Пълен обрат: Борисов връща Боршош, взема НДК от Павлова

Противоречията били изчистени на среща при премиера
Обновена: 27 юни 2017 16:58 | 27 юни 2017 16:58, Веселина Йорданова
114
Пълен обрат: Борисов връща Боршош, взема НДК от Павлова
Снимка: БТА, архив

Мирослав Боршош ще бъде възстановен като изпълнителен директор и член на Борда на директорите на НДК.

Правата на държавата в "НДК – Конгресен център София" ЕАД пък ще бъдат упражнявани не от министъра за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна Павлова, както е сега, а от министъра на културата Боил Банов.

Още по темата
Такъв проект ще внесе премиерът Бойко Борисов за разглеждане утре на заседанието на Министерския съвет, съобщи пиарката му Севделина Арнаудова в профила си във Facebook.

Тя информира, че на работна среща при Борисов са изчистени противоречията за начина на управление на НДК.

На срещата при министър-председателя са били министрите Павлова и Банов, и уволнения снощи от Павлова Боршош.

Мотивът за смяната му бе системно неизпълнение на указанията и поставяне под съмнение на доброто управление на дружеството.

От своя страна в социалните мрежи Боршош коментира, че отказва да подписва нови обществени поръчки и говори за поставяне на условия, които не отговарят на правилата и закона.
 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
21
 
! Отговори
Гочето преди 6 години
Бай Бойко май не е чел само "Винету" , чел е и Ленин - само че "Крачка напред , две назад" , по Бойковски!
66
1
 
21
 
! Отговори
Бай Минчо папура преди 6 години
Четох всички коментари и никъде не видях някой да говори за изпълнителя на ремонта у НДК-то. Ако някой от списващите коментари разбере как другаря Галчев (Галчев инженеринг) краде от този обект, ще си разбие представите за грабеж. Става въпрос за колосално заграбване, започнало с "честното" спечелване на тази обществена поръчка от другаря Галчев (който точно тогава е пред фалит!!!).
65
1
 
26
 
! Отговори
тя преди 6 години
Крадене, крадене и пак крадене и не могат се разбра...
64
45
 
4
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
Бате Бойко е пич,затова цяла България гласува и е за него,Браво Бойко,дерзай,обичаме те,всички ,които те плюят са смахнати,и добро да не видят,прокълнати да са
63
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами ще го върне в един цирк играят и си знаят номерата. Има 300 000 000 за присвояване пардон усвояване! Тепърва ако сложи някой друг докато си разберат номерата те милионите ще отидат в някои други ръчичики! И докато едни протестират за един железен *** другите не си правят илюзии а приватизират милиончета. До 2021 година какво се усвои това щее. След тази година вече няма да има нищо за присвояване пардон усвояване! Тогава ще се види че царят е по гол х.й и доста овце му са го нала.пали!
62
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 32заблудени човече, Бойко е един мафиот и крадец и цялото му обкръжение е такова, това че медиите те облъчват е твой проблем, но и на много други хора, какво му е святото на Борисов, че остави 10 години да мизерства един народ, че не направи нищо срещу имиграцията и че обогати 20 на семейства чрез европарите, това ли се нарича светец?
61
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма ли кой боже, да ги затрие всичките тия 240, и всичките им роднини до 9-то коляно, да си отдъхне тая държава...
60
3
 
7
 
! Отговори
Бойко е добро псе преди 6 години
А сега кажете че нещо зависи о тоя на портрета .Това са измислици някакви.Всичко е решено на затворени срещи от избрани господа с по висши разбирания от обикновеният банкянски толуп! Без такива господа България никога нямаше да говори български камо ли дасме християнска държава.Всички възрожденци за да съберат пари за възстание са били участници в такива просветени кръгове .Пътища ,магистрали , здравеопяазване се е развивало от такива умни хора.А сега точно такъв е случая.
59
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Румито Бъчварова дърпа юздите на Боко, направо мо се повръща от герберастките далавераджии
58
3
 
18
 
! Отговори
teo преди 6 години
БОЙКО, ТИ НЕ ЗАЩИТАВАШ МИНИСТРИТЕ СИ, А СЛУШАШ ТАЗИ НА КОЯТО Е ТОЗИ МАЗЕН, СЛОЖЕН ОТ НЕЯ НА ТОЗИ ПОСТ ! БОЙКО ТИ СЕ ПРОВАЛИ С ТОВА РЕШЕНИЕ, ЖАЛКО ЗА ГЕРБ!!! ТОЗИ БОРШОШ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ МАХНАТ ! ТИ ЗАГУБИ, НО ЗАРАДВА *** И ДОГАН, ОК???
57
0
 
23
 
! Отговори
www преди 6 години
До дядо ПенсАко е било така, то да я е стопил до сега вождът й. Просто Боршош има як мафиотски гръб в лицето на Доган, Пеевски и другите айдуци около тях, а те пък очевадно контролират Борисов от дълго време. Там е истината, там някъде!
56
0
 
26
 
! Отговори
дядо Пенс преди 6 години
Дунда май е искала далавери да върти зад гърба на Баце...
55
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е ли време Тиквата да бие шута на Свинетка? Да я грабва прокуратурата и да я разнищят за тия нейните магистрални далаверки. Нима някой вярва, че тоя мищок Лазаров, когото сега обвиниха, е правил нещо на своя глава?
54
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кат гледам еднокнижника гледа лошо и пцуе на ум партизанската унучка?
53
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
TOVA E ZAR bOIKO--KAJVOTO KAGE TOI,TOVA STAVA V DARGAVATA.
52
2
 
8
 
! Отговори
До до 47 преди 6 години
Хе хе анмерила се е една тиква да отрече очевидния факт.
51
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След резултата от изборите, разговори с хората по улиците и редовен прочит на коментарите под статийте тук, стигам до извода, че троловете плюещи по ГЕРБ са повече от троловете възхваляващи ГЕРБ. Какъв е изводът? Ами шефа на повечето *** не е с ГЕРБ...
50
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как ще пипате еврейчовците бе? АААА?! Я да го връщате моментално обратно!
49
2
 
24
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
Типично.Тоя като каже " добро утро " гледам първо де е слънцето!П.П.Днес тъй - утре иначе - в други ден пак тъй.В крайна сметка НИЩО НЕ СЕ ВЪРШИ.Освен да се тъпчат джобовете де.Данъкоплатеца мълчи като ***. Важното е парата да идва.
48
2
 
19
 
! Отговори
naco преди 6 години
Пак, ТОЙ!? КОГА ще разберем ,че ТОЙ,другарят Борисов НЕ е нужен на България?! На ДЪРЖАВАТА са ни НУЖНИ,РАБОТЕЩИ ИНСТИТУЦИИ,а НЕ другарят Борисов!!! НАРОДЕ????