Цветанов vs Радев: Не ме противопоставяйте на Борисов, губите!

И да не разбирал от авиация, защитавал парите от данъците
125
Цветанов vs Радев: Не ме противопоставяйте на Борисов, губите!
Снимка: БТА, архив

Шефът на депутатите на ГЕРБ Цветан Цветанов не остана длъжен на обвиненията на президента Румен Радев, който го разкритикува, че не разбира от авиация, говори на автопилот и често изказва мнение, различно от това на премиера Бойко Борисов.

Още по темата

В социалната мрежа Facebook Цветанов декларира, че е длъжен да защити парите на данъкоплатците, които също като него не са тесни специалисти по авиация.

"Ако има политик в България, който лично и със семейството си, е бил реална мишена и жертва на войните между различните власти в България, това съм аз. Знам поуките и се научих да търся консенсус при всеки казус в парламента и не заради личното си его, а защото българите се умориха от подобни безсмислени битки. Затова ще подмина тона и обидните думи, с които днес президентът ме атакува персонално за създаването на комисията в Народното събрание, която ще анализира дали моделът "Грипен" е най-подходящият избор за военната ни авиация", обяснява той, след като Радев определи като трибунал за политическа разправа парламентарната комисия, която ще проверява процедурата за нов изтребител.

Според Цветанов е добре комисията да бъде оставена да си свърши работата и да вземе отговорно решение, "а политическият елит да слезе от небето".

"А колкото до противопоставянето ми с г-н Борисов, съветът ми е: Г-н Радев, не се пробвайте, други вече се провалиха. ГЕРБ е системна, устойчива партия и в нея са важни хората, не лидерите", съветва вторият в ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наглец долен! Радев, смачкай го!
13
2
 
24
 
! Отговори
:) :) преди 6 години
абе тез ф16 да. не мислите че ще да на половин цена от Грипена.Всички знаят колко даваме и цените предложени ще са около нея. Генерала Попов ще набута колегите си летци със стари хвърчила само и само да начеше омаразата си от преди към Радев.Да беше руски самолета нов или втора ръка разбурам да има тоз вой.
12
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иска да прикрие някой дето е откраднал милионите ама Радев ще разкрие всичко.
11
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тази селяндурска мутра разбира само от апартаментите дето си накупи, *** гнусени пак гласувате за него ваща мама евроатлантична
10
35
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ратаите на БСП налитат като мухи на статии за ГЕРБ :)на БСП цялата политика се крепи на лъжи и пропаганда. Чета по коментарите, че имало платени хора на гербавите, но по-скоро платените са на БСП, а нормалните хора си пишат какво мислят и то е обикновено против БКП.само констатирам
9
2
 
40
 
! Отговори
Цецо Цв. преди 6 години
ГЕРБ е системна и устойчива партия,като пръч на лед.
8
1
 
23
 
! Отговори
Горд Търновчанин преди 6 години
Абе, онова там вдясно зад Ухото не е ли нашето кметче? Даниелчо Панов, бог да го поживи? Ашколсун!!
7
2
 
37
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 6 години
Тази комисия доколко e компетентна и какво разбира от изтребители и колко струваше на данъкоплатеца, Цвък дали ще ни каже ? Защо дънъкоплатците да плащаме параноята и психоззата и личната война на гражданина Цвък срещу президентската институция редно е тоя пубер да си подаде оставката най-сетне и Цааратурата да разследва Цвък за корупция.
6
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цвинокио е т ъ п, но упорит не разбира от нищо и върти опашка пред Тиквата като пудел ,защото няма никакви личностни качетва. Hека Цвинокио подаде оставка от ГРОБ и да покаже на какво е способен тогава. Чакаме.
5
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този наглец нещо си позволява да заплашва президента ли?!
4
2
 
31
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 6 години
Поради липса на окосмяване по главата,онова под нея се изпарява много бързо.
3
2
 
35
 
! Отговори
111 преди 6 години
Цецерон е велик! Как да не разбила от бойна авиация, той защо толкова често е в Щатите? Нали на това го обучават - да разбира от авиация. Или на нещо друго?
2
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъкаааа... Цецо Ухото не го пусканали да си говори с президента и с кмета на Свищов, пратили го в Симитли ... ама там не смее да ходи на 4 уши, 4 очи и 4 ... други клатещи се работи
1
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов държи Цветанов, защото пък Цветанов като доносник на американците държи Борисов с тъмното му минало. И Герб не е партия, а икономическа групировка.