Поканата към Путин: Силен ход или неизживени комплекси?

Сгреши ли Радев като покани руския президент да гостува у нас догодина?
Обновена: 21 юни 2017 12:08 | 21 юни 2017 12:06,
406

Силен ход от страна на президента Румен Радев беше поканата, отправена към руския му колега Владимир Путин да гостува у нас догодина, посочи журналистът Магдалена Ташева в студиото на "България сутрин".

Повод за това стана предстоящото честване на 140 г. от Руско-турската война и Освобождението на България.

"Русия е наша освободителка и мястото на руския държавен глава на тези празненства е напълно естествено. Българо-руските отношения са исторически и детерминирани, и освен това те трябва да бъдат лекувани от раните, които им нанесе една агресивна американска пропаганда в лицето на бившия президент на България Росен Плевнелиев", заяви Магдалена Ташева.

Не на това мнение обаче се оказа Методи Андреев от УС на Атлантическия съвет на България. Той определи поканата на Радев като "неизживени комплекси от комунистическото минало". И посочи, че става въпрос за ценностна система.

Пред Bulgaria ON AIR той опроверга твърденията на Магдалена Ташева и каза, че Русия, такава каквато я познаваме от миналото, на практика не съществува.

"С действията си по време на Руско-турската война тя е тръгнала не да освобождава България, а да защитава своите имперски цели. И трябва да обърнем внимание на това, дали Путин е най-подходящият персонаж, който да бъде поканен на тези тържества, тъй като ни предстои председателство на Съвета на ЕС, а руският държавен глава е против разширяването на НАТО и ЕС", коментира още Методи Андреев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


406
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
287
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Древниченко, с този руски никоя рускиня няма да ти върже.
286
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дървиченко изобщо не е жена, това е някой хибриден ***, латентен гомосек.Я Боби, я някой друг от стадото.
285
1
 
8
 
! Отговори
До До 260 преди 6 години
Един военен от ВВС на БА на висок пост си назначава любовницата за секретарка, на която не плаща той, а държавата. Една телевизия по папарашки начин го излавя и то след, като вече му е предложено от една партия да им е кандидат за презитент и това го принуждава със реактивна скорост да сключи брак, за да може "честно" да отговаря на въпросите по този повод, че това е съругата му. Кое в случая не е вярно и кое му е "достойното"?
284
2
 
7
 
! Отговори
до 296 преди 6 години
Пиши на български *** руска мастийо!В руски форуми аз пиша само на руски.
283
5
 
7
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
До Анонимен 295Гледал съм всичките интервюта и изявления на този *** Путин.Само много прос човечец може да се възторгва от "интелекта" му.Дървиченко, смешен си, не го владееш руския.Още една цистерна борш требе да изсърбаш, докато почнеш да вдяваш падежите.
282
5
 
2
 
! Отговори
Да сме живи издрави преди 6 години
В момента в БЪлгария купуват имоти потомци на героите загинали за освобождението на поробените БЪлгари.В България идват много техни потомци и несъзнателно подават почит на героите.НА всяка цена трябва да облекчим режима за купувачите на имоти и инвеститорите.Преди години мой познат след дълги беседи се оказа ,че има дядо погинал на Шипка.В Негова чест направи лечебен център ..БЪлгария има чудесен лечебен климат , отлични минерални бани .земята е плодородна ..Гроздето благо..
281
3
 
5
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
Август следващата година Просията ще е още по-затънала, ние тогава ще го поканим.Ще се покажем като най-комплексираните *** - каним един залязващ лузър, за да направим напук на съюзниците си.
280
11
 
3
 
! Отговори
ЯнаДеверенченкко преди 6 години
До УсловиеДля чего ? Для это что мы освободили вам?? Для это,что отправляем наши туристы в ваша страна,или для наш газ ? А вы в Нато,кто будет напасть вам ? Кто напугал вам ? Если вы очень храбрые,выходите из Нато и опять говорите такая эрднуда..можете ? Или уже нет так храбрые будете ? ;)
279
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко от вас които плювате срещу Путин сте прочели или видели едно негово интервю? Само идвате тук и започвате да квичите като този с бялата риза на интервюто типично по американски ви обучават че колкото по силно крещите толкова по си мислете че сте прави.
278
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До един българинАко не беше "лошата Русия" сега щяхте да носите *** и шалварие вие нали си носите ушaнките и вaтенките, кво се оплакваш?
277
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз мисля ,че президента трябва да покани и държавните лица на Финландия ,Украйна и на другите държави ...И мислиш, че тези президенти ще дойдат когато и Путин е там? Хората имат достойнство, никога не биха отишли някъде заедно с международен престъпник.
276
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 260той единствен е неопетнен и омърсен от останалите политици в България, защото е честен и почтен--------------Ген. Радев е един мекушав подлец.Първо е зарязал семейството си заради някаква проста фуста.Второ той е прос изпълнител на хибридните прищевки на БСП.Това е един оперетен генерал, дезориентиран нарцис.
275
4
 
3
 
! Отговори
До До 260 преди 6 години
Един човек, години е зам. шеф ВВС, след това и шеф на ВВС, с действие и бездействие докарва нещата до почти пълна липса на изтребителна авиация, предлагат му да е кандидат за президент от най-ретроградната българска партия, той приема, след това подава молба за пенсиониране, получава куп пари, добра пенсия и президентска заплата, води се главнокомандващ на БА, а положението със изтребителната авиация си е все същото. Кое тук не е вярно и кое му е "достойното"?
274
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Россия е наша ограбителка и поробителка,поразровете и прочетете.Всяка свобода има цена.
273
1
 
0
 
! Отговори
Слава преди 6 години
Благодарение на Съветските граждани живеещи и посещаващи БЪлгария имаме мощна биосферна охрана.ТАзи обща охрана е обезпечена от Светия дух около 1942 година .Даже Румъния получи много мощна биосферна охрана благодарение на много съветски граждани от република МОлдавия
272
6
 
5
 
! Отговори
условие преди 6 години
За да дойде в България Путин официално да се извини ,за всички злини, беди и престъпления срещу България за последните 138 години ! Вероятноста джуджи да е шеф на *** догодина е 5-6 % ...Новия президент ще бъде нормален човек и ще видим !
271
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До промов Османската империя се пише и говори официално само на Арабски. Турция нямаше да съществува без намесата на СССР, а шльокат днес, защото франкофоните бързо успяват да намалят руското влияния при Портите
270
3
 
3
 
! Отговори
123 преди 6 години
Червеног.ъзият путинопитек Радев да дуа супата.
269
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прочитайки повечето мнения, мога със сигурност да кажа едно нещо - отсега се гответе за поредните платени протести, всичките стари муцуни ще ги видите в деня на идването на Путин, ще има грозни сцени, плакати, мръсотии, не ви е работа. И естествено - всичко, срещу достойно заплащане. Професия протестър.
268
3
 
1
 
! Отговори
JJIvanov преди 6 години
МНого е Важно екипи да подготвят Важни ефективни споразумения с най голямата страна в Света.Досега нагли ПИАР манипулатори цакаха МОсква и София само с три обекта Белене,БУргас Александрополис и Южнио поток.ТЕзи обекти са много важни и затова се допроучват внимателно.ИМаме възможности огромни за качествени Братски изгодни икономически,културни и други контакти.НУжен е облекчен визов режим за БЪлгари в МОсква.