Слави с политически мераци! Нека ме боли, нека ме боли...

Обществото иска промяна, но може ли шоуменът да я даде?
Обновена: 20 юни 2017 09:18 | 20 юни 2017 09:15,
111

Ако ГЕРБ и БСП не се обединят и не реализират потребността на обществото от дълбока реформа, зорлем ще направят нов политически проект, защото се отваря огромна незапълнена ниша. Тази теза защити политическият психолог проф. Антоанета Христова в "България сутрин", запитана за политическата заявка от страна на Слави Трифонов.

Тя е категорична, че общественото настроение у нас иска дълбока реформа и тя предполага промяна. Но дали Слави Трифонов може да покрие това пространство, това е друга тема, подчерта проф. Христова.
 
"Чрез мажоритарните избори хората смятат, че ще вземат контрола в свои ръце. Слави Трифонов и хората около него много искат да имат политическа формация. На предишните избори той се чувстваше неготов", каза още гостът на Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Социологът Мира Радева отчете, че парламентът е доспуснал грешка, гласувайки против референдума, иницииран от Слави Трифонов. По думите й сега шоуменът има много ясна платформа, върху която да стъпи.

"Той има огромно медийно влияние, но има зад себе си и конкретен политически проект. Иска да спомогне за промяна на системата, което и хората искат", обясни тя и добави, че премиерът Борисов е най-силният конкурент на Слави Трифонов, тъй като двамата стъпват върху една и съща територия.

"Демокрацията изисква лидерско мислене и Слави се колебае дали иска да влезе в тази роля. Той се чувства доста удобно там където е", каза още Мира Радева в "България сутрин". Според нея, ако някой от старите десни лидери опита да оглави движението зад Слави Трифонов, той е аут.

Проф. Антоанета Христова добави, че при Трифонов има риск, защото той в един момент ще трябва да прави политика и да предложи експертиза.

"Достатъчно ли е шоуто за парламента. Категорично не! За парламента трябват подходящи хора за съответната позиция", настоя тя и отбеляза, че до този момент виждаме повече емоция и желание за успех, отколкото експертиза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно пък Слави Трифонов да се прави на борец за правда и говорител на народа е, меко казано, смешно. Цял живот фурнаджийска лопада, използвач на простоватата маса и първопроходник на чалга културата във всяко отношение. Изчерпалите се преди десетилетие сценаристчета, които от години копират без да си плащат чужди телевизии и преписват безсрамно чужди лафове от всяка социална мрежа, ще се правят на народни будители и достойни граждани. Мерси, ама няма нужда. Жалка история, също като феновете им
62
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Край. С огромно его е обаче си дава сметка къде му е мястото.=============това е алогизъм поради което не е верно. Огромното его на трифонов е нещото което го кара да върши тия глупости. И единственият изход от това упражнение е публично да се срине, което си е част от медиините забавления/ игри.Втори вариант-Трифонов отдавна не е себе си.Няма как да е себе си при положение че той е продукт на телевизията и е инструмент в да го наречем "игрите на глада".Ако слезе от екрана ще "умре"
61
3
 
4
 
! Отговори
Край преди 6 години
Трифонов се опитва да не стане част от политическата ***. С огромно его е обаче си дава сметка къде му е мястото. Един пожарникар преди време не си даваше сметка и сега е част от политическата ***.
60
2
 
9
 
! Отговори
Айдеее преди 6 години
Славито пак го нагласиха (нека ме боли) преди да му е зараснала дупката отзад.
59
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КрайА трифонов не се ли опитва да стане част от политическата ***?А сега познай от кои съм...
58
2
 
7
 
! Отговори
до спеца преди 6 години
"На българите не им трябва за политик с такива ограничени качества , като него"Да, защото политиците в момента имат качества, та дрънкат.
57
2
 
8
 
! Отговори
Край преди 6 години
Цялата политическа *** вие срещу мажоритарни избори. сигурно щото много ви обича и иска вие да сте добре.
56
3
 
3
 
! Отговори
до 56 преди 6 години
И това го казва човек, който няма една главна буква. Като ще критикуваш, първо погледни себе си.
55
2
 
3
 
! Отговори
до футуролог преди 6 години
И 10% е добре, не го харесвам, но 10% биха объркали доста сметки. За няма по-голям кеф от оъркани сметки на мутрите и комунистите.
54
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От къде накъде Трифонов си присвой правото да говори от името на всички българи?Вие тихомълком се съгласихте с това.Трифонов виртуално се качи на Коня и ПОВЕДЕ НАРОДА.Всеки следващ медиен анализ, новина само затвърждава товаСори, ама няма да стане или ако стана, само тези, които са си го избрали те да си го следват, да се обогатява или да обедняват около него.на мен ми писна от спасители.Верно нема такава държава, където шут от екрана може да поведе народа. "Не народ а мър-ша" Славейков
53
4
 
10
 
! Отговори
Спеца преди 6 години
Не вярвам Слави Трифонов да е толкова изперкал ,че да не си дава сметка за собствените си политически възможности!На българите не им трябва за политик с такива ограничени качества , като него , който не разбира и не оценява основни неща в развитието на страната и обществото!Успех и привличането на електорат ще има този политик , който заговори убедително за развитие на икономика и промишленост , който покаже реални пътища за съвземане икономиката на страната!С клишета и празни приказки не става!
52
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 52Смятам, че може да обере доста накзателен вот...аз пък смятам, че фразата която използваш - "да обере" би подхождала на бригадир от ткзс-то, към учениците, дошли на поредната безплатна бригада.факто, че искаш "да обираш" круши, домати, заревица или гласове, е повече от паказателен за отношението ти към тия круши... пърдон - гласове!чакай, чакай - може и да успееш "да ги обереш" тия гнилите, които сами са готови да паднат...
51
2
 
6
 
! Отговори
Край преди 6 години
С мажоритарните избори Слави нема да ни оправи - дава се шанс да се оправим ако можем.
50
1
 
8
 
! Отговори
Край преди 6 години
Пожарникара като стана политик беше пълен с експертиза като ллл но с витамини.
49
0
 
8
 
! Отговори
PD преди 6 години
Брех, колко псевдо ентелегенти, скочиха да обясняват на кой къде му е мястото. Я припомнете, колко успели Българи вложиха личен ресурс, в това да се обърнат към суверена. Дошло е време елита да порасне, за да управлява волята на народа. И в тежките дни които идат, ще стане ясно, че зад много от сегашните формирования няма реална воля, която да отстоява крадливите им стремежи. Не става само с лозунги и подмолност. И воля с пари не се купува.
48
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смятам, че може да обере доста накзателен вот. И без това в момента матрЯла в парламента е такъв, че Славито със сигурност не е по-зле от тях. Реално погледнато в момента просто няма за кого да се гласува. Не случайно 70% изобщо не гласуват.
47
2
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
До Футуролог"Най-много Шоуто на Слави да е разработка на най-големите чалга-прос"таци от Београд"...-----------------------------------------------------------------------------А то не е ли едно и също с Кремъл...
46
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Попитали радио Ереван,кога Славчо ще направи партия?Отговор-Когато Цеца заиграе в Европа!
45
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
стига сте го възхвалавяли тоя учиндолски чалгаджия. Да си друса кючеците в шоуто, да печели пари от наивните му фенове и толкоз... като го гледам скоро ще трябва да ходи и в ТЕЛК да си изкарва инвалидна пенсия, какъв политически проект? Просто използва политическия популизъм, за да си рекламира шоуто и да печели пари
44
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не че харесвам Слави, но бих гласувал за него, ей така да им гадно на сегашните политици и да им се объркват сметките.