А ако БСП беше на власт? Напрежение в Асеновград нямаше да има!

Ерата "Борисов" е към своя край, прогнозира Кирил Добрев
2 юли 2017 21:50,
128

Ако БСП беше на власт, нямаше да позволим да се стигне до етническо напрежение в Асеновград. Трябваше да се вземат предварителни мерки, а не да се действа след събитията, заяви бившият депутат от БСП Кирил Добрев.

"Ерата "Борисов" приключва. Той е нарцис, който не може да преглътне високия рейтинг на Радев. Президентът много бързо удари два звучни шамара на Цветанов с репликата за корупцията", смята Кирил Добрев.

Що се отнася до "Грипен", да си купиш самолет, не е като да си купиш лек автомобил. Тук решението трябва да е политическо. Не разбирам защо Борисов роптае, нали той се срещна със шведския премиер и каза, колко се радва за взаимната работа?", сподели социалистът в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Социалистът заяви още, че от столетницата очакват решение на премиера за Бузлуджа.

"Комисията за НДК е нужна, защото трябва да се изчистят техническите въпроси, не става въпрос за политики. Това, което се разигра там е фарс. Вие, смятате ли, че Павлова без разрешението на Борисов е уволнила Боршош?", коментира Добрев актуалната тема за НДК.

Относно одобреният нов заем от €200 млн., Кирил Добрев съзря връзка с отпуснатите €160 млн. за сигурност.

"Трябва Борисов, или Горанов да излязат и да кажат за какво е този заем при всичкия този излишък", отсече Добрев.

"Полицаите в България са корумпирани, защото заплатите им са малки. Не ги оправдам, обяснявам защо се стигна до трафика на хора, който се превърна в бизнес за милиарди", заяви социалистът по темата за полицейските протести.

"Сагата Борисов-Радев, тепърва ще се развива. Тук говорим за борба между две личности", завърши Кирил Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде и АЕЦ козлодуй спре комунистите и там го съботираха
46
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да стане ясно "кой кой е и какво прави" в политиката е необходимо да се "мине" курса по "ЛИКБЕЗ"-"ЛИК-видиране на БЕЗ-грамотността".След това стават ясни кои са Маркс, Енгелс,Ленин,Сталин, Хрушчов,Брежнев,Андропов и т.н., а за БГ- съответно Кобурготски, Тр.Костов,Т.Живков,бригадата "дисиденти" начело със Ст.Тодоров и Л.Живкова,Сергей,Бойко и т. н. държавни предатели ,политически престъпници и наемни терористи.Част от курса е:през гугъла: "Клан Рокфеллеров и другие паразиты"
45
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пазете българите, пазете се един-друг, ако ние сме обединени, силата ще е с нас.Трябва да си намерим съюзници като Вишеградската четворка.ЕС е разграден двор.
44
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално да няма, то нали вие го създавате...
43
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При Ленинския комунизъм ромите не режеха пръсти на деца-гребци.
42
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалък....Жалки комунисти.....
41
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да разбираме ли че компартията ги е организирала?
40
3
 
16
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 6 години
До Анонимен - Приятелю , никога вече ленински (бсп) комунизъм -мачкам ги и физически и икономически !
39
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако БСП беше на власт щеше да е по зле. Затова народа избра тея ***...ли Герб по малкото зло.
38
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-добре Борисов, отколкото озверели от жажда за власт некадърни негови другари.Да не сте си помислили да гласуватв за тези гладни хи-ени от БСП!
37
6
 
31
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 6 години
този болшивишки приплод и той мнение дава - Бог да пази България !
36
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе стига сте дрънкали за липса на "обучени" кадри,хората заминават за чужбина и работят професии усвоявайки(научавайки) ги за една седмица,там и самите работодатели плащат или провеждат обучения.Все искате на готово!Затова е такава държавата,само мрънкате,а не си размърдвате задниците и не искате да инвестирате в обучение на кадри и т.н.!
35
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами ГЕРБ ви откраднаха електората,включително и ромския.Сега и патриотите взеха.За каква "сага" говорите?
34
2
 
37
 
! Отговори
Кирчо трафиканта преди 6 години
Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост
33
3
 
27
 
! Отговори
bai_jordan преди 6 години
Прав си ако БСП беше на власт напрежение в Асеновград нямаше да има. Напрежението щеше да е в София пред парламента. Хората щяха да ви замерят с камъни, както обикновено!
32
5
 
23
 
! Отговори
Престъпен тандем преди 6 години
Престъпника и наркотрафикант комуниста милионер Кирил Добрев в тандем с открадналата милиони по време на приватизацията в България г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) искат да ни управляват, пардон крадат отново! Ще допуснем ли още веднъж да фалират България ?
31
3
 
20
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
30
3
 
18
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 6 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
29
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами той кмета е от БСП. И точно мамалигите го качиха на власт. Затова си ги пази 8 години
28
1
 
8
 
! Отговори
кенеф преди 6 години
Ако българина беше умен,нямаше онези *** политици да го правят крив и див,беден със скъсани чорапи.