Кого настъпи Радева? Трябва ли да се извини за поста си?

Дискусия между поетеса и БХК пред Bulgaria ON AIR
13 юни 2017 12:00, Анисия Иванова
237

Трябва ли да се извини президентшата за поста си във FB? Разпалена дискусия по този въпроси се разрази в студиото на "България сутрин". Поетесата Маргарита Петкова защити Десислава Радева по повод коментара й в социалните мрежи и подчерта, че Радева не е обидила никого с публикацията си.

Вчера първата дама взриви Facebook, след като публикува пост за провелия се в събота "София Прайд". В деловодството на президенството дори беше заведено писмо срещу нея.

Още по темата

"Какво лошо казва, обижда ли някого? Това, че една общност не използва съответните предпазни средства, не е работа на държавата, а на самата общност", коментира тя в студиото на Bulgaria ON AIR.

Според поетесата нападките към Десислава Радева са към президента, а тя е умна, много добре разбира това и е готова да поеме върху себе си подобни писма и нападки.

Радослав Стоянов от Българския хелзинкски комитет е на мнение, че категорично е необходимо извинение от страна на президентшата, тъй като изказването й е безотговорно и жонглира със сериозни проблеми.

"Не може да кажеш, че всички проблеми са еднакви. Г-жа Радева засяга много сериозен проблем. Глобалният фонд за ХИВ/СПИН се оттегли от България, защото след 15 години се очаква, че правителството може да поеме тази роля. Надявам се, че тя ще използва позицията си, за да лобира за тези проблеми", коментира той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
4
 
5
 
! Отговори
vonko1988 преди 6 години
Трябва да се гордеем с поста й, а *** с либералските ценности да се заврат в миши дупки
189
5
 
6
 
! Отговори
Стефанов преди 6 години
Направих си труда да изслушам "доводите" на Радослав Стоянов и възмущението ми от наглостта и безочието, от позьорството и самовлюбеността на обратните. Търсят показност, парадиране, демонстрация и пропаганда на сексуалните си предпочитания. Жалка работа.
188
11
 
6
 
! Отговори
cazzo duro преди 6 години
Една консерва "русенско варено" никога не може да стане "бон филе" колкото и да я обучваш. *** си е ***..........
187
2
 
12
 
! Отговори
111 преди 6 години
за какво да им се извинява на пеееарасите за това че има каза че да си праят квото си знаят ама да не го изразят толкова публично
186
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо нищо не правим да изритаме БЕЗРОДНИЦИТЕ от БХК? Браво на президентшата изразява позиция, а относно гейтаците, бъдете си такива но без показност.Това дразни много нормалните хора.
185
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Президентшата. Най-после истинска българка, интелигента ни красива, а не като пома-чорката на предния, дето не смееше да я покаже.
184
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената призовала всички гейове и котараци да ползват кондоми, защото не са по дискриминирани от пенсионерите, а сега искат от нея да се извини !!!Е, на кой да се извини - на гейовете ли, на котараците или на пенсионерите !?
183
18
 
5
 
! Отговори
Жоро павето преди 6 години
Фатмаковата шмунда е една типична казармена ***.Умственно се намира някъде на нивото на амебите и поради тази причина все още не е разбрала,че да си жена на президент преди всичко задължава....Задължава най вече пред обществото,на което служи мъжа ѝ....Спирам да я коментирам,просто защото не си заслужава вниманието :(((((((
182
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички пeдали да се изнасят в посока Англия или САЩ. Не сте ни нужни !
181
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПухчоГрешиш Пухльо, едва след като се разведе с *** пpocтата Деса може да си прави какяото иска. Дотогава всичко се трупа на гърба на мекотелото а Радев​, който козирува на БСП и се ожени за любовницата си за да има Първа дама
180
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Деси Радева, Светлана Шаренкова и *** Нинова са лицето на комунoидно - рашизоидната мисъл и компетентност.
179
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Могат да се женят само мъж и жена защото те допринасят за продължаване на българския род. Всичко друго е противо-природно , неестествено и вредно. Може да доведе до много тежки последствия и изчезване на нацията.
178
2
 
23
 
! Отговори
Пухчо преди 6 години
Д.Радева е изложила личното си мнение по въпроса за парада, това което всеки може да направи.Кому е нужно толкова време и енергия за коментар ? В България има много по- спешни и належащи проблеми.Не задълбавайте в безсмислието.
177
10
 
6
 
! Отговори
Деса-поетеса преди 6 години
От постинга на Радевица във FB, не става ясно котарака Чарли ползва ли вече кондоми?В случай, че "ДА", трябва да се увеличи разкладката за Президентството, като се обясни на данъкоплатеца, че така изпълнява патриотичния си дълг.
176
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо мъж трябва да шибa мъж бе *** извратена. По натам може да поискат и онождане на животни и осиновяване на деца. С какво 2 педалa дето се *** в гъзa допринасят за увеличаване на населението че искат да имат правото да се женят един за друг ? Когато се събере мъж и жена се ражда дете и се дава нов живот. Това е нормалното в случая. Не могат да искат да имат извънредни права само за да задоволят извратеното си мислене.
175
1
 
8
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Радослав Стоянов ти трябва да се извиниш на българския народ, че си се родил долна *** *** и тровиш народа ни за пари. Ти не си дори за затвора, но демократично бихме те затворили доживотно, като докрая на жалкия си живот хляба и водата си ги вадиш с тежък труд.
174
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 185: "Зад позицията на Радева стои целият български народ."Не само народа, а и котарака Чарли !
173
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО ИЗНЕРВЕНМИ ТАКА Е РОЖБО. СЪПРУГАТА НА ПРЕЗИДЕНТА Е ПЪРВА ДАМА.А ТИ ВЕРОЯТНО ЩЕ СЕ ИЗНЕРВЯШ ВСЕ ПОВЕЧЕ, НО ТОВА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЗА НИКОГО.
172
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българският хелзингски комитет е АНТИБЪЛГАРСКА ОРГАНИЗАЦИЯ, членовете на която са избрани незнайно от кого и която се финансира по нечистоплътен начин.
171
2
 
19
 
! Отговори
Българка преди 6 години
Писна ми да слушам за правата на гейовете, ромите, руситу, черните, чалгите и т.н. Докато се грижите за малцинствата, ние нормалните българи с нормална сексуална ориентация, сключващи бракове, раждащи деца, говорещи на български ПРОГРЕСИВНО се стопяваме. Ще дойде ден, в който българите с традиционните български ценности ще бъдем по-малко от гейовете и малцинствата. ДАНО ТОГАВА НИ ВИДИТЕ И ЗАЩИТИТЕ, може би трябва да станем малцинство, че да се сетите и за нас!