Нов канал в ефира : Партийната телевизия на БСП!

Проектът щял да стане факт през октомври
Обновена: 24 юни 2017 17:35 | 24 юни 2017 17:29, Камелия Цветанова
125
Нов канал в ефира : Партийната телевизия на БСП!
Снимка: БСП

Партийните телевизии ще се увеличат с още една. Досега такава си има "Атака“.

От есента и БСП ще пусне свой канал в ефира. Към момента социалистите имат само вестник.

Още по темата

През октомври ще сме готови с проект за телевизия на БСП, съобщи обаче червената шефка Корнелия Нинова след пленум на партията.

Телевизията обаче все още си няма име.

Нинова обясни, че някои нейни съпартийци са искали с парите, заделени за паметника на "Бузлуджа" да се направи телевизия.

"Затова и обявих малко предварително пред колегите. Да, ние работим по проект за телевизия. Мислим, че октомври някъде ще сме готови с варианта да стартираме. Казах, че не бива да противопоставяме едното на другото - или телевизия, или "Бузлуджа“. Можем да работим успоредно и по двата проекта и съм оптимист, че ще се справим и с двата“, допълни лидерът на БСП.

Пленумът реши още партията да поиска от държавата 10 години право на ползване на паметника "Бузлуджа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: бспБузлуджателевизия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми приятно гледане
79
11
 
13
 
! Отговори
педерволгин преди 6 години
Поредната руска телевизия за водене на хибридна война срещу България-като Скат ,Бълг.онЕЪР и множество други създания на руския империализъм.
78
3
 
6
 
! Отговори
Радио ГОРЯНИ преди 6 години
Дойде времето начерните станции...............
77
5
 
15
 
! Отговори
Пеньр Уолгин преди 6 години
Такава ще е програмата:07:00-12:00 сутрешен блок с народна музика, комунистически предавания и архиви12:00-13:00 емисия новини 13:00-14:00 народна музика14:00-16:00 руски/съветски сериали16 или 17 емисия новини18:00-20:00 Студио Бузулджа20:00-21:00 централни новини /за да заглушят ердоганските сериали/21:00-23:00 някой руски филм, концерт или документация23:00-07:00 повторенияОт Бузулджа НА ЖИВО СЕ ИЗЛЪЧВА *** ТВ!
76
0
 
4
 
! Отговори
БеНеРе преди 6 години
Ще се казва Хозризонт ТВ - новини на всеки час и репортери навсякъде!
75
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП са патерица на ДПС и активно работят за Ердоган туй ще е телевизия на Ердоган с турски сериали. Кьочек - Чалга ТВ ще се казва.
74
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още една copoсоидна медия за какво смъкнете имунитета на тази нагла жена и искаме референдумум да я обявим за персона нон-грата всички нормални хора сме отвратени от Нинова Масларова Кунева и там много са.
73
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другарите ще правят порно канал в главната роля *** ще ни забавлява от екрана после ще я направим премиерка да раздава щедро хонорари.
72
4
 
16
 
! Отговори
Стойчев преди 6 години
Е-е-е,най-сетне! Има,имаа,какво да показват другарите : напърво място "райският живот " в Белене и Скравена,ликвидирането на Трайчо Костов и други техни другари,отношение то им към частната собственост в началото на социализъма,при какви удобства и на как ви цени си почиваха,за тях имаше неограничено валута при излизане от страната ,а на нас само по...16 доларчета.че простосмъретните имахме право на...3 кг цитрусови плодо ве от вид .ГОДИШНО,как чакахме за кола,телевизор,хладилник с години и още.
71
7
 
10
 
! Отговори
Пепи преди 6 години
Телевизията ще се нарича НАРОДНА БЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ (НБТ).За народа, от народа. Няколко мобилни екипа с камери ще обикалят страната и ще снимат хората , който се оплакват от ГЕРБ. Ще пускат и записи от парламента, как срича Бойко Т., Цецко Апартаменто и т,н. Ще бъде интересно, както беше СКАТ преди 10 г.
70
3
 
11
 
! Отговори
Тодор Жеков преди 6 години
Това е последния пирон в ковчега на клета майка съвременна България. Вече всички хора, дори и колкото малко да са останали които могат да сметнат "2+2" без помощта на 'опорни точки' подадени от партийни ТВ ще напуснат БГ. Левски, Ботев, Стамболов... съжаляват че си дадоха живота за насленици като нас. Срам. Има ли вече някой който е горд да каже 'Аз съм от България'????
69
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази партия е история,.....,и най вече тя никога не можа да бъде управляваща..., а ако ли това стане,то ще е само и само ,защото повече хора са разочаровани и не искат да гласуват.....Електората на тези хора е един и същ,и не вярвам някой *** да гласува ,за тези ,които го докараха до този си начин на живот....
68
7
 
12
 
! Отговори
Ха! преди 6 години
Хамава жена, хамави идеи. За нишо не става. И за общественичка даже не става.
67
4
 
21
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
От кога се чудя какво липсва на БСП,пък то било партийната телевизия...Ето и от мен някои идеи--За директор единодушно другаря Волгин...-Почетен председател Ламбо...-Завеждащ направлене енергетика-Р.Овч-развлекаелни програми-Мара Отварачката-тардероб-Жени Живкова Разбира се чест гост трябва да бъде другаря Кисельов от братска Рассия....
66
6
 
15
 
! Отговори
Граовец преди 6 години
Тази антагонистка се подготвя да пръска антагонизъм в българското общество.Иначе стои приведена когато Путин бръщолеви византийска пропаганда.Трябва да бъде разобличавана на всяка стъпка!
65
2
 
13
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Ако всички ръководни комунистически кадри,се съберат във въпросната телевизия,ще я гледам всеки ден.При условие,че никога няма да излязат оттам.
64
2
 
3
 
! Отговори
123 преди 6 години
логуту ше е лелин и на заркуф дядуту,щот биз дс не мой минъ нааапред.ама що ни направят радиуточки за фсички бесипари и апаратчитъ в ушити и да си пеят и съ смеят ии ...
63
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубаво е само хора и народна музика които да заглушават турските сериали и чалга.
62
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обединената телевизия на Обединените патриоти: "СКАТАКА"
61
0
 
7
 
! Отговори
Избирайте преди 6 години
Телевизия "Дума"; Телевизия "Бузлуджа"; Телевизия "Ален мак"