Борисов: Освен безценен човешки живот загубихме и 50 млн. лв.

Толкова са коледните надбавки на пенсионерите, оцени премиерът
10 юни 2017 11:52, Елка Василева
429
Борисов: Освен безценен човешки живот загубихме и 50 млн. лв.
Бойко Борисов. Снимка: архив, Булфото

Познавах лично Анастастов – прекрасен пилот. Това коментира пред журналисти премиерът Бойко Борисов във връзка с инцидента, станал по време на военно учение в Черно море, цитиран от „Фокус“.

Със своите действия до последно се е борил и е спасил живота на другите двама, каза Борисов и потвърди, че  загиналият кап. Георги Анастасов посмъртно ще бъде повишен в чин майор.

Още по темата

Купили сме възможно най-добрият хеликоптер в света, каза премиерът.

„Понеже застраховките не важат за военната техника, сме загубили и 50 млн. лв. вчера освен безценния човешки живот на един прекрасен летец. Но и 50 млн. лв. – колкото са коледните надбавки на пенсионерите“, заяви Борисов.

„Когато си говорим за такива скъпи играчки и хобита, трябва да преценяваме кое е най-важното, защото всяка сутрин показвате хора, които искате да им запълним дупките и да им ремонтираме пътищата. Другите показвате хора в неравностойно положение, които също поставят своите проблеми. Други поставят проблеми, свързани с пенсиите. Поели сме ангажимент към образованието за учителските заплати – физкултурните салони“, каза премиерът.

Говорейки за тези „огромни харчове за отбрана“, Борисов попита дали президентът Румен Радев е споменал във вчерашното си интервю, че „неговият шеф, ментор, или както се казва там, г-жа Корнелия Нинова беше единствената, която не подкрепи 2% за въоръжаване“.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


429
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
43
 
! Отговори
Галин преди 6 години
Как така тоя френски *** ще струва 50 милиона....лева...това е цената на 2-3 изтребителя...от поколение 4++ без значение от коя държава идват....*** купува каквото му КАЖАТ,а не предложат самите пилоти които летят на тях и сега пак замазва положението....кой изобщо гласува за вас..
4
5
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много е нагло след трагедия да се обръща отново към политическо шикалкавене! Човешкият живот е безценен, защото и с всички пати на света, не може да се възстанови, ако духът е излязъл от тялото.Политиците са ни ***!
3
7
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
боко Т убиеца на нацията.
2
5
 
9
 
! Отговори
Lot преди 6 години
Kak taka nemat zastrahovki?! Pirati li sa?! Offshori li sa?!
1
5
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ставаш ,махай се