Ненчев: Да не бавим модернизирането на армията!

България да се заяви на геополитическата сцена, призова той
Обновена: 12 юни 2017 08:46 | 12 юни 2017 08:45, Петя Славова
31

Питането и чуденето около решението на Народното събрание за модернизиране на армията ни трябва да спре. Ако сме наистина демократична парламентарна република не трябва да подлагаме под въпрос решенията на НС. Милиард и половина лева за тази процедура са предвидени от държавния бюджет и са отпуснати, няма причина да се бавим.
Още по темата

Това посочи бившият министър на отбраната Николай Ненчев в студиото на "България сутрин". Според него най-важното нещо за България е къде иска да бъде на геополитическата сцена.

"Най-важното е геостратегията на България, къде искаме да бъдем и каква отбрана ще изграждаме. Процедурата не бива да бъде отлагана. Редно е да сключим договор до няколко месеца за закупуването на самолети", отбеляза той пред Bulgaria ON AIR.

Относно делото, което се води срещу него за застрашаване на националната ни сигурност, чрез извършване на ремонт на двигателите на изтребителите МиГ в Полша, той заяви, че делото е поръчково.

"Делото е поръчка от Русия, от мафията. В някои от обвиненията пише, че съм засегнал интересите на руската компания. Ако отново трябва да взема решение в интерес на българския народ ще постъпя по същия начин. Сделката с Полша е с около 40% по евтина от тази в Русия", настоя той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бокл.к !
24
0
 
1
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
Никакво бързане за модернизация! Не е сега времето! И без да харчим пари, след кратко време ще се окажем че имаме най ефективната армия. На 5-6 войника ще се пада един танк. На всеки 20-30 души-един самолет. Всички войници могат да се транспортират с корабите ни.(Корабът ни де). Само с подводниците ще сме зле-по малко от една.
23
0
 
0
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
До Един българин.Споко, не си само Един. Може да сте 5-6 с такова мислене.
22
0
 
4
 
! Отговори
БЪЛГАРЧЕ преди 6 години
Замълчи бе нещастен земеделец.Ти какво направи през мандата си за модернизацията на армията а?***.
21
1
 
0
 
! Отговори
ПАзете Армията преди 6 години
Ремонтирайте нашите МИГ 23 отлични самолети са за прочуване на огромни региони за нашественици и други извънземни врагове>След летене на МИГ 23 до 49 часа нашата обща охрана открива недопустими за НАШИЯ ЗЕМЕН Резерват същества вкл терористчета и ги прибира в техните обиталища с уважениеМПАзете армията от нагли диверсанти и прахосници некадърници..Купете истински обувки за военните тези не са годни за ходене в мокро време и в планините.Искайте от резерва на Германия ..
20
0
 
0
 
! Отговори
ПАзете ни армията преди 6 години
НАшите ЗИЛ 131 ,Краз,Урал с а много яки и проходими..СУпер скъпи мерцедеси купени за армията с а изключително опасни следят ги жестоки врагове от типа черна хидра масов убиец наричани МАфлоци.вижте ги в кабините.Същите мафлоци следят джипове мерцедес обемно проникващи вижте ги на снимки или записи..Вероятно в тях има монтирана вражеска тежко терористична техника с черни или тъмно виолетови високоплътни холограми
19
0
 
0
 
! Отговори
JJIvanov Geolog преди 6 години
Недейте бърза пазете нашата армия за гражданска защита от бедствия и потопи..НАшите БТР 80 ,БМП и МТЛБ плават и са отлични спасителни машини..НАрода няма пари за ограбване за нагло престъпна ненужна военна техника ..
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
100 броя ф16 и модерно ПВО. Никой няма да припари около нас. С хеликоптери и камиони нищо не се прави.
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още ли обръщате внимание на това недоразумение?
16
0
 
0
 
! Отговори
Елена преди 6 години
До Професор:Е,щом си професор знаеш какъв подем е в Обрасованието,ха,ха,ха.....не ти е работа какъв подем е!
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека първо някой да обясни срещу кого ще се бием. Ако ще е срещу Русия ще ни трябват ядрени бойни глави и балистични ракети. Ако ще е срещу Ватикана можем да минем само с пики и алебарди. Ама май ще е там където големия брат каже. Да не се харчат негови хора а такива второ качество. Такива като нас
14
3
 
10
 
! Отговори
С преди 6 години
Влизай в затвора Ненчев! Тия от ГЕРБ всичките с конкурс за оперирани от морал и достойнство са ги избирали...Продажници
13
2
 
13
 
! Отговори
ЦК на ГЕРП преди 6 години
Тоя хартиса и почна да наглее...
12
2
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
вземаи мотиката и не се занимаваи с политика
11
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо още не е в затвора това същество ?
10
17
 
1
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Имаме добри министри. Ето вчера каракачанов обещал масло, антифриз и спирачна течност за самолетите. Генерал Ненчев също беше успеше . Страната е в подем благодарение на ГЕРБ и Генерал Борисов.
9
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПрофесорНа кво беше генерал Ненчев -на комбайн,трактор или редосеялка ,че не си спомням добре ?????
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До румен 5Чак пък "най-добрия плазмодий"......кажи по-добре най-гадния!!! Ами я ми кажи определение за тези, които му дават трибуна да дрънка още глупостите си????!!! Не мога да разбера, какво става с нашия интелект?! Къде отидоха умните ни хора? Навред ни залива такава недодяланост, елементарни съждения, ниско интелектуално ниво, липса на логика и прагматизъм. Господи, накъде върви света!!!??? Явно към поредното си самоунищожение!
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Модернизирането на армията не трябва да се бави- да знаете само какви комисионни се дават от производителите. Унгарци са ми разправяли,че след приемането им в Нато от САЩ са им предлагали да купят дори натовски връзки за обувки.
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Професоре хайде сега хвани се за ръчичка с Ненчев, и обратно в психодиспансера, пак сте пропуснали да си вземете хапченцата.