Цветанов: Стига за оградата, важни са политиките

Той отрече да има нередности по изграждането на съоръжението
8 юни 2017 13:45,
47
Цветанов: Стига за оградата, важни са политиките
Цветан Цветанов. Снимка: архив, Булфото

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов отрече да има нередности по изграждането на оградата на границата с Турция. Повод за коментара му станаха обвиненията на левицата, че на места в Хасковска област оградата е едноредова, а не двуредова, както и че камерите и сензорите не са в изправност.

"Оградата на Хасково е 31 км. От тази гледна точка няма елемент на някакви притеснения, защото всичко, което е осигурено като бюджет, е изразходвано по начин, който съответства на законодателството", коментира Цветанов в кулоарите на парламента.

Според него в случая са важни политиките, а БСП търсят повод за демонстриране на активност.

Още по темата

"БСП търсят повод да са активни и да могат да се задържат на вълната, която ги отведе на президентските избори и на парламентарните им позволи да са втора политическа сила. Оттук нататък е важно какви са политиките", настоя той.

Според него ограничаването на бежанския поток може да стане само с дипломатически средства, а изграденото възпиращо съоръжение е за превантивност.

"Ограничаването на бежанския поток е възможно, когато имаме добри отношения с Турция и България участва във взимането на важните решения в ЕС. Посещението на премиера Борисов в последните три дни е ясен знак за доверието и отговорността, която искат да споделят държави като Германия и Франция с нас. Посещението в Турция също е ясен знак, че искаме добросъседски отношения", посочи Цветанов.

"Вместо да подкрепим правителството за тази дипломатическа совалка, се занимаваме с отговори на въпроси, които не са с такова съдържание, каквото твърди опозицията", настоя той и отново призова да се даде акцент на предстоящото посещение на министър-председателя в Турция.

Цветанов отвърна на критиките на БСП и като припомни участъка от оградата, която е била изградена по време на кабинета "Орешарски".

"Да не забравяме снимките - оградата, която беше паднала и се слагаха колове", заключи Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Тошко 35Не ги санира, но ги построи! А сегшните - какво?Ето, заради такива неумни исказвания си "Тошко" и май никога няма да станеш "Тодор"! (ако разбираш)
40
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви политики бе, Цветанов? Сега Винету получи инструктажа и ще приложи политиката на чупка в кръста пред Ердо. Оградката рехава, комуфлаж, да си мислим че ни пази, а комшията пуска на малки партиди, да не бие на очи! Вашите сценки по милиционерски вече не вървят!
39
0
 
10
 
! Отговори
ФИЛ преди 6 години
ДЕМЕК : КАКВО КАТО КРАДЕМ
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига, нали?
37
0
 
9
 
! Отговори
Варан преди 6 години
Г-н Цветанов, не лъжете хората,а свършете нещо полезно за тях.Говорите само за Шенген,ами направете заплатите и пенсиите шенгенски.Справете се с демографския срив и намалете корупцията​.Едва тогава ще получите уважение от изстрадалия български народ.
36
0
 
16
 
! Отговори
До Тошко преди 6 години
Като ГРОБ санира толкова много, защо хората вият на умряло, че им тече като от водопад? 2 милиарда уж се отпуснаха, единият вече го няма. Къде отиде Гробарчета, кои си го поделиха? Видими резултати, наистина.
35
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се оглеждайте в това дето го крадем ... то си е наше ... Важно е какво ви обещаваме ( и после НЕ изпълняваме ) ... Слушайте какво ви говорим , не ни гледайте какво правим !Така го разбирам .
34
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цвъчко,затова ли предложихте на Корнелия да стане шеф на парламента.Та да и затворите устата на нея и на Йончева.Да,ама не.С тия двете си намерихте майстора.Ще си мечтаете за Станишев и Миков.
33
14
 
4
 
! Отговори
Тошко преди 6 години
БСП за 100 г. НЕ СА САНИРАЛИ нито един жилищен блок! Това е "грижа за народа"! Ха ха ха....
32
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От како сте на власт все за Шенген ви е приказкат. Сега включихте и "чакалнята".Всяка година совалки-ту ти,ту началника ти.И какъв до сега е резултата?Никакъв!
31
1
 
15
 
! Отговори
Калина преди 6 години
Само допълвам,че от гняв съм пропуснала да напиша, че става дума за пожарна кола, за която Господари на ефира излъчиха репортаж с документи. Къде е ДАНС?Сега Борисов ще погостува на туркиша, за да го увери, че летището ще го вземе турска компания, според договорките за гласовете от Турция и взетата комисионна!ДАНС? Къде е?
30
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бедни ми *** Цвинокио! Толкова си жалък!
29
15
 
2
 
! Отговори
Тошко преди 6 години
БСП прави пари от имиграцията, която им изпраща Путин и Башар Ассад.
28
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига за оградата, да говорим за апартаментите ми - каза мислителят Цецерон.
27
1
 
21
 
! Отговори
Калина преди 6 години
ДАНС???ДАНС влезе и на летище София за купената за 1800 000 с пренабити номера. И за злоупотребите с държавните поръчки. Сега гледат и ДАИ - преди също имаше голям скандал за купуване на шофьорски изпити. И всичко това се оказва не толкова важно за ГЕРБ. Не за друго, а защото крадат правилните хора!Така ли е, г-н Цветанов?
26
18
 
3
 
! Отговори
АЗЗЗЗ преди 6 години
Комунисти и социалисти имат интерес да влизат мигранти и да разстройват живота на хората в ЕС!
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали е започнала проверка. Нека ДАНС и прокуратурата да си кажат мнението и тогава политиците да се изказват.
24
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветанов,тия пари дето ги откраднахте от оградата стигнаха ли ви да купите ромите на изборите следобед или взехте малко и от многомилиярдния заем.Щото нали знаеш какво се случваше без тяхната помощ.
23
22
 
2
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
Ченгета с ЧЕРВЕНИ КНИЖКИ ОТ БСП вкарват бежанци за пари и после ТОПЯТ ГЕРБ!
22
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правилно,Цвъки.Да оставим настрани оградата,а също и санирането.На дневен ред идва въпросът с ОСТАВКА-3 на правителството на Бай *** и Тримата глуппаци.