Слави с политически мераци! Нека ме боли, нека ме боли...

Обществото иска промяна, но може ли шоуменът да я даде?
Обновена: 20 юни 2017 09:18 | 20 юни 2017 09:15,
111

Ако ГЕРБ и БСП не се обединят и не реализират потребността на обществото от дълбока реформа, зорлем ще направят нов политически проект, защото се отваря огромна незапълнена ниша. Тази теза защити политическият психолог проф. Антоанета Христова в "България сутрин", запитана за политическата заявка от страна на Слави Трифонов.

Тя е категорична, че общественото настроение у нас иска дълбока реформа и тя предполага промяна. Но дали Слави Трифонов може да покрие това пространство, това е друга тема, подчерта проф. Христова.
 
"Чрез мажоритарните избори хората смятат, че ще вземат контрола в свои ръце. Слави Трифонов и хората около него много искат да имат политическа формация. На предишните избори той се чувстваше неготов", каза още гостът на Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Социологът Мира Радева отчете, че парламентът е доспуснал грешка, гласувайки против референдума, иницииран от Слави Трифонов. По думите й сега шоуменът има много ясна платформа, върху която да стъпи.

"Той има огромно медийно влияние, но има зад себе си и конкретен политически проект. Иска да спомогне за промяна на системата, което и хората искат", обясни тя и добави, че премиерът Борисов е най-силният конкурент на Слави Трифонов, тъй като двамата стъпват върху една и съща територия.

"Демокрацията изисква лидерско мислене и Слави се колебае дали иска да влезе в тази роля. Той се чувства доста удобно там където е", каза още Мира Радева в "България сутрин". Според нея, ако някой от старите десни лидери опита да оглави движението зад Слави Трифонов, той е аут.

Проф. Антоанета Христова добави, че при Трифонов има риск, защото той в един момент ще трябва да прави политика и да предложи експертиза.

"Достатъчно ли е шоуто за парламента. Категорично не! За парламента трябват подходящи хора за съответната позиция", настоя тя и отбеляза, че до този момент виждаме повече емоция и желание за успех, отколкото експертиза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дори и Боко менискуса превъзхожда този трагик!
102
3
 
14
 
! Отговори
НЕ,НЕ и НЕ! преди 6 години
НЕ Е Слави Трифонов, който ЗАСЛУЖАВА да бъде някаква ПРОМЯНА!Това е човекът,който в първите еуфорични години на ДЕМОКРАЦИЯТА ловко,КОВАРНО се подиграваше с ВЯРАТА ни,че я няма повече БКП/БСП, "другарите от ГКи ОК на БКП", ДС.Гавреше се с дейците на ДЕМОКРАЦИЯТА.Какво беше "КУКУ" и "Българи- юнаци"? Намигван, че "сега ще ги заблудя тези селяни, че съм потив РЕЖИМА 1944-1989". И както и стана: КЪДЕ е КУРУМБАШЕВ сега- депутат в ЕС от БКП/БСП.Та Станислав иска и ТОЙ да се "облажи"... Не ни трябва
101
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"за парламента трябват подходящи хора" - ХА ХА ХА !!! - такива "ерудити" и "специалистки" от кол и въже са в парламента ,че като ги гледам ме е СРАМ ,че съм българка .то Прусти ,то ограничени,то чалгЕрки - Ужас.
100
5
 
9
 
! Отговори
Референдума-отсвирен преди 6 години
Депутатите пуснаха референдума на чалгаджиите на Слави по наклона на бобслея, т.е. го отсвириха. В крайна сметка ЦИК и съдът решиха, че референдума на учиндолския умник е само пожелателен , а не задължителен поради липса на достатъчен брой гласове. Това са законите на България. Какво му остава на дългия клоун Славчо да организира нов референдум като убеди повече хора да гласуват Да му пожелаем успех.
99
7
 
6
 
! Отговори
ммм преди 6 години
До Анонимен 106Ако я нямаше, но я има - хайде сега в 21 век няма начин, който иска да не намери трибуна. Иначе не съм фен на Трифонов, а и не става дума да спасява, а да промени. Нека пък да опита - да не сме скептични.
98
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
имам *** въпрос към феновете на трифонов- ако я нямаше телевизиятаq как щяхте да разберетеq че славчо иска да ви спасява? .... и fj какво да бъдете спасениD
97
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и без това си имаме парламент с 240 клоуна.Един повече или по-малко няма никакво значение.Лошото е че Славчо в предаването си е свикнал да е баш клоуна а в парламента има яка конкуренция,няма да изпъква и егото му ще пострада.Иначе Славчо си е креатура на Доган и мутрашките групиривки,ако че се прави на гОлЕм патриот,за статуквото е.
96
2
 
11
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Не вярвам да стане тая работа-много е стиснат С.Т.Едва ли ще развърже кесията(която иначе е доста пълна),а без това избори не се печелят!Иначе какво значи,че не бил компетентен?Ами тия досегашните щото са много компетентни!Хеле банкянския гений....
95
3
 
15
 
! Отговори
карина преди 6 години
""Достатъчно ли е шоуто за парламента. Категорично не! За парламента трябват подходящи хора за съответната позиция"Проф.Христова, колко подходящи бяха ББ и ЦЦ като започнаха да се занимават с политика ? Какво значи подходящи ? Някаква школа ли да завършат ? Подходящи за какво, за кого ???
94
0
 
15
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
слави не иска да е лидер, той иска да е част от карането на влака, ако ще и да е кондуктор. лидерър казва "След мен" а не "идете и направете еди кво си". тва второто е третокласен ефрейтор дето се къпе потопен до кръста.
93
0
 
5
 
! Отговори
Ха-ха преди 6 години
Така и не можахте да научите значението и правилната употреба на думата "експертиза"!
92
4
 
7
 
! Отговори
CHALGAR преди 6 години
NE MOJAHTE LI NESHTO SVYASTNO DA IZMISLITE TA SE ZANIMAVATE S TOIA KLOUN.
91
5
 
14
 
! Отговори
Хаха преди 6 години
Агентите на БСП никога не отправят сериозни критики към партията майка.Да сте чули някога Слави да критикува БСП? Той дори не смее да прави скечове и вицове във предаването със кадри БСП.
90
6
 
8
 
! Отговори
CHALGAR преди 6 години
PAK LI NOV BUREK SHTE IMAME,EBATI SKAPANYATZITE
89
6
 
21
 
! Отговори
Хаха преди 6 години
Слави още навремето беше агент на БСП. Нещо като щатен(но таен) кадър в отдел "Връзки с общественоста".Те имат хиляди такива агенти. Повечето "работят" по места в общините. И има няколко по едри риби като Славчо които редовно се появяват по медиите.Основната задача на тези агенти е да компрометират опозицията и да провокират разделение в общественото мнение по времето когато БСП са в опозиция.Тия номера ги въртят още от 90-те ама нали народа е *** и повечето хора не схващат играта.
88
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 92Обаче ама и трета страна....тия дето са пас.Тях никой не може да ги яхне, но това е едни от опитите да бъдат изкарани на АРЕНАТА.на "арената" са изкарвали само смъртници, т.е. т.н. гладиатори.трябва да си наясно, че пас-уващите са най-мислещите хора, които малко-отмалко проглеждат през мъглата,спусната "от горе". никой от тези мислещи хора, няма да излезе "на арената", за да участва в спектакъла за жертвоприношение, а неучастието в спектакъла - подкопава самият спектакъл! :)
87
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно ми е докога българите ще се захласват по "месии" и ще правят едни и същи грешки. Така се захласвахме по Царя, по Бойко, а в параламента влязоха и познати лица от телевизията като Волен, Бареков, бих добавил и Яне Янев. На последните избори вкарахме Марешки, който су уреди половината рода и любовници за депутати...И какъв е резултатът в крайна сметка !? Нима учиндолският виолист има експертиза да управлява държава и да кове закони !? Колко пъти ще се спъваме в един и същи камък ?
86
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а бе вие двамата, вземете си стая, вече не е интересно :))
85
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Определон се отвороли нов фронт тези, които са ЗА СЛАВЧО срещу тези против славчо.Обаче ама и трета страна....тия дето са пас.Тях никой не може да ги яхне, но това е едни от опитите да бъдат изкарани на АРЕНАТА)))ммм, не.
84
7
 
25
 
! Отговори
Кой преди 6 години
Абе кой му дърпа конците на този политически клоун, че толкова напира към политиката?Че той няма акъл на две магарета сламата да раздели!