Премиерът Борисов само леко накуцва. Без патерици срещна Заев!

За трети път се подлага на операция на дясното коляно
58
Премиерът Борисов само леко накуцва. Без патерици срещна Заев!
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Премиерът Бойко Борисов посрещна без патерици македонския си колега Зоран Заев, който днес е на официално посещение в София.

Макар че в петък Борисов претърпя спешна операция на менискуса на дясното коляно, премиерът още в събота се захвана с работата си, а днес посрещна и госта от чужбина в Министерски съвет.

Още по темата

Борисов влезе в залата за пресконференцията, която даде с премиера на Македония, само леко понакуцвайки.

За трети път той се подлага на операция на дясното коляно, а иначе операция на менискус му се прави за четвърти път - през ноември 2013 г. на същата интервенция бе подложено и лявото му коляно.

Операцията от петък беше направена от д-р Антони Георгиев от "Софиямед", един от най-добрите травматолози в страната. Това е лекарят, на когото Бойко Борисов се доверява при всяка травма.

След всяка операция докторите го предупреждават да не рита футбол и да не играе тенис, понеже всеки следващ път връзките му съвсем изтъняват.

Най-рисков спорт за подобни травми е футболът. Тенисът не е толкова, макар че също може да доведе до нова травма.

Борисов обаче никога не спира със спорта. Затова и след последната операция - на 28 февруари 2015 г., той се пошегува със себе си: "В моя случай е като в оная поговорка: "Да би мирно седяло, не би чудо видяло". Тогава той викаше вкъщи министрите от второто си правителство.

Първия път Георгиев оперира коляното на лидера на ГЕРБ още докато работеше във Военномедицинска академия - през 2009 г. Тогава Борисов получи контузия по време на мач малко преди парламентарните избори, които го направиха премиер. Втората операция беше през ноември 2013 г. също във ВМА.

След такива интервенции обикновено двигателното възстановяване отнема 30 дни - период, в който се ходи с патерици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: Бойко Борисовоперация
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормалните хора имат 2 менискуса. Тоя май последния му е 7-ми или 8-ми.Изгубих им бройката вече. Но винаги когато стане напечено - народът се надигне или дойде някой от когото има комплекси, задължително къса менискус.
7
3
 
24
 
! Отговори
Баце преди 6 години
Абе тоя доктор май три пъти реже и все късо идва. Дано четвъртия път го улучи.
6
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям футболист е...нормално е при такова натоварване да има проблеми с менискуса.
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бацето не се ли сърди на Заев, щото от там дошла Кирилицата по руско :)
4
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време е да се оттегли и да отстъпи мястото на някой млад и образован човек, говорещ езици и с IQ по-високо от това на картоф.Достатъчно ни излага по Европа. Не искам като българин чужденците да ме идентифицират с Борисов.
3
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя се е вкопчил в това премиерсво и няма да го остави докато не почне да се напикава.Ама толкова милиарди оставят ли се така.
2
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Историята с менискуса беше измислена от ПР-ата Бъчварова за да се скрие Борисов от приема във Враня послучай 80-годишния Рожден ден на Симеон.Представяте ли си как би го представил Симеон на гостите си, повечето кралски особи с думите "Това е бившият ми бодигард, понастоящем премиер".Хората ще се чудят в каква Държава са попаднали.
1
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пенсионер е вече дедо Бойко. Нормално е с *** да ходи.