Цветанов: Стига за оградата, важни са политиките

Той отрече да има нередности по изграждането на съоръжението
8 юни 2017 13:45,
47
Цветанов: Стига за оградата, важни са политиките
Цветан Цветанов. Снимка: архив, Булфото

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов отрече да има нередности по изграждането на оградата на границата с Турция. Повод за коментара му станаха обвиненията на левицата, че на места в Хасковска област оградата е едноредова, а не двуредова, както и че камерите и сензорите не са в изправност.

"Оградата на Хасково е 31 км. От тази гледна точка няма елемент на някакви притеснения, защото всичко, което е осигурено като бюджет, е изразходвано по начин, който съответства на законодателството", коментира Цветанов в кулоарите на парламента.

Според него в случая са важни политиките, а БСП търсят повод за демонстриране на активност.

Още по темата

"БСП търсят повод да са активни и да могат да се задържат на вълната, която ги отведе на президентските избори и на парламентарните им позволи да са втора политическа сила. Оттук нататък е важно какви са политиките", настоя той.

Според него ограничаването на бежанския поток може да стане само с дипломатически средства, а изграденото възпиращо съоръжение е за превантивност.

"Ограничаването на бежанския поток е възможно, когато имаме добри отношения с Турция и България участва във взимането на важните решения в ЕС. Посещението на премиера Борисов в последните три дни е ясен знак за доверието и отговорността, която искат да споделят държави като Германия и Франция с нас. Посещението в Турция също е ясен знак, че искаме добросъседски отношения", посочи Цветанов.

"Вместо да подкрепим правителството за тази дипломатическа совалка, се занимаваме с отговори на въпроси, които не са с такова съдържание, каквото твърди опозицията", настоя той и отново призова да се даде акцент на предстоящото посещение на министър-председателя в Турция.

Цветанов отвърна на критиките на БСП и като припомни участъка от оградата, която е била изградена по време на кабинета "Орешарски".

"Да не забравяме снимките - оградата, която беше паднала и се слагаха колове", заключи Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де, като е толкоз добра тая ограда - от къде влизат ***, например тия, дето катастрофираха на Тракия? От къде са влезли?
20
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Политики "Модерна дума !Другото наименование на "геноцид ".
19
1
 
21
 
! Отговори
Антрополог преди 6 години
Още не сме стигнали до заключение, защо главата на Цветанов е с формата на вертикална елипса (каунеста глава). Установихме, че не всички които като него са завършили помощно училище имат такива глави. На такава глава най добре и стои кавръм калпак и Цветанов има такъв. Виждали сте го, даже и потури има. От друга страна той има повече акъл от началника си. Което всъщност означава , че оня изобщо няма акъл. Ето до това води яденето на много яйца, освен до образуването на метан в гащите.
18
1
 
17
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Как не разбрахте най-накрая!Оградата е с ЧИСТО ДЕКОРАТИВНА ЦЕЛ!Мути Мурксул трябва да оправдае някак 3те милиарда , които открадна от немския данъкоплатец, и подари на клана Ерсдухан!Бат Бойко сигурно вече е уточнил "траншовете" от афганистанци, и пакистанци за връщане от Германия в България - щото са прецапали през нас!
17
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не се допускат коментари на латиница.
16
4
 
6
 
! Отговори
Para kliss преди 6 години
Lubiteli s droni, helikopteri i deltaplaneri ossi oblitat 24x7 chasa bg sinorite i snimat vsichko ot ogradite...i slagat v neta filmite...istinata v dokumentalnoto lubitelsko kino...
15
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правилно Цецко, стига за оградата. Уреди щерките с университети в странство, за такси и луксозни квартири, трябва вече да не се рови юо оградата. Има ли някой който да се съмнява, че ръчичките на крадливите Гробарчета не са дърпали от парите? Един да каже, колкото са писали толкива е струвало?Няма такива! Такава гепачка на правеха и ***, крадяха но някак с мярка. Тия са като вълкодави, давят народа с всичко от което може да се краде. Пилот от Отряд 28 е казвал, че се изнасят пари с палета
14
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не забравяйте че българския народ е малък но много *** или поне тези които живеят на територията България! Не забравяйте какво каза мутрон аз съм *** и вие сте прости така че се разбираме прекрасно!?И народа му гласува, независимо от кражбите и нагласени обществени поръчки безаконието,бедността , които са пряк резултат от управлението на ГЕРБ. С една дума народа си ги иска!!!!????? Да му са честити
13
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-лошото е, че тея вече имат толкова много пари от КРАЖБИ, че вече се съмнявам да има съд, който ще ги осъди.А иначе за оградата- ами, журналистката Михнева още преди 2год направи едно разследване, с което показа нагледно, че и оградата, като "магистралите" ни, е най-скъпата в цяла европа(свят). Поне десеторна цена.Така, че който и да си покаже мутрата по телевизията и да обяснява, че всичко е наред, го смятам за прострастен/облажил се.
12
2
 
19
 
! Отговори
Цвинокио преди 6 години
Важни са политиките ама вие нямате такива, ако васалството на безгръбначните е политика. Та какво става с оградата ?
11
2
 
20
 
! Отговори
тито преди 6 години
ГРОБ СИ ГРАБЯТ ДЪРЖАВАТА, А НИЕ ТУК СЕДИМ И ЦЪКАМЕ ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ НА ОСТРОУМНИ/И НЕ ДО ТАМ/ КОМЕНТАРИ.ИДИЛИЯ!!!
10
3
 
13
 
! Отговори
Бушидо сан преди 6 години
Този е баш тартора в герп. Стиснал е боко за топките и оня не може да се отърве от него.
9
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак сме концлагер с ограда.
8
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да верно банално става с тая ограда. Унгарците като почнаха тука всички орангутаните рева ха - ето така се прави , това е политик алабала.Като почна тук да се прави - защо се прави ...За какво ни е ...хахахаххахахахБаххтии селяндуритее в рая държава...Все на опаки и все много умни. За това ходите боси ...щото кипите от акъл.
7
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ко стана с КТБ и референдума бе ***.
6
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецо е откраднал бодливата тел, за да огради скрина на тъща си.
5
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецо сега най важното е да ви махнем от власт, докато не сте доунищожили България.Това ще стане много трудно но не и невъзможно.ГЕРБ и БСП унищожават България.
4
0
 
23
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Ха, за какви политики става дума, щом оградата се прави чрез далавери???
3
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дупките на оградата, на които събират такса "вход" от мигрантите са също патент на ГЕРБ.
2
1
 
33
 
! Отговори
ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ преди 6 години
ОКТОПОДЪТ "ГЕРБ" в действие.