Патриотите "за" парите на полицаите: Въпрос е на разчети!

Започваме решаването на проблемите, похвалиха се от ОП
Обновена: 5 юли 2017 12:16 | 5 юли 2017 12:03,
11
Патриотите "за" парите на полицаите: Въпрос е на разчети!
Снимка: архив, БТА

От "Обединените патриоти" са "за" увеличаването на полицейските заплати и за решаване на проблемите в полицията. Това обяви в кулоарите на парламента народният представител Юлиан Ангелов.

Той обаче не уточни дали това ще стане тази година и какъв процент ще бъде увеличението, тъй като разчетите трябва да бъдат направени от финансовото министерство и МВР.

"Дали ще стане тази година или в началото на следващата година, това е въпрос на разчети. Трябва да се има предвид, че днешното мнозинство започна решаването на проблемите - средствата за полицейски униформи вече са отпуснати, изплащат се средствата за специфични дейности на полицаите - около 2 000 лева на полицай", отчете Ангелов.

По думите му има разбирателство в управляващото мнозинство да се решат голяма част от проблемите в полицията.

Днес полицаите излизат на национален протест с искане за по-високи заплати. Според Юлиан Ангелов обаче напрежението няма да ескалира.

"Полицаите и синдикатите са разумни хора и виждат, че реално се предприемат действия за решаване на проблемите в полицията. Въпрос е на разговори и преговори", коментира депутатът от "Обединените патриоти".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: МВРОбединени патриоти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако спрете помощите на ***, ще има и за пенсии. Само казвам.
6
3
 
3
 
! Отговори
Митак преди 6 години
Станишев е виновен
5
0
 
7
 
! Отговори
дядо Пенс преди 6 години
Колкото на нас ни дигнаха пенсиите,толкова и на Ушевите заплатите...
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде народе и ние да излезем с тях довечера ,пак вдигнаха всичко газ ток а заплатите и пенсиите си остават мизерни до кога ще търпим шайка разбойници да ни мачка ,Айде веднъж за винаги да ги обесим на бесилото и да започнем от начало имаме си толкова умни хора до кога ще търпим тия кръвопииции.
3
6
 
6
 
! Отговори
художника преди 6 години
В "Белите" държави, когато искаш по-високо заплащане минаваш на преквалификация.Нашите "куки" да преминат обучение по оказване на първа помощ, да научат английски език, да се научат да се държат вежливо с хората от които им идва заплатата и тогава да искат увеличение.Прочети още на: dnes.bg/politika/2017/07/05/bsp-i-dps-zad-policaite-nojyt-e-oprial-do-kokala.346370
2
0
 
8
 
! Отговори
vah преди 6 години
Ясно пишман патриотите оправиха пенсиите, сега е време да оправят и полицейските заплати по същия начин.
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е как пък само депутатските заплати не са въпрос на разчети, а се индексират на всеки три месеца! За депутатите никакви разчети ли не важат?