Нинова нареди: Тръгвайте из страната, да не чувам упреци!

Омръзнало й да слуша от хората, че са търсени само по избори
Обновена: 11 юни 2017 09:06 | 11 юни 2017 09:06, Камелия Цветанова
132
Нинова нареди: Тръгвайте из страната, да не чувам упреци!
Снимка: БСП

Депутатите от БСП тръгват из страната. На семинар в Боровец те решиха: всеки понеделник - депутат в община, организиране на постоянни приемни, всеки месец, във всяка община ще присъства депутат от БСП.

Червената шефка Корнелия Нинова е наредила на своите да говорят с избирателите си.

Още по темата
"Повече не искам да чувам упрека на хората: "Вие ни търсите само по избори". Ще засилим връзката парламентарна група, областни и общински ръководства на партията. 47 от вас са нови лица, опрете се на опитните хора от БСП, отнасяйте се с уважение към тях, ползвайте техния опит. В нашата партия връзките между поколенията винаги са били силни", е казала тя,  цитирана от пресцентъра на БСП.

Заместникът й Кирил Добрев пък е предупредил колегите си, че ако има нещо по- лошо от това да не ходят по срещи в региона си, от който са избрани, е да обещаят нещо и да не го изпълнят.

"Не обещавайки невъзможни неща", е призовал той.
 
На семинара социалистите са приели и Кодекс за етично поведение на членовете на парламентарната група. Досега няколко парламента не успяват да приемат етичен кодекс.

Според Кодекса народните представители от БСП нямат право да използват служебното си положение за лична изгода, за получаване на привилегии или освобождаване от задължения, да прикриват свои незаконни действия или да избегнат наказание.

Депутатите не могат да разкриват или да се възползват за лични цели от информация, получена в качеството им на народни представители или членове на парламентарната група. Не е позволено на народните представители от левицата да използват служебни средства или коли за лични пътувания в страната и чужбина. В Етичния кодекс са записани и специални правила срещу корупция и конфликт на интереси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 3А за чия сметка Валери Симеонов открадна милиони за плета който построи по границата бе герберски ***???
4
8
 
10
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
те и да говорят със старите баби и да не говорят все тая, народа тъне в нищета
3
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За чия сметка ще обикалят страната, ако е за наша да си стоят на Позитано, ако е за ваша ами да си обикалят. Трудолюбивите хора работят и не им до срещи. А комунистите мързелуват и мислят какво да откраднат!
2
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който пърди за ГЕРБ на избори е ***, ОТ-РЕПКА и НАЦИОНАЛЕН ПРЕДААТЕЛ! ФАКТ!
1
11
 
3
 
! Отговори
Заможен БГ пенционер преди 6 години
Не ме интересува !!! Отивам да си търся храна из кофите за смет...