Нинова се оплака на шефа на ЕНП от ГЕРБ, сеели омраза и агресия

Казвали на опозицията "кръвопийци", "убийци", пращали я в Сибир
41
Нинова се оплака на шефа на ЕНП от ГЕРБ, сеели омраза и агресия
Снимка: БСП

Червената шефка Корнелия Нинова така се ядоса от ГЕРБ, че прати писмо, за да се оплаче лично на председателя на ЕНП Жозеф Дол.

Още по темата

"Днес, Европа и целият цивилизован свят се борят с омразата, агресията, разделението и крайностите. Вие сте част от кампанията „Не” на езика на омразата, но вашите членове от ГЕРБ явно не споделят необходимостта й.
От най-високата трибуна в страната ни – българския парламент, членовете на ГЕРБ, които са част от вашето политическо семейство, всяват омраза, агресия и конфонтация. В българския парламент те наричат опозицията "небългари“, "безродници”, "кръвопийци”, "убийци“, пращат я в Сибир и Северна Корея“, сигнализира тя.

Нинова напомня, че на последните парламентарни избори БСП получи подкрепата на близо един милион български граждани.

Според нея заклеймяването на левицата е агресия не само към членовете на БСП, но и към всички хора, които й гласуваха доверие.

"С изказванията си вашите колеги от ГЕРБ поставят линии на разделение не само в парламента, но и в българското общество.Само след 7 месеца България ще председателства Съвета на Европейския съюз, в труден за Европа период - нарастващ евроскептицизъм, криза на доверието, трудни преговори по напускането на Обединеното кралство. В такъв момент, вместо да водим дебат за общото ни бъдеще в Европа, за справяне с предизвикателствата, пред които сме изправени, представителите на вашето политическо семейство от ГЕРБ използват  реторика от миналото - заклеймяване на политическия опонент и обиди”, оплаква се още червената шефка.

Дол пък също й е пратил писмо, в което препотвърждава неодобрението от страна на Европейската народна партия спрямо всякакъв вид език на омраза и разделение – и то от всички страни.

"Качеството на политиката в България, както във всяка друга страна, може само да спечели от нормален и цивилизационен диалог между всички политически сили. Надявам се, че всички политически партии в България, от целия политически спектър, ще се отнесат сериозно към тази задача и ще сложат край на тази будеща съжаление ситуация", отбелязва той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До многото коментиращите тук: Здравейте роби на комунизма! Защо? Защото още ви управляват бивши комунисти! Кога ще ви дойде ум кратуната?
36
0
 
3
 
! Отговори
Ж.Дол преди 6 години
Местя.
35
0
 
1
 
! Отговори
Kay преди 6 години
Christianski teroristi se jalvat na drugi christianski teroristi...ot christianski teror...
34
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видими резултати от ГЕРБ: Демографска криза, стандарт на живот!
33
1
 
4
 
! Отговори
Хех преди 6 години
В последния парламентарен вот БСП получи едни протестни гласове (включително и моят) така, както ги е получавал и величеството, Жорж Ганчев, Бареков, не на последно място и един психар, и други такива пукита. Надуват се, но веднага след като се появи следващият на хоризонта който да обере протестният вот (например Славчо), и тези отиват не в "девета глуха", а в "десета глуха".
32
1
 
6
 
! Отговори
Фронто преди 6 години
Не,тези не могат да се променят. Омраза,напрежение,противопоставяне ... Все техни действия и щения,които на други приписват.
31
0
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До *** "Загубата е победа ? - Комунистите ограбиха - Провалилата се БСП": Пак си излязъл на терен за да публикуваш това, което си поствал 100 пъти.
30
7
 
12
 
! Отговори
Ама преди 6 години
другарко,вас,не ГЕРБ,а народът ви мрази!!!Всички бивши,настоящи или бъдещи комунисти или социалисти, сте все от един дол дренки-тесни специалисти!!!То е много близко до ума,ама далече от акъла?!?!?!Крайно време е да го разберете,един път за винаги,че народът ви мрази!!!Както сте си постлали,така ще си легнете!!!
29
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герберуги, оставетея Нинова, кажете нещо за новият начин за смятане на така смет! Некадърници сте! Това е!
28
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Курнелиооо, на Решетников се оплачи
27
16
 
12
 
! Отговори
socialen преди 6 години
Борисов и тиквочите му от ПП ГЕРП са неграмотници. Корнелия Нинова не трябва да се ядосва на тези ***.
26
13
 
25
 
! Отговори
Загубата е победа ? преди 6 години
*** каза: Въпреки загубата на тези избори БСП е постигнала много голям успех. Другарко Нинова(г-жа Лъжа) и симпатизантите на БСП и техните противници ви пожелават все по-големи подобни успехи на следващите избори. Това само г-жа Лъжа(комунист) може да го каже, да превърне лъжата в победа, истината в лъжаКого лъжете др. Нинова ? Да са живи и здрави тези, които ви вярватКолкото повече си я търпите ***, толкова повече изборни загуби ще претърпи БСП.
25
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ниновицееее,ти сееш интриги и посредством инсинуации се опитваш да внушиш на народа омраза към всички останали политически сили, които са различни от БСП. Мъчиш се по този начин да предизвикаш и агресия.То вие, червен-куковците, друго не можете!
24
8
 
28
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
23
8
 
21
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 6 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
22
9
 
25
 
! Отговори
Курнелия лъже преди 6 години
Другарко Нинова няма да ви простим , че ни излъгахте за срещата си с ген. Решетников за съгласуване избора на Р.Радев за президент.
21
12
 
28
 
! Отговори
комунист умора няма преди 6 години
ТАЗИ ЛУДА КРАВА И КОМУНИСТИТЕ ОТ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СА В СИБИР . ИЛИ В ЗАТВОРА ....
20
9
 
26
 
! Отговори
пак ли ве преди 6 години
Едно време пяха на Москва сега пеят на Брюксел.Много нагли ей.Доносници.
19
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е,тази вече наистина се излага !С поредната си детинщина амо злепоставя България и показва каква па,тка загубена е...Пууу.....аман от комунисти...Как не ги затри някой до сега
18
6
 
10
 
! Отговори
Васо преди 6 години
Който чака и се нада на Корнелия и Бойко да му оправят живота е главният герой от едноименния роман на Достоевски. Тези са се спогодили да си бъдат власт и опозиция доде свет светува. При тези събития дето се случват от десетина петнадесет деня в държавката да сте им чули гласчетата и опоненцията. Скатават се като мишоци, и само европредседателството ги вълнува. Да плеснат с ръце и да се прегърнат, да турят помежду си г-жа Йес от низвергнатите, па да си направят една шведска тройка. Европейско.