"Heil Hitler" 2 - отличен служител! Уволнението му – незаконно

Сроковете са изтекли, настоя Каракачанов, всеки съд ще го върне!
23 юни 2017 14:00,
62
"Heil Hitler" 2 - отличен служител! Уволнението му – незаконно
Снимка: Facebook

Уволнението на служителя на военното министерство Иво Антонов, който бе замесен в "нацисткия скандал", би било незаконосъобразно. Това стана ясно от думите на вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов в отговор на въпрос на Александър Симов от левицата по време на парламентарния контрол.

Иво Антонов бе обвинен за хитлеристки убеждения заради негова снимка с нацистки поздрав пред танк "Майбах".

Още по темата

Заради фотоса премиерът Бойко Борисов поиска той да бъде уволнен. Красимир Каракачанов обаче защити подчинения си като добросъвестен служител с 18 г. стаж във ведомството и го остави на поста му.

Днес Красимир Каракачанов отново защити служителя си и изброи множеството му професионални успехи, сертификати и отличия, които е получил по време на службата си.

Той обясни и че е незаконно той да бъде уволнен, тъй като става дума за стар случай.

"Касае се за нещо преди 10 г., а снимката е известна от 3 г. - сроковете са изтекли. Всеки съд ще го върне, т.е. е незаконосъобразно", каза Каракачанов и настоя, че няма данни Антонов да има екстремистки възгледи.

Александър Симов обаче не остана доволен от отговора.

"Оплитате се като Бетина Жотева в сутрешен блок. При Иво Антонов има конкретно изразени позиции в социалните мрежи. Няма значение, че е награждаван. Премиерът Борисов каза, че трябва да бъде уволнен", настоя той.

"Крайно време е да спрете с тази демагогия. В живота си е възможно под формата на шега човек да изрази нещо. Нищо не казахте за Пламен Узунов /бел. ред. Съветникът на президента, който също се оказа, че има снимка, облечен като Хитлер/, а случаят е аналогичен", отвърна Каракачанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
2
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Разбрахме, че у нас имаме праведни имитатори нацисти! Но нека аршина да е еднакъв за всички граждани! Възраждането на "Недосегаемите Богопомазани" ще изиграе лоша шега на дисциплинарната практика в целия административен апарат.
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пишете им прякор N 1 и 2 и 3, пък ги оставете да работят. Това не са хора с нацистки убеждения, което може да се провери.
43
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сериозни хора, кито се отнасят сериозно към работата си и имат някакъв морал, не биха се чувствали удобно на длъжност, при положение, че има подобни компрометиращи снимки за тях. Нищо чудно да има и още снимки, но по-страшното е, че самия индивид не се чувства даже гузен, да не говорим за отговорен, че сам да напусне. Ето с такива жадни за власт и позиции индивиди ще продължаваме да бъде тоалетната на Европа.
42
0
 
10
 
! Отговори
Питащ преди 6 години
Зам. министър махнаха, а тоя директор не смеят. Къф е тоя галеник на властта, някой да даде инфо за тоя.
41
0
 
6
 
! Отговори
Шегувал се е преди 6 години
и на майтап е вдигнал ръка( окарикатуряване.)както президентския шеф на кабинета.( който ДАЖЕ се е и облякъл.Пак за окарикатуряване).Не бъдете дребнави и не мерете с РАЗЛИЧЕН МЕТЪР(аршин).Държавните мъже да се занимават с реални дейности, а нЕ да РОВЯТ стари снимки и да КЛЮКАРСТВАТ.САМО ЗАТОВА трябва да бъдат уволнени- ОНЕЗИ ,пРЕДСТАВИЛИ СНИМКИТЕ: за какво получават големите заплати?ЗА дребнави клюки???За мегдана- стават.
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гай Юлий Цезар веднага под съд заради използване на "нацистки поздрав"!
39
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо фашисти и комунисти се мразят толкова? Защото са преки конкуренти в една и съща област.
38
2
 
16
 
! Отговори
nina преди 6 години
А, бе, НЕуважаеми политици, защо не "ковете" законите в България, защо не мислите как да подобрите живота на хората, та да се върнат младите от чужбина, а сте се хванали за гушите за някакви снимки, които някой, някога, някъде е правил. Това ли е проблемът на България? И след вас-всичко живо коментира НАЙ-ВАЖНАТА за страната тема.Колко елементарно! И жалко!
37
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами нали са една партия -националСОЦИАЛИСТИ. Тоталитарни партии.,,Който не е с нас е враг",това им е философията.А бившите комунисти ще изчезнат след 15-20 години .Просто биологичен закон.А такива хищници като Нинова,Овчаров,Аспарухов и наследниците им ще са обикновенни ,,соцКАПИТАЛИСТИ".Те маята отдавна я заложиха,но засега се крият зад лозунги обратни на това което вършат.Справка-Гущеров,Гергов,Божков,Арабаджиев,Райчев,Банев,Манджуков,Цеко Минев,Дионисиев,Инджов,Добрев и т.н.,все ,,социалисти"
36
6
 
14
 
! Отговори
2+2 преди 6 години
Нацистки е поздравът на президенския съветник ,защото беше облечен в хитлериска униформа и подражаваше на любимия си фюрер. Въпросният служител на МНО показва РИМСКИ поздрав , не е в нацистка униформа ,като президенския съветник и няма нищо общо с нацизма.
35
3
 
3
 
! Отговори
Циник до 45 преди 6 години
И ( не ти...ти си *** по филтъра ) сте били "симпатизанти" на райха...ако беше чел нещо друго , освен корана щеше да знаеш!Цитат: "В турските политически среди преобладават прогерманските симпатии, като икономическият фактор играе решаваща роля за усилване на тези настроения (още през 1936 половината от турския износ е предназначен за Германия, особено хромовата руда). От друга страна, запазването на неутралитета се диктува от страха на Анкара, че първата и основна последица от влизането
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
42 Поне се научи как се пише грамотно нацисткия поздрав
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
46 Така е като търпите комунисти да бъдат на власт нали знаеш че са си лика прилика
32
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докъде стигнахме, фашизирани елементи по върховете на държавата, а други, които трябва да ги уволняват, ги защитават. Голяма метла трябва за тези врагове на България
31
8
 
5
 
! Отговори
ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН преди 6 години
БЪЛГАРСКА РАБОТА
30
6
 
11
 
! Отговори
историк преди 6 години
всъщност училеля ни по история ни казваше, че вероятността за победа на Германия е бил много голяма до включването на сащ. И сега англичаните щяха да ни гледат децата, а французите - да ни мият улиците... А мужиците плюят по Германия, техния мач е друг! И газът им нямаше сега да е толкоз скъп...
29
2
 
9
 
! Отговори
Офф ,да се омитат преди 6 години
И този награждаван дебелогъзец , и шефа му- агент Митко/Каракачанов/ и агент Буда.С тези неграмотни и невежи управници не сме за никъде. Държавата ни си отива , управлявана от пожарникари , милиционери ,задочници от ВИФ , партийни лидери с РабФак и озъбени от алчност патрЕотЕ.
28
3
 
3
 
! Отговори
ZIEG HEIL! преди 6 години
*** = untermensch
27
3
 
11
 
! Отговори
ZIEG HEIL! преди 6 години
Когато е СС е част от теб, няма значение какво мислят останалите ***!
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 36Става въпрос, че всички са били примерни комунисти и не може сега ББ да чете морал. Още повече е разработван и за организатор на силова групировка. Има дело без няколко страници скрити от Флоров. Не знам дали е по - опасно да си комунист и престъпник или само комунист!!!