Речено - сторено: БСП даде оградата на прокурор

Отдавна се говорело за проблемите, но институциите не реагирали
24
Речено - сторено: БСП даде оградата на прокурор
Снимка: Reuters, архив

Както се закани преди дни червената депутатка Елена Йончева внесе сигнал в прокуратурата за нарушения при строителството на оградата на границата ни с Турция.  Документите, с които разполагаха социалистите, са дадени и на ДАНС.

Още по темата

"Сигналът е за сериозни нарушения, свързани с проектирането, изграждането на инженерно-възпрепиятстващото съоръжение по българо-турската граница. Ще предоставим факти за сериозни нарушения, които доказват, че има разминаване между проектираното и построеното", коментира Елена Йончева при внасянето в прокуратурата на сигнала, цитирана от пресцентъра на БСП.

"Всеки може да се запознае с доклада на Главния инспекторат, в който се съдържат нарушенията", обясни Елена Йончева.

На въпрос как ще коментира казаното от вицепремиера Валери Симеонов, че като се коментира кои камери работят и кои не, на практика се увеличава мигрантския поток, защото се назовават уязвимите места, Йончева обясни, че за тези места се говори отдавна, още от миналия парламент.

"Говори се и по медиите, но не се взимат абсолютно никакви мерки от компетентните органи", каза тя и обясни, че въпросните камери не са работили повече от 2 години и половина.

"Крайно време е да се вземат сериозни мерки", призова тя.


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото повече се истеризира Симеонов, толкова повече се убеждавам, че работата силно намирисва! Хотелчето нали трябва да има и гости? За оградката - сладки поръчки, а изпълнението - и вълкът сит и агнето цяло! То работата е ясна, но обидното е, че правят на балъци цял народ!
19
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде точно има дупки в оградата, посочи ми ги!
18
0
 
5
 
! Отговори
9689 преди 1 година
Нали Цацаров е назначен от мутрата да бъде слуга на престъпниците.Резултатът ще бъде нулев.
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НАПИШИ В ГООГЛЕТО~! ОГРАДА БЪЛГАРСКА ГРАНИЦА И НАТИСНИ ИЗОБРАЖЕНИЯ !!

АКО СИ С ГООГЛЕ ХРОМ ТЪРСАЧКА!

ПЪЛНО Е С ДУПКИ В ОГРАДАТА НИ НОВАТА ЗА ДА ПРЕМИНАВАЛИ ОТ ТАМ ЖИВОТНИТЕ!!! АМИ ТЕ И ДРУГИТЕ ЖИВОТНИ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ТОВА!
16
10
 
1
 
! Отговори
Червен клошар преди 1 година
Квичете, червени кхмери, вашият вой е музика за моите уши!
15
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БРАВО!!!! ТОВА НЕ Е ОГРАДА А РАЗГРАДЕН ДВОР!!! НАЛИ ВИДЯХ ДУПКИТЕ ПО НЕЯ ЗА ДА МОЖЕЛИ ЖИВОТНИТЕ ДА ПРЕМИНАВАТ!! И КАКЪВ Е СМИСЪЛА ТОГАВА ОТ ОГРАДАТА ИЗОБЩО ЩОМ ИМА ДУПКИ ПО НЕЯ!
14
1
 
17
 
! Отговори
Патриот преди 1 година
Турската държава построи едновремено ограда от тел и бетон на Турско-Сирийската граница и е пътиии по евтина от построеното бг патриоти и престъпници......Псевдопатриотите-фашистите на съд и доживотен затвор за кражбите и търговията с националната сигурност на майка БЪЛГАРИЯ.......фирмите на Псевдопатриотите-фашистите те просто откраднаха парите на Българския народ....къде е ДАНС,ПРОКУРАТУРАТА и до кога ще слушаме детските приказки на Симеонов
13
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оградата на Валери Симеонов не може да спре дори диво прасе, а какво остава за поток от мигранти!
Само че милионите от данъкоплатците за построяването й вече са по банковите сметки на Симеонов, а вие си дрънкайте празните приказки
12
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е нужно да си някакъв гений на инженерната наука и спец-юрист за да разбереш, че тази ограда не е най-доброто решение за такъв човекопоток, какъвто наблюдаваме в момента. Но не ми харесва подходът на БСП. Това, което те правят, се наблюдава ежедневно в чиновниците от държавния апарат - подмятат се едни листчета насам-натам, ту до прокурори, ту до не знам кого. Докато си играем на замеряне с листчета и мастило, "бежанците" си преминават преспокойно и проблемът не се решава.
11
10
 
8
 
! Отговори
Циник до 10 преди 1 година
Престъпната червена камора - маскирала се като "партия", се сеща за закон, и принципи - когато не е поканена на софрата...или не може да бръкне в кацата с меда! Наглостта им не познава граници! Седесарската им фюрерка Сланинова, и царя на екарисажите др.Гергов - нещо се наритаха...подаряваха си Пловдивски панаири...заводи...и предприятия...и сега тези ВЪРЛИ КАПИТАЛИСТИ се загрижиха за "пръскането на европейската пара" - само щото не са в лапаницата! Нормална реакция на крадлив комунист!
10
17
 
7
 
! Отговори
бкп преди 1 година
Толкова са елементарни червените боклуци,че няма накъде по-вече.Вместо да се занимават със законите говорят простотии и разиграват циркове,жалки клоуни.
9
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При положение, че държавата плати за откупи на Йончева по времето на любовнка й Станишев милиони тая комунистка трябва да замълчи!
8
24
 
10
 
! Отговори
изнервен преди 1 година
А бе, що не дадете на БСП да я дооправи тази прословута ограда, да видим как? Отстрани е много лесно да се плюе и да се търсят кусури - те и в Англия уж са много подготвени за атаки, ама нямат спиране.
7
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че не е "възпрепятващо" съоръжение- това е ясно. Дали е и "инженерно"?
6
10
 
10
 
! Отговори
gadev преди 1 година
а другарката Сланинова що си мисли че цацата ще се справи по добре със строежа и ?
5
5
 
16
 
! Отговори
Циник преди 1 година
Оградата има ли назначен служебен защитник?
Къде ще я настанят? В предварителен арест?
4
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"че въпросните камери не са работили повече от 2 години и половина"

Ако работят, как ще осигурят коридор? Нали всички в системата трябва да печелят от мигрантите? Нормално е да не работят камерите.
3
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Далаверата Винкела и ортаците му в краденето Банкянският мафиот че ще бъдат ли съдени.
2
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТО В БЪЛГАРИЯ ДА ДАДЕШ НЯКОГО НА ПРОКУРОР ВСЕ ЕДНО ДА СЕ ОПЛАЧЕШ НА АРМЕНСКИЯ ПОП
1
28
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тази Елена Йончева е за лудницата