За оградата, за националната сигурност… и Йончева на прокурор

Дала указания на мигрантите откъде най-лесно се минава границата
80
За оградата, за националната сигурност… и Йончева на прокурор
Снимка: Булфото, архив

Споровете между управляващи и опозиция за това къде оградата по границата ни с Турция е двуредова и къде не е, станаха причина вицепремиерът Валери Симеонов да даде соцдепутатката Елена Йончева на прокурор.

Още по темата

Тя се закани, че още утре ще предостави на обвиненото и на ДАНС материалите, които има, защото според нея от парите за преградното съоръжение се краде и така е заплашена националната ни сигурност.

Сигналът срещу Елена Йончева на Симеонов пък е за престъпления срещу националните интереси на страната.

Той твърди, че тя с многократните се изказвания по темата е преминала всякакви граници с конкретни указания къде работят камерите по границата, къде не работят, от коя до коя пирамида оградата е единична и къде е двойна.

Симеонов посочи, че ще иска допълнително да бъде проверено откъде Елена Йончева има достъп до доклада на Инспектората на МС, който цитира и кой й го е дал.

"Да даде обяснения и има ли нещо общо с изнасянето на кашони с пълната проектна документация за участъците от защитното съоръжение от отделните области, която е закарана най-вероятно в президентството", поиска още Симеонов.

Така че той смята, че това са престъпления, свързани с държавна тайна, с конфиденциална информация, с националната сигурност.

Вицето на премиера отрече информацията на червената депутатка да е вярна, но пък според него от нея се разбирало точно откъде най-лесно могат да преминат бежанците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
12
 
5
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 6 години
До 45. Видимо не си достатъчно интелигентен. И какво общо има това с *** - искаш да ми кажеш, че те са чисти, бели и неопетнени ли? Преписал си някаква поредна прес- плюнка, която нито се е случила, нито ДОРИ И ДА СЕ СЛУЧИ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ЩЕ Е ЗА ЛОШО. Поразиите на червената чумма ги знаем, катастрофа след катастрофа, така че честитото е, че не сте на власт. Да ва *** в гадовете.
48
13
 
7
 
! Отговори
Далавери Симеонов преди 6 години
Елена Йончева да Фнимава да не и дам и на нея един шут в главата
47
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя сега евро-патриот ли е винету-патриот ли е ?Защото патриот и евро* са взаимноизключващи се неща.Ама откакто Тиквата го купи, може и да се е поевропейчил.
46
4
 
25
 
! Отговори
вярно е преди 6 години
ПсевдоПатриотите-фашистите-обединените крадци ВЪН ВЪН ВЪН ВЪН ВЪН ВЪН от управлението на България....лидерите на фашистките фракциии на съд и затвор за денонощтното насаждане на етническа злоба и омраза в Българското общество и на Балканите........къде е ДАНС,БГ ПРОКУРАТУРАТА и какво още чака,ще чакаме тези фашисти да запалят чергата на майка България ли.........ВЪН ВЪН ВЪН ВЪН ВЪН ВЪН Псевдопатриотите-фашистите-Обединените крадци от управлението на България....СРАМ и ПОЗОР са
45
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Симеонов е третополов. Предайте му, че не е срамно да е третополов - БХК ще го защитават до откат.
44
4
 
6
 
! Отговори
Бай Хей преди 6 години
До проктолог. Ха-ха-ха, нали знаеш, че хемороидите и фисулите винаги са червени?
43
1
 
10
 
! Отговори
до 39 преди 6 години
Чети Гласове и ще видиш какви "лъжци" са ***.Де да беше лъжа,че ще теглят нов заем,ама не е.На втория месец и нови дългове,да ви честито гербери!!!!!
42
16
 
3
 
! Отговори
Винету преди 6 години
До проктолог. Волът като рие, нали знаеш къде пада? А ти кой си и какво си постигнал, бе ***? Борисов поне е бил главен секретар, два пъти кмет на столицата, три пъти премиер - това може ли да е случайно, бе "умник"? Ти какво си постигнал, та си тръгнал да търсиш сметка от него - кой знае какъв миризлив каскет си. Нещо много ви дойде завистта на червените кауни, а?
41
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ба.хти смеха.
40
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БРАВО ВАЛЕРИ, КЪСАЙ ЧЕРВЕНИТЕ ПАРЦАЛИ
39
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом Бойко Борисов и Валери Симеонов са най-честните и умни българи ...
38
18
 
6
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 6 години
Няма по-мръсно племе от *** - дай им само да плюят, да пречат, да рушат, да маскарят. А бе, шумкарска работа.
37
4
 
21
 
! Отговори
проктолог преди 6 години
Само Елена Йончева да не казва на висок глас, че министър-председателя е гллуппак. Защото това е най-голямата държавна тайна!
36
1
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Честит ви 200 млн евро нов дълг.Да ви са честити,това е само началото.Да живее Герб и най великия политик на нашето съвремие Борисов.
35
1
 
18
 
! Отговори
Алоджия преди 6 години
Тоя е много добър винаги атакува без да се обяснява въпреки доказателствата, брутален дерибей.
34
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оградата не работи, самолети не купувате няма ли да почвате нещо да вършите в тоя кабинет, а Валерка ? Вече ще ме хванете за щепсела да гласувам за вас крадци със крадци.
33
3
 
17
 
! Отговори
в кварталната кръчма преди 6 години
Довечера, в кварталната кръчма, в присъствието на пожарникаря, Валери Симеонов ще изнесе лекция на тема: "Как да биете българо-турските бабички по границите?" Ще има практически демонстрации. За всички от герб вход свободен.
32
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудя се кой е гласувал за тоя мафиот и комунистически крадец, патерица на Мутрата.То само като му видиш татаро-черкезката селска физиономия и друго не ти е нужно.
31
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде е оная каца със сланина Каракочев, дето щеше да произвежда танкове. Aко един танк се оскъпи 4 пъти колко танка можете да произведете и искаме да видим как Каракочев влиза в някой танк. Оставка бе мушмули.
30
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я вижте,как плановиците и реалзаторите на проходи за "мигранти",наркотици и контрабанда,се разреваха с пълно гърло,когато им се показват кирливите ризи,които иначе прикриват от стадото,чрез така наречените "гранични войски",узаконените трансгранични трафикнти!Това гранично решето се превърна в цял отрасъл от "националната" икоНОМЪКа и от него се реализира невероятен келепир.Даже и Солунската митница може да му завижда.А стадото блее ли,блее...до пълното си изчезване!