Речено - сторено: БСП даде оградата на прокурор

Отдавна се говорело за проблемите, но институциите не реагирали
24
Речено - сторено: БСП даде оградата на прокурор
Снимка: Reuters, архив

Както се закани преди дни червената депутатка Елена Йончева внесе сигнал в прокуратурата за нарушения при строителството на оградата на границата ни с Турция.  Документите, с които разполагаха социалистите, са дадени и на ДАНС.

Още по темата

"Сигналът е за сериозни нарушения, свързани с проектирането, изграждането на инженерно-възпрепиятстващото съоръжение по българо-турската граница. Ще предоставим факти за сериозни нарушения, които доказват, че има разминаване между проектираното и построеното", коментира Елена Йончева при внасянето в прокуратурата на сигнала, цитирана от пресцентъра на БСП.

"Всеки може да се запознае с доклада на Главния инспекторат, в който се съдържат нарушенията", обясни Елена Йончева.

На въпрос как ще коментира казаното от вицепремиера Валери Симеонов, че като се коментира кои камери работят и кои не, на практика се увеличава мигрантския поток, защото се назовават уязвимите места, Йончева обясни, че за тези места се говори отдавна, още от миналия парламент.

"Говори се и по медиите, но не се взимат абсолютно никакви мерки от компетентните органи", каза тя и обясни, че въпросните камери не са работили повече от 2 години и половина.

"Крайно време е да се вземат сериозни мерки", призова тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото повече се истеризира Симеонов, толкова повече се убеждавам, че работата силно намирисва! Хотелчето нали трябва да има и гости? За оградката - сладки поръчки, а изпълнението - и вълкът сит и агнето цяло! То работата е ясна, но обидното е, че правят на балъци цял народ!
16
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде точно има дупки в оградата, посочи ми ги!
15
1
 
5
 
! Отговори
9689 преди 6 години
Нали Цацаров е назначен от мутрата да бъде слуга на престъпниците.Резултатът ще бъде нулев.
14
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАПИШИ В ГООГЛЕТО~! ОГРАДА БЪЛГАРСКА ГРАНИЦА И НАТИСНИ ИЗОБРАЖЕНИЯ !!АКО СИ С ГООГЛЕ ХРОМ ТЪРСАЧКА!ПЪЛНО Е С ДУПКИ В ОГРАДАТА НИ НОВАТА ЗА ДА ПРЕМИНАВАЛИ ОТ ТАМ ЖИВОТНИТЕ!!! АМИ ТЕ И ДРУГИТЕ ЖИВОТНИ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ТОВА!
13
11
 
1
 
! Отговори
Червен клошар преди 6 години
Квичете, червени кхмери, вашият вой е музика за моите уши!
12
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БРАВО!!!! ТОВА НЕ Е ОГРАДА А РАЗГРАДЕН ДВОР!!! НАЛИ ВИДЯХ ДУПКИТЕ ПО НЕЯ ЗА ДА МОЖЕЛИ ЖИВОТНИТЕ ДА ПРЕМИНАВАТ!! И КАКЪВ Е СМИСЪЛА ТОГАВА ОТ ОГРАДАТА ИЗОБЩО ЩОМ ИМА ДУПКИ ПО НЕЯ!
11
2
 
17
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
Турската държава построи едновремено ограда от тел и бетон на Турско-Сирийската граница и е пътиии по евтина от построеното бг патриоти и престъпници......Псевдопатриотите-фашистите на съд и доживотен затвор за кражбите и търговията с националната сигурност на майка БЪЛГАРИЯ.......фирмите на Псевдопатриотите-фашистите те просто откраднаха парите на Българския народ....къде е ДАНС,ПРОКУРАТУРАТА и до кога ще слушаме детските приказки на Симеонов
10
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е нужно да си някакъв гений на инженерната наука и спец-юрист за да разбереш, че тази ограда не е най-доброто решение за такъв човекопоток, какъвто наблюдаваме в момента. Но не ми харесва подходът на БСП. Това, което те правят, се наблюдава ежедневно в чиновниците от държавния апарат - подмятат се едни листчета насам-натам, ту до прокурори, ту до не знам кого. Докато си играем на замеряне с листчета и мастило, "бежанците" си преминават преспокойно и проблемът не се решава.
9
11
 
8
 
! Отговори
Циник до 10 преди 6 години
Престъпната червена камора - маскирала се като "партия", се сеща за закон, и принципи - когато не е поканена на софрата...или не може да бръкне в кацата с меда! Наглостта им не познава граници! Седесарската им фюрерка ***, и царя на екарисажите др.Гергов - нещо се наритаха...подаряваха си Пловдивски панаири...заводи...и предприятия...и сега тези ВЪРЛИ КАПИТАЛИСТИ се загрижиха за "пръскането на европейската пара" - само щото не са в лапаницата! Нормална реакция на крадлив комунист!
8
18
 
7
 
! Отговори
бкп преди 6 години
Толкова са елементарни червените ***,че няма накъде по-вече.Вместо да се занимават със законите говорят простотии и разиграват циркове,жалки клоуни.
7
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При положение, че държавата плати за откупи на Йончева по времето на любовнка й Станишев милиони тая комунистка трябва да замълчи!
6
25
 
10
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
А бе, що не дадете на БСП да я дооправи тази прословута ограда, да видим как? Отстрани е много лесно да се плюе и да се търсят кусури - те и в Англия уж са много подготвени за атаки, ама нямат спиране.
5
11
 
10
 
! Отговори
gadev преди 6 години
а другарката *** що си мисли че цацата ще се справи по добре със строежа и ?
4
6
 
16
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Оградата има ли назначен служебен защитник?Къде ще я настанят? В предварителен арест?
3
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"че въпросните камери не са работили повече от 2 години и половина"Ако работят, как ще осигурят коридор? Нали всички в системата трябва да печелят от мигрантите? Нормално е да не работят камерите.
2
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Далаверата Винкела и ортаците му в краденето Банкянският мафиот че ще бъдат ли съдени.
1
29
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тази Елена Йончева е за лудницата