"Куха лейка", "кумица", "снахица"... БСП и ГЕРБ на нож за Габриел

Било нужно Илияна Йотова да вземе отношение по въпроса
Обновена: 21 юни 2017 14:49 | 21 юни 2017 14:45, Камелия Цветанова
195
"Куха лейка", "кумица", "снахица"... БСП и ГЕРБ на нож за Габриел
Снимка: ГЕРБ

ГЕРБ поиска от вицепрезидента Илияна Йотова да вземе отношение заради някои обиди към Мария Габриел, която явно ще е новият ни еврокомисар.

Още по темата

"Изслушването на Мария Габриел беше признато за успешно от всички европейски фактори и обществеността, която се интересува от тази тема. Тя беше подкрепена още при номинацията си от вицепрезидента Йотова, дългогодишен евродепутат БСП и ПЕС.

В свое изказване обаче Александър Симов, депутат от БСП, нарича г-жа Габриел "куха лейка", "кумица", "снахица" и т.н. – термини, които не ми се иска да цитирам дословно. Проблемът е политически, той е проблем на БСП, но и на България", отсече Това Биков от ГЕРБ.

Заради това той иска Йотова да вземе отношение по избора на Мария Габриел, за да стане ясна позицията на БСП.

Тома Биков припомни, че вицепрезидентът Йотова вече е определила Мария Габриел като "работохолик" и "изключително подходяща кандидатура на България".

Според него явно БСП има хроничен проблем и се държи по един начин в Европа, а по различен в България.

Симов обаче отрече да е наричал Мария Габриел "куха лейка".

"Такива думи не съм използвал, г-н Биков, може би ще ми разрешите да имам собствено мнение по отношение на Мария Габриел и за нейното представяне", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още по темата: БСПГЕРБМария Габриел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кирчо, Симо и сие харесват само другарката Йотова, но тя сега е заета за поста вице, следващия път ще я пратим комисар стига да знае френски език да не се излагаме пред чужденците поне откъм глаголяне
76
3
 
10
 
! Отговори
Циник до 81 преди 6 години
Виж имаш ли роднински връзки с...ъъъ..Туск например !Така се става евродепутат!Поляците не искат в Полша да го пуснат - но Брюкселската мафия го харесва...и си го държи!
75
3
 
14
 
! Отговори
1221 преди 6 години
Тази и в суратя не е бива пък камо ли в главата единствената причина да е там е заради жидомасона Дол .
74
11
 
5
 
! Отговори
ист преди 6 години
Предпочитам да слушам Митьо пищова, вместо Сандю Симов. Другарят използва 10 изричения по всички теми.
73
1
 
6
 
! Отговори
измамен вот преди 6 години
До Запознатето за какви депутати сме гласували - за техните хора!!!!
72
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой да каже, как в България, може да се стане евродепутат на 30г. Защото жена ми е била съученичка с г-жа Габриел, не е по-глупава и по-грозна от нея, но даже не работи в държавната администрация, нищо че е завършила МИО в УНСС!
71
1
 
4
 
! Отговори
Циник до 73 преди 6 години
Зае би!Всички тарикати в Брюксел са такива!Скивай Мартин Шулц - навремето Леонардо е събирал "такива белязани от бога ***"...сега ни управляват!
70
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-голямата анти българска партия. Пред фактите и боговете мълчат. - празни магазини, сирене се яде вторник и петък. Цялата българска продукция се изнася за Русия. Чака се да ти прекарат телефон 20 години.- фалит на държавата, Виденов. Даваха ни купони да ядем хляб- Кредитните милионери- създаване на ВИС и СИК. Ликвидирането на Луканов (убийство на политик!)...- заменки декар на морето за декар в някое дере - Фалита на КТБ - издигане на Пеевски (изобщо човек като Пеевски в редиците)
69
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чуйте как говори английски на афера.бг
68
0
 
2
 
! Отговори
не ни трябва!!! преди 6 години
До *** до 68ХУБАВАТА СТОКА ЗА ПРОДАН!!!
67
15
 
2
 
! Отговори
колко ги е яд преди 6 години
***, че не са на софрата.... ами вие бе, вие ли сте кадърни? евролъвицата, или стрина Корнелия? или алкохолика? то за тва нямате 1 градски кмет! а премиер - кога? един *** само пласирахте заедно с няколко хрантутника...
66
5
 
3
 
! Отговори
Циник до 70 преди 6 години
Долния коментар забравих да го сигнирам!Та да си дойдем на думата - Стани-шеф без ден трудов стаж...оглави евросоциалистите...какво да говорим - търтеи гнусни!
65
0
 
11
 
! Отговори
Koko преди 6 години
Добре де аз ако напиша "куха лейка" ми триете коментара, а вие го слагате в заглавието си. Няма справедливост на този свят. Ето затова сме на този хал, защото десетки години ни цензурират кулаци, с големи селски глави и месести червени бузи, без образование и ценз.
64
0
 
9
 
! Отговори
по стар оби4ай преди 6 години
До ЦиникВЕРНАТА НЕКАДЪРНИЦА ПОД ЕГИДАТА НА БКП-то и ГЕРБ..........
63
0
 
8
 
! Отговори
до 70 преди 6 години
В Брюксел преследват само такива като Орбан...дето говорят неудобни истини!Мейн стрийма яко се подържа - кой беше с расистките изказвания против азиатците дето пак си го оставиха - да руча!
62
3
 
18
 
! Отговори
Циник до 68 преди 6 години
Тепърва г-жа Габриел ще се "ползва от плодовете на положението си"! Честно???Завиждам и! Луда пара - да си носи костюмчетата...безброй привилегии...безброй връзки...за ПРАВЕНЕ НА НИЩО!Свършиха се българските българи - назначаваме "вносни"
61
6
 
2
 
! Отговори
до 68 преди 6 години
хубаво копвате бивола, ама защо ченгесарският фейк сайт не представи тези "доказателства" за далавери на булката пред ЕК, за да й спрат кандидатурата? Или бълваме помия само?
60
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МАРИЯ ГАБРИЕЛ БЕШЕ ИЗДИГНАТА ОТ ГЕРБ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ КОГАТО СЕ ОЖЕНИ ЗА ТОЗИ ГАБРИЕЛ-ДЯСНАТА РЪКА НА ЖОЗЕФ ДОЛ. И ЖОЗЕФ ИМ СТАНА КРЪСТНИК, А СЛЕД ТОВА ЗАПОВЯДА НА БОРИСОВ ДА Я ВКЛЮЧИ В ЛИСТАТА НА ГЕРБ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ.ОТ КЪДЕТО ДА Я ГЛЕДАШ-РАБОТАТА Е РОДНИНСКА.
59
1
 
17
 
! Отговори
Повече от стокиране преди 6 години
Нова афера свързана с недвижими имоти и властови действия около българската кандидатка за еврокомисар Мария Неделчева Габриел разкри Биволъ. , нейният брат Борис е успял да се сдобие с голям апартамент в София в Комплекс Дианабад Резидънс на ул. Пимен Зографски в кв. Дианабад . И в момента там се продават свободни апартаменти. Цените се движат средно около 1000 евро/м2.Борис Неделчев обаче купува апартамент от 82 кв.м. Декларираната цена е 39 000 лв или 237 евро на кв.м.
58
14
 
5
 
! Отговори
пацо преди 6 години
До Анонименех,как ни оправи БКП/БСП,СЛЕД 1989 Г.,празни магазини,1997 г. Жан ,фалит на България,Орешарски,Сергей,-пълна изолация на страната/с изключение от Русия,което е и нормално/спрени европари-аферите Батко и братко,още искате ли,