Екстремен рафтинг в буйна Струма - президентът и съпруга!

Съпругата на Румен Радев му подари рафтинг приключение за рождения ден
Обновена: 6 юли 2017 16:28 | 6 юли 2017 16:27,
42

Снимка: Рафтинг и Каяк Клуб Рефлип

Президентът Румен Радев преживя рафтинг приключение по Струма, съобщи "24 часа". Той получил екстремното изживяване като подарък за рождения си ден от съпругата си Десислава.

Спускането било следобеда на самия рожден ден на Радев - 18 юни. Организирал го Рафтинг и Каяк Клуб Рефлип. Радева избрала фирмата случайно от интернет. Платила е по 50 лв. за съпруга си и за нея, става ясно от ценоразписа на фирмата.

След инструктаж за безопасност и поведение в реката и оборудване с подходяща екипировка, семейство Радеви минало в лодка 12 километра по Струма из Кресненското дефиле. Това е най-доброто място за рафтинг в България, разказа Борислав Пауновски, шеф и гид във фирмата.

12 силни бързея, най-големият от които 1 километър, здраво вдигнали адреналина на президентската двойка. Водата била около 40-50 кубика в секунда. Вълните удряли лодката и заливали президента и съпругата му, но те били много щастливи и доволни.

"Радев се оказа доста здрав и в добра форма. А и е много наблюдателен и, въпреки гребането, успяваше да забележи предварително скали и други препятствия по пътя", разказа Пауновски.

Президентът с голям интерес разпитвал за природата и забележителностите по трасето, наблюдавал кормораните. Лошо впечатление му направило обаче, че покрай реката има много боклуци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
6
 
15
 
! Отговори
До 31 преди 6 години
Когато премиера рита топка с бистришките тигри всяка седмица не ти прави впечатление,но когато президента на рождения си ден се забавлява,това е направо непростимо поведение.Абе,хора,вие съвсем сте се сдухали,как е възможно толкова злоба за нищо?
29
12
 
15
 
! Отговори
факт преди 6 години
Ама много добрини прави тоя Радев за българите - ето сега например ходил на рафтинг. Утре например ще отиде в някоя телевизия да го покажат на екрана. И така добрина след добрина за българите. Чак ми иде да заплача!
28
3
 
14
 
! Отговори
Хм преди 6 години
До Анонимен"Популистките номера на Путин явно се възприемат и от други за компенсиране..."Това го кажи на Боко Банкянски,дето иска да е като Меркел,Орбан,Путин и Ердоган едновременно!В крайна сметка,който може,го може!Останалите се преструват.
27
9
 
16
 
! Отговори
Една мисъл преди 6 години
А плевнелиев щеше да падне от лодката
26
3
 
15
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Сериозно предизвикателство пред Цецо-острото острие на ГЕРБ!Как ли ще отговори????Може би като купи още 6 апартамента?
25
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Популистките номера на Путин явно се възприемат и от други за компенсиране на комплекси и характерно за политици, чийто държави имат най-големи проблеми !
24
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МИ ТОЙ АКО БЕШЕ БОКО ТУК ЩЕШЕ ДА ИМА ПОНЕ 20 ТЕЛЕВИЗИИ И СТОТИНА ЕКЗАЛТИРАНИ ЖУРНАЛИСТКИ.
23
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Боко тръгна по погребения и панихиди.Вчера на екскурзия в Брюксел, после на екскурзия в Париж. Щото нтещата в България вървят по мед и масло.
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 13 - ТИ МАЙ НЕ МОЖЕШ ДА ЧЕТЕШ?!
21
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 12А боко бе избран от светлите умове на България, държащи бухалка в ръка....
20
4
 
21
 
! Отговори
Българин преди 6 години
За пилот на изтребител да е било чак екстремно :).Ама супер, готин подарък.
19
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До :)Публикуват новини за президента в разни фейсбук фен групи на Тиковча, пълни с разни 50 годишни фенки и пияндурници, които му симпатизират на акъла, и се организират да спамят по сайтовете. Нищо ново.
18
10
 
28
 
! Отговори
ЗАЩО ЛИ? преди 6 години
ЗАЩО ЛИ ТОЛКОВА КЪСНО СЕ ПОЯВИ ТОВА АКО БЕШЕ ГО НАПРАВИЛ БОРИСОВ СУТРИН И ВЕЧЕР ТЕЛЕВИЗИИТЕ ЩЯХА ДА ГЪРМЯТ КАК ДОБРЕ СЕ Е ПРЕДСТАВЯЛ НО НАЛИ НЯМА КОЙ ДА МУ ОРГАНИЗИРА ТОВА .... БРАВО Г-Н ПРЕЗИДЕНТ ВИЕ СТЕ ГЕРОЙ!
17
2
 
15
 
! Отговори
bg__! преди 6 години
И ние ходихме дружно с офиса. По-това, време на годината адреналин трудно, но пък е приятно и забавно. И да водата е студена :)
16
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам, няма голяма разлика между троловете на ГЕРБ и БСП - от един дол дренки са.
15
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
водата е студена, въпреки че навън е 35 градусаа това не е яке, а спасителна жилеткана мен там ми спаси живота
14
10
 
32
 
! Отговори
:) преди 6 години
Троловете на ГЕРБ атакуват. Цецо Ушака им е обещал двойна пица, ако напишат по 30 обиди за Президента. Дерзайте, мишоци! Ако свършите добра работа, Цецо може да ви раздаде и по 5 лева бонус, да си купите по кутия цигари.
13
8
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев ме кефи. Пак ще гласувам за него.
12
1
 
8
 
! Отговори
До 11 преди 6 години
Толбухин :)
11
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
старае се жената нали това работа да прави пиар, само ми е интересно ко га е било това че в новините пише че е в полша президента пък тука пише че се търкаля по реката на рафтинг , последно той на работа ли е или отпуска да шляпа по реките ?