Радев отвръща на удара: Цветанов да обвинява Швеция в корупция?!

Политиката не била място за скечове с "доброто и лошото ченге"
Обновена: 27 юни 2017 23:08 | 27 юни 2017 18:50, Камелия Цветанова
187
Радев отвръща на удара: Цветанов да обвинява Швеция в корупция?!
Снимка: Reuters, архив

Политическата сцена не е място за разиграване на скечове от типа "доброто и лошото ченге", каза в Горна Оряховица президентът Румен Радев, цитиран от БТА.

"Доживяхме Цветан Цветанов да обвинява държавата Швеция в корупция, защото нали знаете, че за корупцията трябват две страни, но да оставим настрани този европейски виц", заяви Радев в отговор на въпрос за "въвличането" на президентската институция в политически диалог с партията ГЕРБ във връзка с превъоръжаването на Военновъздушните сили.

Още по темата

Президентът посочи, че не става дума за диалог, и изрази надежда премиерът Бойко Борисов ясно да каже подкрепя ли декларациите на своя заместник.

"Когато говорим за корупция, очаквам да разбера дали г-н Борисов е прочел папката, завещана му от премиера Герджиков", добави Радев.

По повод на създаването на анкетна комисия в Народното събрание за превъоръжаването на Военновъздушните сили по инициатива на ПГ на ГЕРБ, Радев коментира, че няма как президентът да бъде викан в парламента.
Той заяви, че комисията, ако иска може да провери решенията, подписите и графиците, които правителството "Борисов-2" е разработило, утвърдило и разписало, а предишното 43-то Народно събрание е приело, и за които има много ясен график.

Президентът посочи, че очаква детайлен анализ и доклад за средствата за всички видове въоръжени сили и е получил уверение, че правителството работи усилено по подготовката на документите, които е трябвало да бъдат подготвени до 20 юни, съгласно решенията на КСНС.

Румен Радев смята, че полицаите имат съвсем основателни искания и от дълги години проблемите им са пренебрегвани. От тяхната социална сигурност, оборудване, условия за подготовка зависи сигурността на всеки един от нас, каза той и отбеляза, че очаква ефективни решения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наглост и дебелоочиеЦветанов които е с ефективна присъда и магически оправдан по късно, да говори или да има нахалството и наглостта да споменава думата корупция. Трябва да си много нагло г.оведо даже и да говориш по тази тема, имайки в предвид миналото му. На него и на шефа му. Кое е лошото? Че пак си ги избраха, за трети път. Сега ще му търпите наглото държание, защото те вече са се взели за незаменими. Швеция се смеят сигурно с глас. Лидерите на най корумпираната страна в Европа, да ги обвинява тях в корупция
4
6
 
38
 
! Отговори
комисионните преди 6 години
Явно комисионните са големи и Цецо Лажецо сънува още апартаменти. Към шестте.
3
6
 
39
 
! Отговори
в пандиза преди 6 години
Цецо да влиза в пандиза от там да не излиза!
2
6
 
31
 
! Отговори
don преди 6 години
ЦВЕТАНОВ ДА БЪДЕ ИЗГОНЕН ОТ ГЕРБТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ НА ПРИРОДАТАВЛИЯЕ НЕГАТИВНО НА ПАРТИЯТА.ТОЙ НЯМА КАЧЕСТВА ЗА ЛИДЕРНО КОЙ ГО ИЗДИГНА ЦЕЦО - КРАДЕЦО
1
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох, Камелийкеее....