Първата дама разчупва образа на военния президент!?

Социолог и политически PR пред Bulgaria ON AIR
6 юни 2017 12:37, Анисия Иванова
29

Румен Радев ще се опита да има близък контакт със своите избиратели. Няма нищо лошо и в силното присъствие на неговата съпруга. В България обществото не е свикнало да вижда политиците в естествената им роля, каза в студиото на "България сутрин" социологът Евелина Славкова по повод коментарите за личния живот на президента.

"Ако отправим поглед към САЩ ще видим, че се обръща изключително голямо внимание на семействата на политическите личности и ежедневието им", допълни тя.

Пред Bulgaria ON AIR политическият PR Арман Бабикян заяви, че присъствието на първата дама до президента Радев несъмнено помага за разчупване на образа на строгия и скован военен.

"Свободата на поведение в никакъв случай не означава разминаване с представата за демокрация и свобода", категоричен бе той.

И двамата гости в студиото се обединиха около тезата, че е изкючително важно президентът да не се дистанцира от общественозначимите теми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ген.Радев е най-готиния политик и качестве човек който сме имали за птезидент особенно след тази проява с бразилката където го пита защо е важен а той каза всички българи са важни...как да не харесваш такъв президент !!!
21
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Помака ирландска пастирка мислеше,че народът е стадо,а той неговият водач.Не смееше да се появява сред хората,защото половината го мразеха,другата половина му е подиграваха.
20
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев ще е ПРЕЗИДЕНТ 5 ИЛИ 10 ГОДИНИ, А ВИЕ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ ВСЕ ТАКИВА ДРЕБНИ ЗЛОБАРЧЕТА ОТ ПАНЕЛНИТЕ.
19
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нарочно ли се отваря темата от журналистите? По чия поръчка и за чий интерес? Или просто няма други теми от обществен интерес?
18
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой гледа Деса при нестинарите? Дето гонеше туристите че говорят с мъжа и,страшна излагация. Такава простотия България не помни само дето не ги блъскаше и им крещи бакдъ уей. Смех,през сълзи.Какви хора ни управляват.Господи спаси България,на теб се уповаваме.
17
5
 
16
 
! Отговори
Няма "първа дам преди 6 години
Доста липса на мисъл ....Понятието "първа дама" го има там, където има официално такъв статут, например в САЩ. Първата дама в САЩ си има определен статут и средства за финансирането й. Да се пренася механично понятието "първа дама" към държави, където няма подобен статус, си е меко казано глупoст. В България жената на президента, няма статут и съответно в България няма "първа дама", както е и в почти целия свят.
16
12
 
11
 
! Отговори
Lora преди 6 години
Още един ненужен разход за данъкоплатеца. Плевнелиев поне не правеше разход да разхожда съпругата си насма натам за сметка на бюджета. Няма поза от първата дама. Дори не се показва като много интелигентна, за да има смисъл от нейното присъствие.
15
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От деса полза никаква, радев поне може да набива крак и да козирува
14
5
 
22
 
! Отговори
иво преди 6 години
Не ни интересува какво правят в къщи , а какво правят за България , как работят и какви политики прилагат , а жените и децата им , както тоалетите и прическите им не са важни , стига с това жалко шоу по американски , да се хващат на работа !!!!
13
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Арманчо, какво четкаш имиджа на тази ***. Всички виждаме, как жената на радев избива комплексите. Ти ги разбираш тези неща, нали не си от София и си преживял прехода на провинциалиста към кореняк софиянец
12
10
 
17
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
Тя не само разчупва образа на Радев, тя направо го СЧУПИ ОТРАЗ!
11
12
 
9
 
! Отговори
АЗЗЗЗ преди 6 години
И Слави Трифонов е против Десислава Радева да е първа дама на Президента!
10
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко струва първата дама годишно?охрана, тоалети, пътувания, коктейли, храна, спанепоне 30 млн.лв годишнопри положение, че бедните пенсионери живеят с 2000лв годишно в ужасна мизерия
9
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Сащ си имат президент със самолет а си нямат пилот, ние си имаме пилот президент а нямаме самолет дет Деса на дига.
8
20
 
15
 
! Отговори
българин преди 6 години
До коментари отN:2 доN:8 Вие сте долни *** и злобари.Първо се погледнете в огледалото, вижте колко сте комплексирани и тогава коментирайте но не нормалните хора,а мутри като Винету и Цв.Цв.
7
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Журналистите не разбраха ли, че в България понятие като "първа дама" няма. Деси е съпруга на президента.
6
21
 
18
 
! Отговори
не я показвайте преди 6 години
От тази съвсем честно, преди малко повръщах !!!!! Отвратителна и крайно неприятна жена !!!!!!!!
5
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много е неприятна ! Ние си избрахме президент, не нея - да се навира навсякъде и да се изказва. С големи претенции, смята се за много важна. Защо сравняват България със САЩ ? Там има закон и статут на съпругата на президента, в България няма такъв закон и тя няма статут. Би трябвало сама да си плаща разходите, бюджета е гласуван за президента. Не стига, ние и плащаме сметките, ами от голямото добро-утро.......
4
17
 
18
 
! Отговори
Верно бе ! преди 6 години
Десито да не е правила операция за смяна на пол-а ?!Дали не се казва Десислав Радев ?!
3
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Генерал деси защо има по-изразена адамова ябълка от Радев ?Прилича на трансвестит ...