"Куха лейка", "кумица", "снахица"... БСП и ГЕРБ на нож за Габриел

Било нужно Илияна Йотова да вземе отношение по въпроса
Обновена: 21 юни 2017 14:49 | 21 юни 2017 14:45, Камелия Цветанова
195
"Куха лейка", "кумица", "снахица"... БСП и ГЕРБ на нож за Габриел
Снимка: ГЕРБ

ГЕРБ поиска от вицепрезидента Илияна Йотова да вземе отношение заради някои обиди към Мария Габриел, която явно ще е новият ни еврокомисар.

Още по темата

"Изслушването на Мария Габриел беше признато за успешно от всички европейски фактори и обществеността, която се интересува от тази тема. Тя беше подкрепена още при номинацията си от вицепрезидента Йотова, дългогодишен евродепутат БСП и ПЕС.

В свое изказване обаче Александър Симов, депутат от БСП, нарича г-жа Габриел "куха лейка", "кумица", "снахица" и т.н. – термини, които не ми се иска да цитирам дословно. Проблемът е политически, той е проблем на БСП, но и на България", отсече Това Биков от ГЕРБ.

Заради това той иска Йотова да вземе отношение по избора на Мария Габриел, за да стане ясна позицията на БСП.

Тома Биков припомни, че вицепрезидентът Йотова вече е определила Мария Габриел като "работохолик" и "изключително подходяща кандидатура на България".

Според него явно БСП има хроничен проблем и се държи по един начин в Европа, а по различен в България.

Симов обаче отрече да е наричал Мария Габриел "куха лейка".

"Такива думи не съм използвал, г-н Биков, може би ще ми разрешите да имам собствено мнение по отношение на Мария Габриел и за нейното представяне", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още по темата: БСПГЕРБМария Габриел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
3
 
! Отговори
до 114 преди 6 години
Акъла ти е ограбен.
116
13
 
15
 
! Отговори
Курнелия-милионерка преди 6 години
През 1998г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба
115
14
 
16
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
114
13
 
14
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 6 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
113
10
 
14
 
! Отговори
ПОПА преди 6 години
Знам колко е умна, нали е от мойто село ,крадеше с Костов заедно ,като .зам министър и сег а е на хранилка в Събранието.То за това си трябва бая ум.
112
19
 
13
 
! Отговори
ПОПА преди 6 години
Пратете червената кака ***,тя ще се справи по добре,*** червени ,пишете само глупости.Браво на Мария ,тя просто ги разби!!!
111
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма значение с колко висши образования си и къде си ги завършил, ами какъв късмет имаш в живота, за кого си се омъжила/оженил.................И КОЙ ТИ Е КУМУВАЛ НА СВАТБАТА, В СЛУЧАЯ - ЖОЗЕФ ДОЛ.
110
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мария Габриер е вдигнала краката на чужденец враг. Те не е българка , детето и не знае български..
109
0
 
12
 
! Отговори
Циник до 132 преди 6 години
Колега - прав си за всичко...освен за едно - не е покер....Монополи е - тази "политичка изскокнала от белгийското нищо" добре играе!
108
4
 
21
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Тоя ЕС съвсем се...проби,щом Боко и Цецо успяват да назначат там...герберски калинки.
107
0
 
15
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Защо ми изтрихте коментара?Аз имам право на лично мнение!И то е , че назначенията на българските евродепутати е просташко!
106
2
 
15
 
! Отговори
Даола преди 6 години
Жената си е намерила подходящ съпруг ! Нямаше и да чуем за нея.
105
11
 
4
 
! Отговори
morelini преди 6 години
Дайте и възможност да покаже какво може и какво неможе.Някой да ми каже *** какъв го търси в Е.П.Била снахица...кумица...Ще кажем че Петя Дикова е лансирана от баща си и майка си и от нея не става нищо или Сашко Кадиев понеже е син на Катето Евро и той за нищо не става...На повечето пишещи тук им дай да плюят....
104
9
 
0
 
! Отговори
niki преди 6 години
Не ти разрешаваме да имаш собствено мнение за Мария Габриел, защото се изказваш просташки. Простаците може и да имат собствено мнение, но не го взема никой на сериозно. Защо? Сетете се сами.
103
13
 
8
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
Абе то и Нинова можеше да изпратим за комисар в Брюксел ама се оказа ,че там нямат стол с достатъчни размери да събере такъв зад.ник...
102
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За мен, дето съм с две висшета от СУ и с по-престижни специалности, е проблем.
101
0
 
11
 
! Отговори
.... преди 6 години
брюкселска режисура е всичко, сега братчедите у Скопие ги гласят за НАТО и ЕС и наредиха на Боце да прави плонжове насред Софето и да се кълне в дружба и приятелство пред скопския му еквивалент, целия този театър е толкова посредствен, та направо страх да те хване що за тапири се разпореждат с Европа в момента. От Мария Г. не зависи нищо. Ще подписва, каквото и спуснат. Резилът си остава за нас.
100
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Национален ЛегионМоже да се яви за мис фанелка за моди или в Холивуд порн но за ЕС е куха и не става.
99
13
 
4
 
! Отговори
Национален Легион преди 6 години
Тия пенсионери в форума не харесват жената щот е герберка, ами нормално да избират нея драги ми дъртаци у форума. Вашето БСП никога няма да спечели пак избори, ще си умрат гладни, щото повече няма да могат да градът.... Тая жена е по-умна от всички тъ,пунгери у БСП-то взети заедно....
98
11
 
7
 
! Отговори
Госпожи и Господа, преди 6 години
Тук НЕ става дума дали Я харесвате, става дума за ЛИПСАТА на възпитание, етичност, нагла безцеремонност от страна на ДЕПУТАТИ от БСП( имаше още един случай- на онова момче, което се забавило, защото убивало с дядо си- комунист.За което оперетно казаха от БСП, че се "шегувало"( както и друг случай - пак от БСП- където "окарикатурявал".)Възпитание и отговорност трябва на такива позиции. Не само "преданост на партията."