А ако БСП беше на власт? Напрежение в Асеновград нямаше да има!

Ерата "Борисов" е към своя край, прогнозира Кирил Добрев
2 юли 2017 21:50,
128

Ако БСП беше на власт, нямаше да позволим да се стигне до етническо напрежение в Асеновград. Трябваше да се вземат предварителни мерки, а не да се действа след събитията, заяви бившият депутат от БСП Кирил Добрев.

"Ерата "Борисов" приключва. Той е нарцис, който не може да преглътне високия рейтинг на Радев. Президентът много бързо удари два звучни шамара на Цветанов с репликата за корупцията", смята Кирил Добрев.

Що се отнася до "Грипен", да си купиш самолет, не е като да си купиш лек автомобил. Тук решението трябва да е политическо. Не разбирам защо Борисов роптае, нали той се срещна със шведския премиер и каза, колко се радва за взаимната работа?", сподели социалистът в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Социалистът заяви още, че от столетницата очакват решение на премиера за Бузлуджа.

"Комисията за НДК е нужна, защото трябва да се изчистят техническите въпроси, не става въпрос за политики. Това, което се разигра там е фарс. Вие, смятате ли, че Павлова без разрешението на Борисов е уволнила Боршош?", коментира Добрев актуалната тема за НДК.

Относно одобреният нов заем от €200 млн., Кирил Добрев съзря връзка с отпуснатите €160 млн. за сигурност.

"Трябва Борисов, или Горанов да излязат и да кажат за какво е този заем при всичкия този излишък", отсече Добрев.

"Полицаите в България са корумпирани, защото заплатите им са малки. Не ги оправдам, обяснявам защо се стигна до трафика на хора, който се превърна в бизнес за милиарди", заяви социалистът по темата за полицейските протести.

"Сагата Борисов-Радев, тепърва ще се развива. Тук говорим за борба между две личности", завърши Кирил Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
31
 
! Отговори
Тончев преди 6 години
Да-а-а,прав е другарят Добрев! Само дето момчето премълчава,че ако БСП беше на власт нямаше да е толкова дълга зимата,нямаше да има наводнения,нямаше да са толкова големи горещените,нямаше да има толкова катастрофи,нямаше...А сега има Бойко Борисов и е много удобно всички БСП-ари и техните лакеи да си избърсват мръсните помисли с него-хайде,де - нам ли тия?! Не могат да прежалят,че за трети път губят битката с Борисов и сега са готови да се съюзят с дявола ,но да плюят и храчат за всичко! Срам!
26
7
 
34
 
! Отговори
Smile преди 6 години
Тоя *** по-добре да беше останал в топките но баща си. Мисленето определено не му силна страна.
25
3
 
29
 
! Отговори
morelini преди 6 години
Видяхме ви и вас,стига си разпъвал локуми.....Нали сте опозиция и нямате отговорности...
24
4
 
13
 
! Отговори
Прос Селендур преди 6 години
Как не можахте да разберете че и едните и другите са един дол дренки...още на времето Бай *** е казал че всички политици са маскари и е бил прав....
23
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бсп за нищо не става видяхме ви за 25 години кво направихте една голяма нула!
22
8
 
10
 
! Отговори
DR. MANAFIS преди 6 години
СИМИТЛИЙСКАТА БУЛКА ЩЕ ИЗКАРА НАЙ МНОГО ДО НОВА ГОДИНА
21
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако комунистите бяхте на власт напрежението щеше да е на друго място. И ченгета вместо да стачкуват за заплати, щяха да ви пазаят, да не ви линчува народа.
20
26
 
15
 
! Отговори
СССР преди 6 години
ВЪЖЕ ЗА ПРЕДАТЕЛЯ ТИКВУН И ВИСОКОПОСТАВЕНИТЕ ГЕРБАДЖИЙ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТАВА
19
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, този го познаваме, на къв се праи!
18
28
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Добрев е прав,казва истината.Само пропусна да добави,че зад президента Радев стоят американците и...руснаците.Първите,защото уважават честните и достойни професионалисти,работещи за народа си.Вторите,пак за...същото.
17
3
 
38
 
! Отговори
Влади преди 6 години
Навремето, още в началото на 90-те БСП направи *** свой електорат, купувайки ги с бира и кенапчета по изборите. После, във времената на мутренското беззаконие, подклаждано пак от комунистите(защото българите трябваше да бъдат смачкани), мазутите пак бяха толерирани в кражбите и престъпленията. Другите партии(производни на БКП) бързо видяха, че с ц.и.***.ска помощ се печелят избори и също ги оставиха да безчинстват. Българийо, Българийо...
16
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откога Радев е кадър на червените :-)
15
17
 
9
 
! Отговори
ервер преди 6 години
До Анонимен 2 пише се *** бе ***, не отайка.Всичките от ГЕРб сте такива
14
6
 
19
 
! Отговори
Брееей! преди 6 години
Вашият правешки гуру докара тук от чужбина неколкостотин хиляди от тези и им даде всевъзможни бонуси, за да се размножават.Разбира се, че след всяко "шведско" изстъпление няма напрежение, когато управлявате вие, защото, види ли много БЪЛГАРСКИ народ на едно място и уплаши ли се от гнева му, всеки ваш вожд си има едно дежурно изречение: "По-добре танковете да дойдат!", за да се разправят с БЪЛГАРИТЕ.За такъв режим мечтаете вечно и го сънувате с отворени очи.НЕ ВИ ИСКАМЕ !!!
13
1
 
24
 
! Отговори
dm преди 6 години
Киреее , много си *** Кире.
12
25
 
23
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
Една шайка бандити от герб се опитва да управлява Бьлгария !!!!!!
11
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички сте едни и сыщи ***
10
17
 
5
 
! Отговори
азсая преди 6 години
До СоциологKaто си гледаш на твоя коментар 9 минуса досега и 2 плюса добиваш ли релна представа колко ние писнал банкявския тенисист?
9
25
 
18
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
Бой по главите на крадливите гербери !!!!!!!!
8
8
 
18
 
! Отговори
qewq преди 6 години
До Некой си...Глей сега, най-плачевното в тая история с троен побой на "шведи" над българи и последвалите протестите е че Боко прати цялата полиция на България да бие българите.Пострадалите българи.Може да се каже, че ни управляват най-големите *** и *** ЗА цялата 1300 годишна история на държавата.И нещо също още толко важно - НИТО ЕДИН ОТ ТОВА СМЕШНО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ ИЗЛЕЗЕ ПОНЕ С НЯКАКВА ПОЗИЦИЯ ПО ВЪПРОСА.