А ако БСП беше на власт? Напрежение в Асеновград нямаше да има!

Ерата "Борисов" е към своя край, прогнозира Кирил Добрев
2 юли 2017 21:50,
128

Ако БСП беше на власт, нямаше да позволим да се стигне до етническо напрежение в Асеновград. Трябваше да се вземат предварителни мерки, а не да се действа след събитията, заяви бившият депутат от БСП Кирил Добрев.

"Ерата "Борисов" приключва. Той е нарцис, който не може да преглътне високия рейтинг на Радев. Президентът много бързо удари два звучни шамара на Цветанов с репликата за корупцията", смята Кирил Добрев.

Що се отнася до "Грипен", да си купиш самолет, не е като да си купиш лек автомобил. Тук решението трябва да е политическо. Не разбирам защо Борисов роптае, нали той се срещна със шведския премиер и каза, колко се радва за взаимната работа?", сподели социалистът в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Социалистът заяви още, че от столетницата очакват решение на премиера за Бузлуджа.

"Комисията за НДК е нужна, защото трябва да се изчистят техническите въпроси, не става въпрос за политики. Това, което се разигра там е фарс. Вие, смятате ли, че Павлова без разрешението на Борисов е уволнила Боршош?", коментира Добрев актуалната тема за НДК.

Относно одобреният нов заем от €200 млн., Кирил Добрев съзря връзка с отпуснатите €160 млн. за сигурност.

"Трябва Борисов, или Горанов да излязат и да кажат за какво е този заем при всичкия този излишък", отсече Добрев.

"Полицаите в България са корумпирани, защото заплатите им са малки. Не ги оправдам, обяснявам защо се стигна до трафика на хора, който се превърна в бизнес за милиарди", заяви социалистът по темата за полицейските протести.

"Сагата Борисов-Радев, тепърва ще се развива. Тук говорим за борба между две личности", завърши Кирил Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво бсп какво герб там е друго тия трябва да си вървят в държавата а не да ги храним докато можем ни данъци ни сметки но затова са виновни политиците знаете ли че нее само там така коминат през пустеещите малки градчета където е само това ще се хванат за главите и тоя въпрос трябва да се разреши бързо защо за нас няма за тях има помощи каквото сетиш ние плашаме данъци и е време данс и нап да ги минат а не ние ко закъснеем ден да пишвм писма и дано това стане да видим ще правят ли глупости
6
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този селски бел защо не вземе да се скрие. *** смешника. Не се вижда какъв селски бек беше на юбилея на Царя, а тръгнал да се перчи.
5
36
 
9
 
! Отговори
Социолог преди 6 години
Моля, ако вярвате на твърдението др. Добрев, СЛОЖЕТЕ МУ един пръст на одобрение. Ако не му вярвате, СЛОЖЕТЕ МУ един пръст на неодобрение. Нека др. Добрев добие реална представа ЗА НАС, тези които управлява.
4
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този защо не си признае, че обра касата на БСП, все пак е един от тримата имащи достъп и ключ. Ако комунистите бяха на власт нямаше да има напрежение в Асеновград, а в София, пред парламента, както е обичайно, когато комунистите са на власт!
3
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***
2
7
 
46
 
! Отговори
анонимка преди 6 години
***!Как по-точно щяхте да преддотвратите шествието в Асеновград, щяхте да накарате битите да мълчат ли? Както по Тошово време, всичко нелицеприятно да го звметем под килима!
1
15
 
54
 
! Отговори
Прав е.. преди 6 години
..др. Добрев, ако БСП беше на власт, напрежение щеше да има в цялата страна, а не само в Асеновград. Справка - Луканов, Жан Виденов, Станишев, Орешарски!