Кметът на Хитрино срещу ДПС: Трябват им послушковци!

Исмаил обвини депесарите, че искат само да им се кланят
15 юни 2017 15:52,
20
Кметът на Хитрино срещу ДПС: Трябват им послушковци!
Снимка: БТА

Кметът на Хитрино Нуридин Исмаил обвини ДПС, че има нужда само от послушковци по места. Той обяви, че в партията има хора, които са свикнали само да ги галиш и да им се кланяш.

Исмаил каза това ден след като стана ясно, че е изключен от движението заедно с общинския председател на ДПС в Хитрино Мустафа Ахмед. Новината бе съобщена вчера от зам.-шефа на партията Йордан Цонев, който обвини кмета в непрозрачност при изразходването на средствата за възстановяването на града.

Депутатът разкритикува Нуридин Исмаил и заради бавното възстановяване на Хитрино след взрива на цистерна, който помете къщи и уби хора в началото на годината.

Кметът още вчера отрече обвиненията в непрозрачност. Днес той бе категоричен, че няма неправомерно разходване на средства и че цялата информация за тези пари е налична на сайта на общината.

Още по темата

"Всички разходи са качени на сайта, но може би се иска малко повече интелект, за да бъдат открити", каза Исмаил, цитиран от "Дарик".

Той обясни, че забавянето в работата се дължи на тромави процедури. Кметът допълни и че всяко действие се съгласува с министерство - и работа, и разходване на средства започва само след одобрение оттам.

Исмаил коментира и самия Йордан Цонев, който вчера обясни, че има сигнали от граждани на Хитрино, че кметът се държи арогантно.

"Държа се арогантно с такива като него. Аз съм бил само в ДПС, а той откъде идва - всички знаем. Той не е в ДПС, за да пази правата и свободите ми, а с друга цел", каза още кметът на Хитрино.

На изборите в община Хитрино ДПС губи 1300 гласа, в област Шумен 130 000, а в страната 170 000 гласа. Отливът е заради такива като него, заяви още Нуридин Исмаил.

Според Нуридин Исмаил причините за отстраняването му не са свързани с възстановяването на Хитрино, а са политически.

"Измислени, лъжливи мотиви – разправията е политическа. Аз съм малко по-твърд характер, не се харесвам на някои, а тези някои са свикнали само да ги галиш и да им се кланяш", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
3
 
! Отговори
осман преди 6 години
ела да целуваш на дост топките .щото изчезваш!
17
0
 
2
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Аааа..га еди кибаапчеата ни рва,,га живия Бог обрязва семето ти не рва,ся рвеш...ареее..
16
0
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Хитро.
15
0
 
16
 
! Отговори
помак преди 6 години
Мюсулманите вече разберат. че ДПС е мафиотска структора която краде най-много мюсулманите в БГ. Всички депутати от ДПС са милионери ! Какво стана с кмета на Неделино . откраднал парите от обществените поръчки и ги разделил с ръководството! А Бисеров пуши пури от Джебелски тютюн на кар. острови ! Искаме Догана присвоил 1 000 000 от язовира в Родопите в КАУША...доживот !
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не не не е проблема в мнението ти,а в това че Бойко ти помага.
13
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
предатели ,като вас не са нужни на ДПС. Казах ли ви като кажеш дур ..стой'' това е прекалено това тие присьдата на дуписе
12
3
 
0
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Кат доди Реджеп Стращний, на тез от дпс ще им свали костюмете и ще им даде по една пръчка, да му пасат козите!
11
4
 
7
 
! Отговори
12 преди 6 години
нуридинчо, не лъжи ,че си бил в дпс,нали ходи при гюнер ндпс,даже не беше сам а с бюниаминчо,който също ,трябва да бъде изритан от ДПС,предатели ,като вас не са нужни на ДПС.
10
5
 
7
 
! Отговори
1 преди 6 години
г-н Цацаров,сега вие сте на ход,това селянче ,което се вживява,за голям политик,нека докаже доходите си,защото държи ,почти целия Делиорман,то не бяха земи и недвижими имоти,а като капак на всичко,преди 10години,затвори в родното си село Трем училището,заради едното си его,и децата пътуват до съседни по-малки села,а учителите останаха без работа.Но голяма вина има и дпс,за него,той беше при гюнер тахир ндпс,после го приеха пак в дпс,и той сега им се отплаща с това,че дпс искали послушковци.
9
1
 
4
 
! Отговори
- преди 6 години
То ясно няма кой да го защити брата на ,,Бойко'' та те затова се надявят турците за алтернативна партия
8
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боко вече си направи ПР-а в Хитрино. Тази тема повече не го интересува.Така, че този кмет да внимава в изцепките, че може да няма кой да го защити...
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти като голям бунтар какво свърши бе, големи демагози сте бе с тези заучени лафове циркаджии.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След време всичко ще излезе на яве само споко;)
5
1
 
19
 
! Отговори
varg преди 6 години
Кмета с Мерцедес за 200 бона купен от парите на народа отдавна трябваше да търка нара в затвора.
4
0
 
16
 
! Отговори
Мислеща преди 6 години
Че от кога за кражби и далавери освобождават от партиите! Та те нали точно за това си ги избират. Явно този е настъпил по-важни интереси и не е отклонил средствата където трябва!
3
4
 
8
 
! Отговори
1111 преди 6 години
ООПАА още един предател на родината човек на Ердоган на Местан пионката. Разбрахте ли колко сте жалки СЛУГИ НА ДРЬНДАРСКИЯ ХИДРОЛОГ И ОПИТЕН ГИНЕКОЛОК.
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този угоеният колко ли е откраднал?
1
3
 
17
 
! Отговори
Гошо интелекта баце преди 6 години
Правилно и в мойта селска общинска сметка да има 20 милиона и аз ще им бия шута на "шефовете" .От 6 месеца никаква промяна в селото ,а за тия пари могат 3 села да построят на гола поляна за 3 месеца ....Сега като мине към ГЕРБ ще се размърдат.