Прогноза от БСП: Времето за вот на недоверие ще е тази есен

Антон Кутев: Нинова има шанс да е големият политик на България
Обновена: 16 юли 2017 17:21 | 16 юли 2017 16:47, Анисия Иванова
94

Гражданите ще осъзнаят през есента, че това правителство не работи, каза депутатът от БСП Антон Кутев в предаването "Опорни хора" на Bulgaria ON AIR.

Вот на недоверие се иска, не като приумица на БСП, а когато го искат гражданите. Времето за вот на недоверие ще е още тази есен. Причините ще бъдат високата престъпност и тлеещият етнически проблем, поясни той.

"Сега, ако бъде поискан с тази конфигурация в парламента, той няма как да успее. Прогнозата ми за предсрочни избори е най-късно 2019 година", каза още той.

Според него няма натиск срещу лидера на "Воля" Веселин Марешки. Грешка беше той да заема заместник-председателското място, смята Кутев.

"Надявам се скандалът с НДК да не застраши европредседателството. Защото, когато става дума за корупция, западняците са много чувствителни. Може и да е грешка, че Деница Златева не е уволнила Боршош, но тя го е направила, за да не забави още повече ремонта. И сега от ГЕРБ си измиват ръцете с нея. Не очаквам да се стигне до съд за НДК и Боршош", прогнозира Антон Кутев.

"В най-скоро време очаквам война между Борисов и Радев. Предстои атака от страна на правителството към президента. Радев никога не се е мислил за част от БСП. Моят проблем с Радев е, че той не е ляв политик, няма ляво мислене. Неговото мислене е по-скоро центристко. Корнелия Нинова има шансове да стане големият политик на България в близките години", каза още депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кутев не съм фен на това правителство,но и вие не сте алтернативата.Докато такива като теб и кака *** сте начело БСП няма да прокопаха!Вие сте в пъти по нагли , злобни и корумпирани!Освен да фалирате държавата за пореден път друго не умеете!
81
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кутев откри топлата вода ! - това за предсрочния вот на недоверие вече го знаят и децата от детската градина. Пак ще се правите на демократи и ще мислите за хората.Доообре верваме Ви на 100% ! - каквото кажете това а ние тихо и спокойно ще Ви бачкаме може даже и безплатно защото Вашето щастие е наше Първо задължение и Отговорност.
80
1
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До "Симеонов": Като ще спекулираш драги, поне прави го с мярка. Кой носи отговорност за управлението на държавата: Корнелия Нинова или бат'ти Бойко. А и темата е: вот на недоверие за правителството наесен. Нещо да напишеш за това?
79
1
 
2
 
! Отговори
Пернишки миньор преди 6 години
Какъв трудов стаж има др.Кутев?
78
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПЕНЧОАз в Герб освен бивши комунисти не виждам други..какви седесари ви тресат.. наистина седесарите са виновни ,че не ви шутираха вас комунистите дето и днес сте на власт! Борисов,Лили Павлова,стринка Цецка,Цветан Цветанов -да изреждам ли още? тези седесари ли са? Комунистите се внедриха във всички партии и окончателно си останаха на власт. Която и партия да дойде на власт все комунисти начело ,нали не отричаш ,че и Костов и жена му са бивши комунисти. Това са хората във властта на Българи
77
3
 
5
 
! Отговори
Симеонов преди 6 години
ГЕРБ и Борисов доста се изхабиха, но за съжаление няма с кого да ги сменим.Що се отнася до Нинова, то тя е слънчоглед партия, където е интереса там е и тя.Но по-лошото е че тази жена съсипа и "приватизира" държавни огромни фирми, без да й трепне окото.Само Булгартабак, Техноимпекс и Пловдивския панаир са далеч над 1 милиард.Да не говорим, че с истерии и омраза политика не се прави, а идеята отново да се привърже България към руския интерес е направо съсипателна.
76
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А на БСП да се търси ли отговорност за разрухата?
75
0
 
4
 
! Отговори
Ха-ха-ха! преди 6 години
Ха-ха-ха!
74
8
 
3
 
! Отговори
ДАНЧО преди 6 години
До Анонимен: КРАЙНО ВРЕМЕ Е ,ДА СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ОТ СДС И ГЕРБ ЗА РАЗРУХАТА И ЛИКВИДАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. ,КАКВАТО ДВЕТЕ ПАРТИИ ПРИЛАГАТ И ДНЕС ,ЗАЕДНО.ЗАЩОТО СДС / ПОД ДРУГИ ИМЕНА/ ,СА И В ТРЕТОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БОРИСОВ ,БЕЗ НАРОДА ДА ИМ Е ДАЛ ВОЛЯТА СИ . НАПРОТИВ ,ТОЙ ГИ ИЗХВЪРЛИ НА СМЕТИЩЕТО.
73
13
 
2
 
! Отговори
ЧОЧО преди 6 години
До а бе КУТЕВ! АМИ , АКО НЯМАШЕ ТАКИВА КАТО НИНОВА ,ИВАН КОСТОВ ДО СЕГА ЩЕШЕ ДА СИ РАЗВЯВА БАЙРАКА И БОРИСОВ ЩЕШЕ ДА МУ ЛИЖЕ ЛАЧЕНИТЕ ОБУВКИ.ТАКА ЧЕ , ЛЪЖИТЕ ЗА НИНОВА ,ЧЕ Е БИЛА СЕДЕСАРКА СА ДОЛНИ МРЪСНИ МАНИПУЛАЦИИ ЗА ДЕЦАТА ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА.РАДЕВ И НИНОВА СА ВИ КАМЪЧЕТО В ОБУВКАТА И ДЕСЕТИНА ГОДИНИ ЩЕ КУЦАТЕ С ДВАТА КРАКА / КАКТО ПРИ ПЪРВАНОВ /.
72
4
 
2
 
! Отговори
ВАСКО преди 6 години
До Анонимен: ДА , ОРЕШАРСКИ БЕШЕ В ДЪНОТО НА ДАЛАВЕРИТЕ С ПЕЧАТАНЕТО НА БЮЛЕТИНИ , АЛО ТАНОВ , МИШО БИРАТА ,НДК,КТБ,ДАЛАВЕРИТЕ С АПАРТАМЕНТИТЕ , ДАЛАВЕРИТЕ С ОБЛИЦОВКИТЕ НА БЛОКОВЕТЕ И КАКВО ЛИ НЕ . НО , УСПЯ ДА РАЗПОРЕДИ НА ПРОКУРАТУРАТА ДА НЕ ЗАКАЧА ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ НА ТЕЗИ ДАЛАВЕРИ.ВЪОБЩЕ , ОРЕШАРСКИ Е БОГ ,ТОЧНО КОПИЕ НА БОРИСОВ.ДЕЦА , НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ ,ТОВА Е ЛЪЖА И СЕ ОТНАСЯ ЗА ЧИЧКОТО В КРАЯ НА ПРЕДПОСЛЕДНОТО ИЗРЕЧЕНИЕ. ТОЙ Е БОГА.
71
10
 
1
 
! Отговори
ПЕНЧО преди 6 години
До Анонимен: КОЕ Е ПО ДОБРО , ОТПАД"А"ЦИ ИЛИ *** ,КРАДЦИ И СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКИ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. ?ДУМАТА ОТПАД"А"ЦИ БЛЕДНЕЕ ПРЕД ДРУГИТЕ ОПРЕДЕЛЕНИЯ И ТОВА Е ФАКТ НЕОСПОРИМ.НАРОДА ИЗХВЪРЛЯ СЕДЕСАРИТЕ НА СМЕТИЩЕТО ,БОЙКО ГИ ПРИБИРА И ИМ ДАВА МИНИСТЕРСКИ КРЕСЛА-ТОВА СЕ НАРИЧА ИДИОТИЗЪМ.
70
7
 
2
 
! Отговори
ИВАНОВ преди 6 години
КУТЕВ , ОСТАВКАТА НА ТРЕТОТО ПРАВИТЕЛСТВО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ИСКА ОЩЕ НА ДЕСЕТИЯ ДЕН ОТ СЪСТАВЯНЕТО МУ ,ЗА МРЪСОТИИТЕ ,КОИТО НАПРАВИХА В ПРЕДИШНИТЕ СИ ДВЕ ПРАВИТЕЛСТВА.НО , ВИЕ , КАТО ЛОЯЛНА ОПОЗИЦИЯ РЕШИХТЕ ДА ДАВАТЕ 100 ДНИ ТОЛЕРАНС НА" НОВИЯ" МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ. БЪРЗО ЗАБРАВИХТЕ КАК ИЗМЕТОХА ПРАВИТЕЛСТВАТА НА ЖАН ВИДЕНОВ И ОРЕШАРСКИ. ВТОРИЯТ ДОРИ НЕ БЕШЕ СЪСТАВИЛ ПРАВИТЕЛСТВОТО СИ.
69
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха стига си ревал и ти бе ....Нали ви видяхме и вас що за стока сте ! Тази мила родина ако можеше да разкаже как вие "милеехте" за нея през годините и все още милеете...... и не мога да разбера що се срамите от Бойко ? та той си е ваш кадър и по управление и по манталитет ......той също като вас е алчен и лакомията му няма край.....не вижда сиромашията на народа си а се е втренчил да защитава Цацаров и Пеевски ,защото те са неговите хора.......Жална ни майка с такива политици......
68
2
 
13
 
! Отговори
Спомени преди 6 години
Има ли комунист възможност да се изцепи нелепо,използва я! Този нагъл нищоправец сипе непрекъснато заплахи към ГЕРБ ,но накрая винаги комунистите остават извън тавата с баницата. Ето това не могат да преглътнат - огладняха много! Кутееев,никакви напъни на болния ти комунистически мозък няма да ви помогне да вземете властта! Хората разбраха,че сте ялови пръчки !
67
2
 
11
 
! Отговори
Алекс2 преди 6 години
Силиците на БСП са дотам..да внасят вотове хо хо хо
66
2
 
9
 
! Отговори
реалноста преди 6 години
СЯ 1 Тони Кут.ев е *** 2 БСП власт няма да види
65
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тоя противния, раята от красни *** е почивка в неделя. Включването на червените отпадаци ще е понеделник сутринта, тогава тая статия ще удари няколко стотин коментара. Напоследък троловете са доста активни, има един мазен и гнусен *** от тъмен шведски произход, незнам колко му плаштат от столетницата но тоя специално пише пропагандни глупости или откровенни лъжи във всекяка фб група.
64
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След любовта с ДПС го докараха до лекарства, от които е полудял. Мисли си, че хората помнят колкото него, но не забравяме тази срамна за България любов от тези предатели!
63
3
 
14
 
! Отговори
Тест преди 6 години
Кой лъже повече? Г-н Кутев или Г-жа Лъжа