Глобализация, роботизирана тълпа... Волен: Не може така!

Сидеров се обяви срещу Homo Facebook, третия пол и откъсването от Бог
27 юни 2017 18:37,
118
Глобализация, роботизирана тълпа... Волен: Не може така!
Снимка: архив Булфото

Глобализация, Homo Facebook, трети пол, роботизиране на човечеството и виртуалната реалност отдалечават човека от Бога. Това декларира лидерът на "Атака" Волен Сидеров в доклад пред  Интерпарламентарната асамблея по православие в Рим.

Изказването на Сидеров беше озаглавено "Роботизирането на човечеството отдалечава от Бога и вярата". Извадки от него бяха изпратени до медиите от пресцентъра на "Атака".

"Надявам се с изказванията и решенията тук да помогнем на повече хора да бъдат мислещи и вярващи. Защо наричаме глобализацията безумие, защото тоталното облъчване на хората днес от медиите, от виртуалната реалност и политическата пропаганда, бавно и неотклонно превръща човечеството в роботизирана тълпа", обяви Сидеров.

Още по темата

Според него отделният човек все по-трудно мисли самостоятелно.

"Все по-трудно оцелява моралната база на християнската вяра, която е единствената опора в подвижните пясъци на глобализационното тресавище... Потъването се представя като възнасяне, откъсването от Бога като прогрес", категоричен е той.

Лидерът на "Атака" цитира анализатори, които говорят за нов човек.

"Не Homo Sapiens, а Homo Facebook, не мислещ, просто комуникиращ човек. Без значение с кого и за какво", констатира Сидеров и допълва: "Различни общества за така наречените права на човека започват да измислят трети, четвърти и пети пол. Не им стигат създадените от Бога два пола - мъжки и женски. Искат да надиграят Създателя на всичко видимо и невидимо".

Според него тоталното оглупяване на човечеството работи за печалбите на огромните фирми.

"Затова глобализмът се представя като прекрасен и неизбежен прогрес. А всеки, който го критикува е популист, лош националист, комунист или фашист. Това клише работи в цял свят", заключи още лидерът на "Атака".

В доклада си на международния форум той призовава делегатите да си представят, че се случва катаклизъм.

"Спътников и комуникационен. Че само една седмица в света няма телевизия, интернет, Фейсбук, Туитър и Гугъл. А компютрите са просто пишещи машини. О, ужас! Ще трябва вместо да чукнем в Гугъл за търсената информация да ровим в тези архаични вещи, наречени книги", пресъздава Сидеров и допълва: "Може би ще се наложи дори да мислим със собствените си глави, а не с главите на сценаристите в рекламните агенции и шоу програмите. Не, това е твърде тежко за нас, ще кажат милиарди... Назад към глобализацията!".

Според лидера на "Атака" обаче ще има и хора, които ще се зарадват да има връщане към човешката същност, създадена от Бог и това са хората, за които си струва политици, духовници, държавници и общественици да работят.

"Защото те са надеждата на света. Солта на земята", завършва лидерът на "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уеуеуее тоя шмъркалник пак ли излезе от гардероба ве!
26
2
 
5
 
! Отговори
до 44 от ЮАР преди 6 години
Като те чета не си от тия предприемчиви и др. Дето ги описваш. Между другото по колко пъти на ден се " опияняваш"?
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До от ЮАРКак е веска меджедиева? щото в интернет не пише нищо за ***!
24
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Специално книгите на Волния рецидивист не са за четене. Пълни са с конспирации и измислици.
23
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волен помъдря и се кротна, но за сметка на това Валери Симеонов откачи!
22
0
 
12
 
! Отговори
Оруел преди 6 години
На масоните им трябва аморфна маса, а не мислещи хора. Pазбира се можем да ползваме интернет, но търсачките ще ни предложат точно определена информация водеща към ''правилните'' медии.
21
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глобализацията е като Канализацията. Мръсно, но необходимо за цивилизацията.
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Книгите също са част от глобализацията. Няма по-глупаво от глупава книга. Всякакви графомани пишат и бълват книги.
19
1
 
6
 
! Отговори
до Василев преди 6 години
Теоретично не, но това включва и глобализация на банките, корпрациите, правителствата, военните, и цялата нео-либерална мафия. А това е зле за нормалния човек, защото вместо свободен избор, получаваме корпоративна диктатура.
18
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След 5 присъди как е кротък и само за Бог мисли. Стана Богомолка Сидерова. Така ги укротява ББ. Рецидивист-националист.
17
4
 
5
 
! Отговори
Цонко преди 6 години
До "Цонко"Ти си еталон за типичния български русолизец! Продължавай пич, покажи що за стока сте!
16
1
 
5
 
! Отговори
Цонко преди 6 години
До "Цонко'глад е в русия - и това знаем!
15
3
 
8
 
! Отговори
ползват холограми преди 6 години
Na fona nа изпробване на оръжия за масови манипулации в тунис,египет,сирия,либия,йемен истамбул и киев видяхме обсебени от луди Европейски бюрократи и временни на власт да славят тн "революционни пролети"..Тези оръжия са описани отдавна още от времето на Юстиниановата black dead пандемия и след това.ОПисал ги е и Бехтериев. Ползваха зомби пиво пси генератори и турски сериали за декодиране на милиони избити зверски са стотици хиляди десетки милиони са емигранти
14
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз виждам нещата точно обратно: без Интернет хората бяха по-роботизирани, имаха само телевизия и радио - цензурирани правителствени, корпоративни източници, които отразяваха едностранно нещата. Сега има всякакво инфо, но трябва сам да го пресяваш. По-добре така, отколкото някой дтуг вместо мен. Относно отдалечаването от Бог: да попитам Волен, коката да не би да те приближава към него ??
13
3
 
6
 
! Отговори
Цонко преди 6 години
До анонимен 19Виждам, че загряваш бавно затова ще повторя - ние свикнахме. Колкото до величието на русия, има неща, които колкото и да ги повтаряш няма как да станат истина! Ще повторя и друго - вие не свиквайте с това, че Крим е руски, защото няма да е задълго!
12
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аморфната маса евро-геронтофили не може да бъде наречена Хомо сапиенс повече, прав е Волен както винаги. Xората живеят за едно селфи. ЕС поведе война срещу Бога и Господ ще ги накаже
11
2
 
6
 
! Отговори
Цонко преди 6 години
До русия е великаНие свикнахме. Вие обаче не свиквайте много, много, че няма винаги да е така!
10
3
 
6
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
В Русия са забранени те не служат на никой или ако служат на някой техния символ е окото с лъчите символа на Луцифер. Франкмасоните по времето Жозеф Балзамо тъй са убили редица крале, но сега са просто за да контролират подчинените си, а те си вярват там че са нещо повече освен слуги и кукли на конци.
9
8
 
14
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Варадерото много се...разви за десетина години в политиката като...дупетат.Много разбира от...всичко и най...разбира къде е на баницата...мекото.Прави-струва,все е закачен за държавната ясла с 4-5 хилядарки на месец.Така може да ръси акъли безметежно още поне 100 години,докато другите чакат чинно,нещо да...живне в държавата и за тях.
8
0
 
5
 
! Отговори
PD преди 6 години
Да бъдеш или не, това е въпроса. Дали да следваш бремето, на поучаване на безумния, изтърпявайки всичките хули и унижения, или да тласнеш бясната тълпа, към собственото си унищожение. За ума на зрящия, и двата пътя са еднакво леки, но по завета на Любящия Отец, поне си длъжен да опиташ, като добър пастир, овците да опазиш.