Нинова: Бузлуджа да е на всички, не на БСП!

Лидерът на партията с дългосрочна визия за обекта
8 юли 2017 14:42, Петя Славова
45
Нинова: Бузлуджа да е на всички, не на БСП!
Снимка: архив, Булфото

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви пред Дарик, че имат дългосрочна визия за Бузлуджа. "Първата стъпка е да спрем да се руши, там е страшна разруха. Има идея това да стане Национален музей за история на България, не само на БСП.", обясни Нинова.

Тя коментира и позицията на БСП относно договора за добросъседство между България и Македония, който се очаква да бъде подписан на 2 август.

"Подкрепяме усилията за подписване на този договор. Имам един въпрос, който задавахме и в парламентарния контрол - някой виждал ли го е този договор? Никой не го е виждал. Изведнъж стана такава суматоха и дандания за този договор, а никой не го е виждал. На какви езици е написан? Какво пише вътре? Дайте да го прочетем този договор, г-н Борисов.", добави лидерът на социалистите.

И допълни, че според нея този договор "би дал друг тон на Балканите". По повод предстоящото българско председателство на Европейския съюз Корнелия Нинова изрази мнение, че "не може председателството да са едни кражби на едни плочки в НДК. Какво бихме направили ние? Отдавна щяхме да внесем в парламента приоритети за председателство. Политики. Какво ще искаме. Има много неща, които липсват."

Нинова коментира и последните събития в Асеновград, където деветима роми бяха задържани заради побой над млади гребци и техните родители . "Да спре да се краде от парите за интеграция на ромите. В тази работа се наляха много пари в годините на прехода. Резултат никакъв.

Нито повишаване на нивото на образованост, нито заетост и работа. Да се спре да се краде от тези пари, които отиват там. Г-н Борисов е прав за образованието. Непременно нещата трябва да тръгнат от образованието. Тези хора докато не се образоват - нито ще имат работа, нито ще се интегрират.", обясни Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
19
 
6
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
Ако ремонтирате Бузлуджа по-бързо от НДК,ще водим председателството оттам,защото НДК му окрадоха парите и няма да е готов до края на годината. Такива са герберите крадлива ***.
17
17
 
7
 
! Отговори
права е преди 6 години
Какво като е строено от предишните. Ако това си възстанови такива доходи може да носи, такава атракция и посещения ще има, а и е близо до други места, има път до там. Само някой да го реставрира и да къса билетчета.
16
0
 
18
 
! Отговори
платец преди 6 години
А кога ще спрат тока и водата на нередовните платци? Кога ще ги изгонят от завзетите чужди земи, частни и държавни? И да ги ПРИНУДЯТ ката нас да си купуват земя, жилища, да си търсят работа и т.н. Е тогава ще знам че сме равни. Иначе сега са използвачи защитавани от псевдотарикати и псевдозащитни "организации". А нас ....?
15
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Да спре да се краде от парите за интеграция на ромите."В каца без дъно, колкото и да наливаш... тъй че дали някой ги краде или не - все едно. "Десетилетието на ромското включване" видяхме какви резултати даде. Нулеви. Сега нека започне "Хилядолетието на ромското включване", барем за хиляда години еволюират...
14
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
единственият начин да е на всички да бъде взривена и на нейно място да се издигне паметник на Хаджи Димитър. Тази чиния разделя нацията, а и тя си правена за конгресна зала. Какъв музей в една зала, която разделя нацията, това си е гавра с всички пострадали от комунистическия режим!
13
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами като е на всички, хайде да разрушим прасещината там, а вие да спрете да събирате бабите да осс.рат там всяка година, а?
12
1
 
16
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Мене ми Бузлуджа не требе,стига ми един дюкян на ,, Витошка,, !!!
11
14
 
5
 
! Отговори
ПАМЕТНИК НА ТИКВАТА преди 6 години
ако предложиш другарко НИНОВА - ЦЕЦО веднага ще оформи като законодателна инициатива. А Горанов ще намери поне 10 млн за спешен ремонт
10
18
 
4
 
! Отговори
АЗ ПРЕДЛАГАМ преди 6 години
на ЦЕЦО АПАРТАМЕНТО да подари на бившата си ПАРТИЯ поне 3 от 6/7/8/9 апартамента ПОДАРЕНИ ОТ ТЪЩАТА за да може ПАРТИЯТА, дето го е направила човек и му е дала право да служи МИЛИЦИОНЕР и да бяга свободно, когато другите работеха ДА СЕ ОТБЛАГОДАРИ един вид. ТИКВАТА да дари също 1-2 МИЛИАРДА от награбеното с БОРИСЛАВОВА, а после с ПЕЕВСКИ И ДОГАН
9
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Махнете петолъчката,и сложете бюст на Хаджи Димитър и тогава може да е на България иначе Курнелка се опитва да хитрува на дребно!
8
2
 
17
 
! Отговори
Криете си главата преди 6 години
като щраусите и приказвате ЗА "ИНЕГРАЦИЯ" с тези плодящи се и възпроизвеждащи ПРЕСТЪПНИЦИ, БЕЗОТГОВОРНИ родители.Всички партии виждате,че *** семейства се ИЗДЪРЖАТ с добавки, социални помощи, кражби, убийств.ЛИШЕТЕ ГИ от възможността да живеят като *** и да ВЪЗПРОИЗВЕЖДАТ ПАРАЗИТИКИтай ЕДВА преди една година РАЗРЕШИ 2 деца! След като видя,че са свикнали да образоват и възпитават ЕДНО дете.Всичко друго е ПОРОЧНА ИСТОРИЯ: като рана- гангрена.По въпроса за БУЗЛУДЖА СТИГА с БКП,СССР
7
1
 
15
 
! Отговори
Нинова, преди 6 години
1.по въпроса за интеграцията на ***,спомни си КАКВО правеха, когато по соцвреме им се даваха АПАРТАМЕНТИ( за да се покаже, че "има грижа към човека-БЕЗПЛАТНИ": ОБЕЗДЪРВИХА ги,ОБЕЗМЕТАЛИХА ги",вкараха коне, прасета, кокошки на балкони и в стаи!2. Не се правете,че СЕГА са станали *** ТАКИВА!3.Преливате от ПУСТО в ПРАЗНО НАЙ-ВАЖНОТО е да се ПОЗВОЛИ САМО по ЕДНО дете на ***,за да го възпитават, образоват!( както в Китай) Едва като се види, че РАСТЕ ОБРАЗОВАНО, РАБОТЕЩО поколение, д
6
17
 
4
 
! Отговори
Tangra преди 6 години
Махайте бузлуджа, махайте после НДК че окрадоха плочките и медта, махайте после Шипка то там пак с руснаците е свързано. Махайте оградата на турската граница много крадат и там! Махайте съединението то и без това само *** останаха тука и всички по ЕС научетеси децата и ги пратете емигранти най добре!
5
2
 
12
 
! Отговори
СЛАВА НА БКП преди 6 години
Когато БСП стане отново БКП, когато Герговци, Кутевци и разни други другари -бизнесмени им се отнеме имущетвото и ги наредят в съседни килии с ТИКВАТА, КОСТОФФ, БАКЪРДЖИЕВ, МАФИЯНСКИ И ЦЕЦО ГЛАВОЧА да не забрави.... И МНОООГО ДРУГИ герои на ПРЕХОДА към УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ТОГАВА ИМАЙТЕ ДРУГАРИ ОЧИ ДА ИСКАТЕ. Тогава и хората ще ви повярват.
4
5
 
22
 
! Отговори
Дръжте крадеца! преди 6 години
Крадецът вика:,,Дръжте крадеца,, ! Госпожа Лъжа само за кражби говори . Тя друго не може да мисли и да прави !
3
7
 
25
 
! Отговори
АНОНИМНИЯТ преди 6 години
Добре. Но "всички" не искат грозната постройка там, нито редовните сборища на четвените мумии.Хайде Бузлуджа да е на всички, да я почистим и да направим там една прекрасна хижа за планинари!
2
6
 
27
 
! Отговори
Деду Пенчу преди 6 години
Нъ мен не ми требва Бузлуджъ.То дубре че *** махнаха тоз таласъм пред ндкату.
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И сега е на всички.