Радев отвръща на удара: Цветанов да обвинява Швеция в корупция?!

Политиката не била място за скечове с "доброто и лошото ченге"
Обновена: 27 юни 2017 23:08 | 27 юни 2017 18:50, Камелия Цветанова
187
Радев отвръща на удара: Цветанов да обвинява Швеция в корупция?!
Снимка: Reuters, архив

Политическата сцена не е място за разиграване на скечове от типа "доброто и лошото ченге", каза в Горна Оряховица президентът Румен Радев, цитиран от БТА.

"Доживяхме Цветан Цветанов да обвинява държавата Швеция в корупция, защото нали знаете, че за корупцията трябват две страни, но да оставим настрани този европейски виц", заяви Радев в отговор на въпрос за "въвличането" на президентската институция в политически диалог с партията ГЕРБ във връзка с превъоръжаването на Военновъздушните сили.

Още по темата

Президентът посочи, че не става дума за диалог, и изрази надежда премиерът Бойко Борисов ясно да каже подкрепя ли декларациите на своя заместник.

"Когато говорим за корупция, очаквам да разбера дали г-н Борисов е прочел папката, завещана му от премиера Герджиков", добави Радев.

По повод на създаването на анкетна комисия в Народното събрание за превъоръжаването на Военновъздушните сили по инициатива на ПГ на ГЕРБ, Радев коментира, че няма как президентът да бъде викан в парламента.
Той заяви, че комисията, ако иска може да провери решенията, подписите и графиците, които правителството "Борисов-2" е разработило, утвърдило и разписало, а предишното 43-то Народно събрание е приело, и за които има много ясен график.

Президентът посочи, че очаква детайлен анализ и доклад за средствата за всички видове въоръжени сили и е получил уверение, че правителството работи усилено по подготовката на документите, които е трябвало да бъдат подготвени до 20 юни, съгласно решенията на КСНС.

Румен Радев смята, че полицаите имат съвсем основателни искания и от дълги години проблемите им са пренебрегвани. От тяхната социална сигурност, оборудване, условия за подготовка зависи сигурността на всеки един от нас, каза той и отбеляза, че очаква ефективни решения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
14
 
3
 
! Отговори
cazzo duro преди 6 години
До до 89/ до 94Разбира се, че един Ф-16 не може да свали 100 руски самолета . може да свали само 12. толкова AIM 120 AMRAAM може да носи.
84
3
 
12
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Ние не можем да завоюваме нищо-нито в небето,нито на земята!Така че по-добре евтини и съвсем прилични самолети,та да има на какво да летят пилотите.Основният ни враг-Турция има стотици самолети,какво ще променят няколко Ф-16?????
83
0
 
8
 
! Отговори
Terk преди 6 години
Bg medii sa mafia.
82
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Амбицията на мижитурките от Герб да поставят задачи на Радев не ме учудват.Тези посредственици не могат да понесат, че някой е по одобряван от техните нагли зоологични физиономии. Помните ли как Бойко хленчеше когато даде оставка? - Той /Радев/ сега като е станал президент да отговаря за цялата държава!.Знае ли каква отговорност е да се занимаваш с всичко? Аз съм най подготвен....!''.
81
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен.. Русия не е чужда...Русия е враг на България. А в Свищов първи са вкезли украинските полкове. А колкото ди хурката, май пак ще се наложи да ви поразходим до Левент табия!
80
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 89И от кога Attack се превежда наземни удари ??? Егати манипулаторите се пръцнаха в тоя форум!
79
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 83Изкаш да кажеш мapгинали, комунисти и рашизоиди?
78
9
 
8
 
! Отговори
Родината ще грейне преди 6 години
Президент, дигате сите фрчила и едно поливане от оная къща у Банкя та до ЛОТ 1 (Лила О-образната туПка) та да шестято ааааХпартамента на Цецко Сересатника да се преврнат в изходен строителен маТриъл.а тва бустани, тва сегии тва плод и зеленчук- тва де що има тикви пипони и кратуни петмез да потича и на печени тикви да ухае.гласувах тогава- сега казвам
77
3
 
27
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Радев-57% доверие,Борисов-33%.А Цветанов-?%.Май в рамките на статистическата грешка....
76
2
 
11
 
! Отговори
до 89 преди 6 години
А ти обясни как с 8 Ф-16 ще завоюваш въздушно господство! А ако мнасреща ти излязат 100 руски самолета, ще ги свалиш всичките ли, смешнико!
75
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия не е чужда държава.Разходи се до Свищов и положи поклон! Или аз да дойда да те поклоня завинаги! Много ви разпуснахме, но ще лапнете пак хурката....
74
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещата са прости! Ако ти трябва кола за дълъг път вземаш лукс, които да вози бързо и удобно. Ако ти трябва да се въртиш по кръстовищата - нещо по дребно и икономично.България има малко въздушно пространство и Ф16 като най велик, бърз, голям и мощен самолет не може да вземе завой без да навлезе в чужди териториални води.
73
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 62Предателят си е предател, и са го осъдили за шпионаж в полза на чужда държава и предателство на националните интереси. Какво хвърляш димки с Луков?
72
1
 
16
 
! Отговори
до 85 преди 6 години
Не е решено, но няма да бъдат американските таралясници! Сега вдяна ли?
71
19
 
5
 
! Отговори
cazzo duro преди 6 години
Решетников и КГБ си свършиха перфектно работата, шапка им свалям. Моделираха "избираемия" президент , купиха си го, проведоха му перфектна кампания, платиха на който трябва...........Е, Радка веднага "върна жеста". Вместо изтребител за "завоюване въздушно превъзходство" /Ф-16/.............."Многоцелеви" -НЕ натовски. Съкращението JAS произлиза от думите Jakt (въздушен бой), Attack (наземни удари) Spaning (разузнаване)...........Та по кой ще нанасяме наземни удари и ще разузнаваме????????????
70
1
 
7
 
! Отговори
до 83 преди 6 години
2милиона , но най- образованите и чисти българи!
69
1
 
21
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Ако трябваше да се купува подслушвателна апаратура или фитнес уреди-Цецо Ухото е човека!Обаче самолети....."Родения да пълзи,не може да лети!",както се казва,па ако ще да има не 6,а 106 апартамента!
68
1
 
18
 
! Отговори
до 81 преди 6 години
Я обясни какъв е замисълът на руснаците да купуваме шведски изтребители, а не американски, които са три пъти по-скъпи от грипените, та и 35 годишни.Та питам пак, какво ги интересува това руснаците, при условие, че половин Европа е въоръжена с Грипен?
67
4
 
2
 
! Отговори
Миг 69 преди 6 години
До 77. Ами то нищо още не е решено, бе, глу.пак. Кво се пениш.
66
2
 
7
 
! Отговори
до 62 преди 6 години
И тези, които ги разстрелваха след това се насираха по лагерите! Заимов е артилерист както и генерал Луков. Но Заимов не е бил замесен в съмнителни доставки на оръжие както Луков.Афера, която за да спрат изобличаването и Луковци убиха през 1938 г. началника на ГЩ генерал Пеев.