Поканата към Путин: Силен ход или неизживени комплекси?

Сгреши ли Радев като покани руския президент да гостува у нас догодина?
Обновена: 21 юни 2017 12:08 | 21 юни 2017 12:06,
406

Силен ход от страна на президента Румен Радев беше поканата, отправена към руския му колега Владимир Путин да гостува у нас догодина, посочи журналистът Магдалена Ташева в студиото на "България сутрин".

Повод за това стана предстоящото честване на 140 г. от Руско-турската война и Освобождението на България.

"Русия е наша освободителка и мястото на руския държавен глава на тези празненства е напълно естествено. Българо-руските отношения са исторически и детерминирани, и освен това те трябва да бъдат лекувани от раните, които им нанесе една агресивна американска пропаганда в лицето на бившия президент на България Росен Плевнелиев", заяви Магдалена Ташева.

Не на това мнение обаче се оказа Методи Андреев от УС на Атлантическия съвет на България. Той определи поканата на Радев като "неизживени комплекси от комунистическото минало". И посочи, че става въпрос за ценностна система.

Пред Bulgaria ON AIR той опроверга твърденията на Магдалена Ташева и каза, че Русия, такава каквато я познаваме от миналото, на практика не съществува.

"С действията си по време на Руско-турската война тя е тръгнала не да освобождава България, а да защитава своите имперски цели. И трябва да обърнем внимание на това, дали Путин е най-подходящият персонаж, който да бъде поканен на тези тържества, тъй като ни предстои председателство на Съвета на ЕС, а руският държавен глава е против разширяването на НАТО и ЕС", коментира още Методи Андреев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


406
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
9
 
! Отговори
бате дечо преди 6 години
Не на това мнение обаче се оказа Методи Андреев от УС на Атлантическия съвет на България..... нужно взять изнасиловать этой гондон ... американский трансвестит
6
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най големия гаф на кауньа! Да си го кани в къщи ,в хола,младоженката ще му прати Спартана, да мине за сметка *** ВВС
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е важно дали ще дойде или не, а какво ще свърши. Само да не е поредната пропагандна акция на Кремъл или поредният скъп корупционен проект!
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Женералът го поканил. Нинова и Радева в тандем го поканиха!
3
10
 
9
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Методииии, кон да та онодииииХубаво е да се чете история, за руската империя войната може да не е била освободителна, обаче за руския народ е била.
2
9
 
7
 
! Отговори
. преди 6 години
Ако тоя го докарат в България, предлагам да го посрещнем, като ерцхерцога в Сараево.Без майтап! ДАНС, четете ли?
1
15
 
9
 
! Отговори
бате дечо преди 6 години
Молодцы Болгары вс правильно делает мы всегда были братья и будем брать американские г****** в рот нужно е****