрива около половината от тази дистанция и включва най-трудно достъпните участъци от границата, с дълбоки дерета и силни наклони.

Според Бойчев съоръжението изглеждало стабилно и надлежно. Ще изпълни предназначението си и ако се допълни с техника - термокамери, както и с помощта на живата сила, която е там в момента и го обхожда.

Депутатът Саватева пък отбелязала, че са извършени огромен обем дейности, някои от които при лоши метеорологични условия.

Депутатите са стигнали и до местността Върли дол, където високите склонове край река Резовска са естествена преграда за нелегалните мигранти.

Бойчев и Саватева са се уверили от огледа, че над 90% от трасето е разчиствано от горска растителност, има участъци, където са изгребани тонове земна маса, извършвани са взривове, за да се разчисти скала по протежение на около 800 метра.

Народните представители са обобщили, че незавършените зони са с малка дължина и работата по съоръжението реално е на финала си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те нямаше да ги хванат бежанците ако детето не беше катастрофирало
34
0
 
5
 
! Отговори
Стар набор преди 6 години
Непроходима ограда направи Унгария, двуредна с път за патрулките помежду.ДА СЕ УЧИМ ОТ УНГАРИЯ, но за съжаление нямаме Виктор Орбан.
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма такова нещо на Българската граница като ,, ограда,, . Има ,,временно възпрепятствашо съоръжение ,, Ограда построиха Турция на Сирииската граница - 820 километра ,бетонни панели , асфалтирана полоса , вишки с картечници ,джипове -наряд с кучета и тогава временно възпрепятстващо съоръжение .Цена около 120-40 милиона долара . КАК ЛИ ГО ПРАВЯТ ТОЛКОВА ЕВТИНО ? Пустите му турци ! А били по -корумпирани от нас?
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БАБА КУНАБАБА КУНА ВОЖД И ПРЕМИЕР!Поведи ни!
31
0
 
5
 
! Отговори
Боби преди 6 години
Депутати стигнали до местността Върли Дол. Това означава, че са обходили половината участък, тъй като тази местност е в землището на село Сливарово, а до Резово има почти още толкова разстояние.
30
0
 
6
 
! Отговори
Naco преди 6 години
А,"УСВОЕНИТЕ" пари ПРОВЕРИХА ли???? КОИ са ВИНОВНИЦИТЕ за ДАЛАВЕРАТА???? КОГА ще ги СЪДЯТ????
29
0
 
14
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
ЗАЩО ЛИ ГЕРБАДЖИИТЕ СА ДОВОЛНИ ОТ ОГРАДАТА?! НЕЩАТА СА ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНИ - ТЯ ИМ НАПЪЛНИ ДЖОБОВЕТЕ. ХОРА СВЕСТЕТЕ СЕ - КРАДЕНЕТО Е ПОВСЕМЕСТНО! АВТОРИТАРНАТА И СУПЕР ЛИДЕРСКА ПАРТИЯ ГЕРБ Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА! ДА ГИ ИЗРИТАМЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА! ТЕ СА МАФИОТИ!!!
28
2
 
13
 
! Отговори
Да гониш дивото преди 6 години
Абе, преди няколко години Сорос плати на продажните к*п*л*та, т. нар. "умните" и "красивите" да излязат по улиците и да свалят Орешарски, който започна оградата!А сега обикновения българин изпаднал в летаргия седи и гледа от дивана как неговите милиони изхарчени за оградата са съботирани от настоящата власт-мафия!Просто е време да се излезе на улицата и Борисов 3 да свърши като Борисов 1...Да се сложи категорично край на ерата на Тиквата и сие и техните калинки!
27
1
 
14
 
! Отговори
НА БАБА ЗЛАТА ШУРЕЯ преди 6 години
ТАЯ ОГРАДА КРАЙ НЯМА.ДА НАПРАВИМ СЕРИАЛ,ТЪКМО ДА ЗАМЕНИ ЛИГАВИТЕ САПУНКИТЕ ПО ТВ.
26
1
 
22
 
! Отговори
Страшна ограда преди 6 години
За милиарди. Трябва да си носят само по една ножица за тел.
25
2
 
26
 
! Отговори
Бай Корлеоне преди 6 години
Алоооу, редакцията, правилно е заглавието да бъде следното: " ГЕРБерасти и ГЕПаджийка се върнаха на местопрестъплението, от където откраднаха милиони!". А парите от "оградата", "санирането", "магистралите", "обществените поръчки" и др. се намират в офшорна сметка на Каймановите острови с титуляр някой си ТИКВАТА и код за достъп - ГЕРБ. Там има МИЛИАРДИ....... цацаров!
24
1
 
29
 
! Отговори
Мънго Джери преди 6 години
Колко е ефикасен най-скъпия стобор в България се вижда на бългоро-сръбската граница....
23
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина с тези министри бай Нуй щеше да има 11 % на изборите ! Ама после се разцелува с предатели в името на властта !
22
0
 
32
 
! Отговори
88 преди 6 години
За тези пари трябваше да е 5м.железо-бетон пкюс 3 ката бодлива тел.
21
0
 
30
 
! Отговори
ЗАТОВА СА ДОВОЛНИ преди 6 години
НАГЛЕЖДАТ ОГРАДАТА НА ОРЕШАРСКИ - 5 ПЪТИ ПО-ЕВТИНА И ДВОЙНА, А НЕ ЕГРЕКА НА ТИКВУНЯ. А ИНАЧЕ, НЯМА ДОВОЛНИ ХОРА. ДОВОЛНИ СА САМО ПРАСЕТАТА И ГЕРБАВИТЕ.
20
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е как няма да са доволни,колко *** направиха от тази ограда не е истина
19
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много пъти по сутрешен блок гербитата защитават нещо , а на обяд Боко тиквата решава обратното ! Скоро ще останеш гръмнат , българино , когато Боко се разбере с Ердоган за махане на тела !
18
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И всеки да си има коалиционна дупка в новата ограда
17
1
 
24
 
! Отговори
ДИЯН преди 6 години
ОТ КОГА ЧУВАМ ПОДОБНИ СЛОВА ЗА КРАЯ НА ОГРАДАТА!.
16
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако има допитване , резултатите ще бъдат плачевни за ГЕРБ ! С в.симеонов, болен , кукунева , москов ............. Тиквата щеше да втрещи България на дебат с Нинова !