Старата любов ръжда не хваща! Радев пак пилотира изтребител

Той беше специален гост на българско-американската летателна тренировка
138

Снимка: Прессекретариат на президента

Президентът Румен Радев, който преди да стане държавен глава оглавяваше ВВС, беше специален гост на българско-американската летателна тренировка "Тракийски орел 2017", съобщиха от "Дондуков" 2.

Той изпълни полет на изтребител F-15C по покана на командващия ВВС на САЩ в Европа и Африка и командир на Съюзното военновъздушно командване на НАТО генерал Тод Уолтърс и на посланика на САЩ в България Ерик Рубин.

В летателната тренировка "Тракийски орел" 2017 участват изтребители F-15C от 122-ра ескадрила от състава на 159-о авиационно крило на Националната въздушна гвардия на щата Луизиана и учебни и бойни самолети и хеликоптери от Българските военновъздушни сили и формирования от Зенитно-ракетни войски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
7
 
14
 
! Отговори
74 преди 6 години
Ф15 е една стара тояга. Руснаците МНОГО отдавна имат доста по-добри самолети.
61
1
 
6
 
! Отговори
гого преди 6 години
до ХХха ха ф15 антика, кой ти каза аналог, че кой прави на антики аналози.
60
6
 
13
 
! Отговори
:) преди 6 години
Очаквайте и Бойко да се повози в някоя спарка, за да докаже, че и той е смел. Аз лично си мисля, че какъвто е плондир ще омаже яко самолета, ако изобщо посмее да излети. Най-вероятно като изръмжи машината, Боко ще пусне течност и ще избяга с викове.
59
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега е момента Бойко да отвърне на удара. Да грабне маркуча и да угаси голям пожар. Кой за каквото е учил.
58
1
 
7
 
! Отговори
:) :) преди 6 години
кого четкат бе, Радев е твърдо за Грипен но ББ рршава ще купува или не. А май ще си ремонтираме Миг 29 и още 10 годинки.
57
12
 
3
 
! Отговори
хх преди 6 години
Културни хора , повозили го.Добре би било и путин да повозят на Ф15 та да види що е то действително качествен самолет.Първия от този модел е полетял през 1975 г., а руснаците още не успяват да направят аналог с подобни качества.
56
1
 
2
 
! Отговори
ивчо преди 6 години
до 67 хеликоптераявно колко си говорил с майор от САШ, щом май бил казал нещо като дебел състав. Ти това ако не си разбрал и казваш май ,чудно останалото как си разбрал.
55
11
 
6
 
! Отговори
ДА СЕ ПОВОЗИМ преди 6 години
Седнал е, разбира се, на мястото на втория пилот, т.е. се е повозил на F-15, не го е пилотирал. Няма лошо, искам и аз да се кача на подобна машина.
54
0
 
3
 
! Отговори
Лекуващият лекар преди 6 години
JJIvanov, Моля те да се върнеш в клиниката. Не си приемал медикаменти вече цяла седмица. Моля те. Лекуващият лекар
53
8
 
20
 
! Отговори
Браво на Президента преди 6 години
Това е мъжкар и истински ГЕНЕРАЛ, не като Тиквича, който е бутафорен генерал, издигнат от Гоце, Цару и Доган. С мишката Роска не може да има и сравнение.
52
6
 
0
 
! Отговори
JJIvanov преди 6 години
От няколко дни вдигат шум наоколо.Новост е че се следят от нови бесове обемно палпиращо.Съвет да не носят лични документи банкови документи и телефони ..Жестоки врагове ползват нарочно вградени тежко терористични съоръжения вкл холограмни з а проследяване по дъното на тропосферния океан броят ги за учебни.
51
5
 
14
 
! Отговори
Герберски ридания преди 6 години
А лъжливите гербери ревяха, че Радев щял да бъде "изолиран" :) Оказа се, че е добре приет и на Изток, и на Запад. За разлика от Бай Тиква, за който се сещат само когато трябва да излъжат някой балама.
50
5
 
5
 
! Отговори
Хеликоптери преди 6 години
Какви БГ хеликоптери братче, по данни в Крумово има 2 работещи хеликоптета.Ако си мислите че имаме армия много се лъжете. Коворих с един Американски майор и няма да ви казвам как виждат армията ни ... непрофесионална, изостанала, негодна и мисля че спомена дебел състав. Смях
49
2
 
16
 
! Отговори
Дъкфейс Тиква преди 6 години
А през това време Боко кара тротинетка около магнолията в двора в Банкя, подкастря я с ножицата за ленти и си прави селфита с дъкфейсчета.
48
3
 
4
 
! Отговори
Четка преди 6 години
Четкат го от САЩ за да им купи старите Ф16-ки. Усещате ли ...
47
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единственият свестен човек в БГ-политиката , Румене направи преврат и разпусни парламента , имаш качества да си умен ДИКТАТОР , да се махаме от ЕС И НАТО .....действай
46
7
 
4
 
! Отговори
Кривондел преди 6 години
Ех, Румене... А ужким санкциите срещу Русия щеше да сваляш...:)
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 58Муахахахахах....а САЩ като са класическа президентска Република и бай Дончо коли и беси, не е ли демократична страна , бе ***?
44
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименРаботата на прокуратурата е да повдига обвинения за извършени престъпления, а президентът е този, който може да наложи вето на предстоящо престъпление срещу Конституцията............Значи това не е демокрация щом президента може да налага вето ! Конституцията се приема он Народното събрание ,тоест от болшинстовото депутати , а президентът щял да налага вето тоест ще се противопоставя на болшинството ,ще се противопоставя на народа !
43
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До президентът трябвати се радвай, че не е гинеколог, каква статия за ръждата и любовта щеше да четеш сега