Павлова доволна, че остана без НДК, имала друга работа

Щяла да се съсредоточи върху политическите приоритети
81
Павлова доволна, че остана без НДК, имала друга работа
Снимка: Булфото, архив

Министърът на председателството на България на Съвета на ЕС Лиляна Павлова благодари на премиера Бойко Борисов, че е върнал НДК "там, където му е мястото” – в Министерството на културата.

Така тя и екипът й можели да се съсредоточат върху "същинската работа по политическите приоритети”, свързани с председателството.

Още по темата

Това е и първият неин коментар, които публикува в социалната мрежа Facebook, след като премиерът Бойко Борисов възстанови Мирослав Боршош на поста изпълнителен директор на НДК.

„С г-н Боршош имаме огромни различия за начина, по който се управлява публичният ресурс в частта за ремонта на НДК като сграда за българското председателство”, заяви министър Лиляна Павлова във фейсбук публикация.

От публикацията на Павлова става ясно, че днес се е състояла работна среща по казуса НДК по инициатива на премиера Борисов. На нея всеки присъстващ е представил своята гледна точка, като тя е представила аргументите си за уволнението на Боршош.

"Винаги съм държала и настоявала за максимално прозрачно и в ускорени темпове продължаване на ремонта на НДК”, пояснява Павлова.

Тя поясни, че не оспорва качествата на Мирослав Боршош да привлича и превръща НДК в културен център.

"На срещата не успяхме да сближим позициите си относно правилата и процедурите за разходването на публичните средства”, пояснява още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе квотолкова пишете и се напъвате, толковае ясно - нещо се обърка в далаверата, един от любимците зе та се опъна на Лила Акулата, не се разбраха, па тя зе та го уволни. *** работата се размириса, щото любимецът, който между другото направи доста за НДК, върна му ролята за култура, а не за продажба на ***, сутиени, тениски, та любимецът видя възможност да изремонтира, както трябва НДК-то, *** Лилето му дали друга поръчка... А Боршош вика - не,това си е за НДК. И... цап - скеч в два раунда...
54
0
 
7
 
! Отговори
1 преди 6 години
Бойко,ако си мъж отърви се от свинеткова,и акушера от Горнооряховската болница,човека с 5 апартамента,шестия бе продаден
53
0
 
2
 
! Отговори
Стефанов преди 6 години
До Анонимен 55- "Когато сме единни няма БУДА или който и да е да ни победи. Защо търпим този негодяй още???" - Защото цялата политическа класа е дълбоко корумпирана и народът не й вярва. Защото БСП, Станишев и Царя си правеха вътрешните далавери за сметка на народа. Защото ВСИЧКИ управляващи поддържат статуквото на микроконфликти в обществото, за да не се вижда големия проблем - ПОВСЕМЕСТНАТА КОРУПЦИЯ и практическата липса на отговорност на управляващите.
52
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Днес, започнахте да триете. И как се чувствате като съучастници на един едноличен режим, който рано или късно ще се срине? Много от тези които ви четат пишат правилно но неудобни за властта. С *** ли ще промените тяхното мнение? Обратното. В днешни дни се обръщат бързо нещата. Рано или късно и на вас ще се потърси сметка за слугинажа на един самозабравил се примитив.
51
0
 
3
 
! Отговори
Язе преди 6 години
А бе, къде е батко ...
50
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шегувате ли се? В ГЕРБ се подава оставка само когато ББ разреши. Тан никой нищо не прави без одобрението на ББ. Такова нещо не имало даже и при Хитлер. По скоро така е било при Сталин. Нямаш право даже да умреш без разрешение. А ако се опиташ да се откажеш действа закона "омерта". Жалка история ...
49
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убеден съм, че може да живеем много по-добре. Едно ни пречи, знаем, че Винету ни краде и лъже, залъгва с години и слугува на ЕС и САЩ. Усещаме калинките му всеки ден, от тях идва ужасната корупция, тяхната непросветеност и слугинаж на екипа му, пълен с профани. Обезверени с е и сме гневни! Има невероятна агресия от всичко това в обществото. И не се обединяваме да излезем нац един протест като в Гърция. Когато сме единни няма БУДА или който и да е да ни победи. Защо търпим този негодяй още???
48
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Павлова доволна, че остана без НДК, имала друга работа----------------------------------------------------------------------Каква, да събира мастни клетки ли? Това и се отдава и то нелошо.
47
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След този водевил, в който се оказа смешна, ако има малко достойнство ще се оттегли, явно е бита карта!
46
0
 
8
 
! Отговори
:) преди 6 години
Каква култура,какво обаяние струи от това лице!!! :)
45
0
 
4
 
! Отговори
Веси преди 6 години
Изумително точно е казано от 44- това решение за Боршош показва режим, май демократичните решения ще останат в историята. Жалко .
44
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега разбрахте ли че Лили не става за строител? Да ръководиш строителното министерство не е проста работа, но тя го ръководеше. Сега разбирате ли защо корупцията е на такова ниво? Всеки върши това което не му е работата, за да има хаос, но ББ не го разбира. Трябват експерти във всяка област, а не таланти по интереси.
43
0
 
7
 
! Отговори
fred13 преди 6 години
Това да си доволна - нещо като оргазъм ли е ?
42
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тлъстата партизанска внучка май настъпи мотиката. Самозабрави се. То беше лъжи и крадене, край нямаше! Вдигна винетките, промени в пътищата няма, даже и по-зле. Плондира от Банкя е стара дружка с Борша. Борша го направи кмет и от тук започна здравата гепачка. Услади се на Чичката, а той си има голяма слабост към кинтите. Свинетка има големи ц//ци и тлъста гъзица, подмами го преди време, но той има една любов, властта и парите. Да и бие шута, доста краде и нищо не направи.Друга кра::Нта ще дойде.
41
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам как се срива държавата, да решим и направим Монокнижника император. Той ще решава всичко, както и досега. Отпада НС с 240 тутманика които само крадат и лъжат. Милиони влизат в хазната. Отпада и НСО, една пиявица на гърба на българина. И там още 50 милиона икономии. Отпадат и министрите с техните екипи. Още милиони. Императора ще стои на трон в Банкя и ще решава съдбините ни.Както става и сега.Но да не краде икономиите, да ги дава поне за икономика.Да махне и Президенството, пречи му.
40
0
 
14
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Партизанската унука май е искала далавери зад гърба на другаря Борисов да върти...
39
0
 
24
 
! Отговори
реалист преди 6 години
ГЕРБерите са пълни с "калинки".
38
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е -всеки в България изпада в немилост ако засегне интересите на една особена група международни мафиоти, носещи малки черни кръгли шапчици на темето!!!
37
0
 
17
 
! Отговори
канев преди 6 години
Какво значи Павлова - един човек работещ на принципа - нагаждане-угодничество-лакей на чужди интереси. За мен е унижение да познавам такива хора.....
36
1
 
4
 
! Отговори
Бе-е! преди 6 години
До Анонимен -А плебса блее ли блее.......Верно бате! Кат' се четат твоите "дълбокомъдри мисли", както и подобните на останалите аФтори нагоре и надолу по страниците на форума, ечи мощно блеене!