ДПС скочи срещу програмата на НС - само ратификации!

Движението недоволно, че няма законопроекти от МС
12 юли 2017 10:24,
4
ДПС скочи срещу програмата на НС - само ратификации!
Йордан Цонев. Снимка: архив, Булфото

Първият работен ден на депутатите за тази седмица започна отново с критики към дневния ред на Народното събрание, който бе гласуван. Този път недоволството дойде от народния представител от ДПС Йордан Цонев.

Според него в програмата има само ратификации и никакви законопроекти от Министерския съвет.

"Дневният ред включва 10 точки - ратификации, два законопроекта на БСП, процедурни правила и един за МВР. Няма нито един на Министерски съвет", преброи Цонев и настоя, че Министерският съвет трябва да има най-голяма законодателна инициатива.

"Направете си справка в Народното събрание. Никога не е имало такъв случай. Не съм съгласен, че дневният ред може да протича с ратификации. Програма няма и съм длъжен да го кажа на залата, защото това рефлектира върху всички народните представители", заключи депутатът от ДПС.

Преди седмици пък от БСП бяха против програмата на Народното събрание, тъй като не се гледали в пленарната зала законопроектите на левицата. Тогава червените обвиниха, че се разглеждат закони само на мнозинството и на Министерския съвет. А Корнелия Нинова заяви, че БСП напуска председателския съвет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
ккккккк.....ррр преди 6 години
Мента, най ще ти отива през лятото да ходиш на Силистар, да вдигаш бариерата на тъста си и да си докарваш по някой лев, пък може и някой закъсал турист да ти го завре под п--делските очилца!
3
0
 
3
 
! Отговори
НЕАМ НЕРВИ , НЯМАМ преди 6 години
ДУМИ : БЮДЖЕТА БИЛ СПЕЧЕЛИЛ ..105 МИЛ ЛВ ....... АБЕ ЦОНЕВ - МЕНТА ...... ЛУД ЛИ СИ ИЛИ НАС СЕ ОПИТВАШ НА ЛУДИ Д0А ПРАВИШ
2
1
 
13
 
! Отговори
Същите измамници преди 6 години
ТихоТихоЧакайте да се върнат поне част от парите от аКъТеБепод формата и на Небостърачи пък ще ги изпишат като чуждестранни инвеститори клас ЪНо не чакайте съвсем всичките че Партиините Демократи обичат англииски апартаменти имоти по острови и емирства и разкош и лукс за наследниците по света и на световно ниво
1
1
 
25
 
! Отговори
Фотограф преди 6 години
Този *** на снимката размахва пръст на народа и си мисли,че скоро няма да влвзе в затвора! Предстои му ,обаче !