В НС внесоха петиция заради ромското насилие в Асеновград

Подписана от около 10 000 души, внесе я майка на пострадало дете
40
В НС внесоха петиция заради ромското насилие в Асеновград
Архив: БТА

Интеграция на ромите, събаряне на незаконните постройки в махалата “Лозница“, намаляване на раждаемостта на ромите, спиране на социалните им помощи, задължително образование, създаване на фондове за подпомагане на пострадали от насилието на ромите деца, както и за подпомагане на талантливи ромски деца.

Още по темата

Всички тези искания са записани в петиция на жителите на Асеновград, която майката на едно от пострадалите деца след боя от роми с камъни и лопати Гергана Георгиева внесе в парламента.

Петицията е събрала близо 10 000 подписа.

Хората от града настояват да бъде увеличен щатът на местните служители на реда, като се създаде звено "Общинска полиция". Жителите на Асеновград искат още дошлите от други градове роми да се изселят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виж ся ! Изселване гинот градовете. Ако не могат да си платят наем и данъци, ще живеят я гората. Ще им правим редовно хайки и ще ги тикаме в тъмница, когато ги накараме с нещо откраднато. За останалите - гладът, липсата на здравеопазване, зверовете и студът ще решат проблем. Това е :). Е виж, аз го измислих, пак сам само на 19. Язък за всичките дъртаци в парламента, дето даже и армията не пратиха.
29
1
 
0
 
! Отговори
А преди 6 години
Браво на всички коментиращи.Проблема на България единствено и само билo" шведите". .И тази петиция веднага ще оправи България. !!!Браво да живее българският род и всички избрани политици от тях.
28
1
 
3
 
! Отговори
D преди 6 години
Никога ама никога няма да се получи обединение между *** и българи.Властите чрез бездействие ни внушават,че няма начин и да свикваме с тях.Все едно ме карат да свиквам с бедствие .
27
0
 
3
 
! Отговори
Притеснен преди 6 години
Лелеее сега като вземат да се притеснят в НС-то и незнам. Само че чакай първо да се върнат от двумесечна лятна отпуска, пък после докато започнат и докато им дойде музата за работа и то станало Коледа.Фактите са налице-ромското население и наглост се увеличава. Видяха че държавните *** ги защитават и са над законите.Статистиката на ООН е България през 2050г с население 5 млн от които 1 млн шведи. Това прави всеки 5-ти, само се замислете, всеки 5-ти ... краят на една държава!
26
0
 
9
 
! Отговори
Положителен пример преди 6 години
До oppsНали знаеш, че в онези унгарски градове, в които общинските избори са спечелени от партията на Орбан, няма мърдане - "шведите", които претендират, че са безработни, са принудени да работят в селското стопанство. Ходят на работа и се връщат ПЕША, което им отнема часове. Те искат транспорт с автобуси, но им се отказва. Защо? Защото им остава време само за сън. В тези градове престъпността рязко е спаднала след въвеждането на този принудителен трудов режим.Нашите политици да се учат!
25
1
 
8
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Скоро ние от българското малцинство ще трябва или да свикнем с ромската култура или да се изнасяме. Не виждам как ще стане обратния процес, това с интеграциятс на ромите никъде по света не се е случило.
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интеграция ще стане като се изпълнят тези условия от петицията. И защо *** ще имат по много деца. Само за помощи ги създават и после на наш гръб. Стига паразитизъм!
23
0
 
4
 
! Отговори
Филип Тотев преди 6 години
Много скоро българите ще изкукат и проблема ще се реши завинаги!
22
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
подкрепям ви . поздрави от Дупница
21
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До #7777: всичко това е прекрасно,но няма да получи практическа реализация,в рамките на съществуващата политическа система!Нито една партия(управляваща,или не),няма да го реализира,независимо,че докато не е на власт ще словоблудства в тази насока - влезе ли във властта,веднага всичко се "забравя" и се върши точно обратното!Всичко това може да се осъществи,САМО ЧРЕЗ МАСОВОТО ИЗЛИЗАНЕ НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ПРЕД "ИНСТИТУЦИИТЕ" ,НАЛАГАЙКИ ГО,ВЕДНАГА - ЗАКОНОДАТЕЛНО И ФАКТИЧЕСКИ!!!
20
0
 
11
 
! Отговори
Stefka преди 6 години
До МиленаИма как и е много лесно но няма кой да ни разреши.Полицията и военните влизат и мачкат.
19
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ромско ли? Гражданите на Рим са отишли да тормозят Асеновградчани?!А знаете ли, че италианците, в частност истинските римляни казват на въпросния етнос "зингари". Т.е. ние тук сме прекалили като ги наричаме Роми. Първо, че обиждаме истинските римляни и второ думата с Ц не е обидна.
18
1
 
15
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
Сега пак са пребили някакво момче от Смолян-и ПАК НИЩО.
17
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много добре! Но няма да се приеме, все пак електоратът трябва да се пази и обгрижва : )
16
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В кой свят живеят тези хора?Исканията са твърде хубави за да се приемат!Абе хора министър председателят не се казва Орбан.че да Ви чуе.Глас в пустиня и кервана си върви.Кадри на бай Тошо са и са се снишилидокато ви мине.Няма лошо за сега това е пътят докато не се сетите за тоягата.
15
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е как ще изселят дошлите в града роми??? Да изселим и ние дошлите в София или?
14
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кат си пускаш Пенке петиции ,кой ли политик та слуша.....глас в пустиня ,оти в Българията този "етнос" решава кой ще е на власт ,как тогава да ги "интегрираш "
13
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ситуацията е изпусната от всякъде ,има ромове които са на 40 год ., никога не са работили имат по 5-6 деца и поне още толкова внуци и основното им занимание е кражба ,контрабанда далавери и сводничество и не са малко друди просят ,обират домове на отрудени пенсионери или път бъркат по чантите и джобовете .Накрая искам да кажа, че трябва желязна ръка ,образование ,работа и понякога кютек за да се интегрират , ама къде ги тия работи в България ,къде ??????????
12
0
 
44
 
! Отговори
Милена преди 6 години
Какво да кажа?В Стара Загора е същото.Кметът бутна 5-6 къщи и дотам.Как да продължи като при всички избориразчитат на ***.Ние българите плащаме всичко, а те са само ползватели.Е как да се оправим?
11
1
 
12
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До 77777 По принцип-прав си. Но, който и да въведе това, за което пишеш, на следващите избори е пътник, и за това не смеят.