Прогноза от БСП: Времето за вот на недоверие ще е тази есен

Антон Кутев: Нинова има шанс да е големият политик на България
Обновена: 16 юли 2017 17:21 | 16 юли 2017 16:47, Анисия Иванова
94

Гражданите ще осъзнаят през есента, че това правителство не работи, каза депутатът от БСП Антон Кутев в предаването "Опорни хора" на Bulgaria ON AIR.

Вот на недоверие се иска, не като приумица на БСП, а когато го искат гражданите. Времето за вот на недоверие ще е още тази есен. Причините ще бъдат високата престъпност и тлеещият етнически проблем, поясни той.

"Сега, ако бъде поискан с тази конфигурация в парламента, той няма как да успее. Прогнозата ми за предсрочни избори е най-късно 2019 година", каза още той.

Според него няма натиск срещу лидера на "Воля" Веселин Марешки. Грешка беше той да заема заместник-председателското място, смята Кутев.

"Надявам се скандалът с НДК да не застраши европредседателството. Защото, когато става дума за корупция, западняците са много чувствителни. Може и да е грешка, че Деница Златева не е уволнила Боршош, но тя го е направила, за да не забави още повече ремонта. И сега от ГЕРБ си измиват ръцете с нея. Не очаквам да се стигне до съд за НДК и Боршош", прогнозира Антон Кутев.

"В най-скоро време очаквам война между Борисов и Радев. Предстои атака от страна на правителството към президента. Радев никога не се е мислил за част от БСП. Моят проблем с Радев е, че той не е ляв политик, няма ляво мислене. Неговото мислене е по-скоро центристко. Корнелия Нинова има шансове да стане големият политик на България в близките години", каза още депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
6
 
! Отговори
Хе,хе ! преди 6 години
Кутев Хора вервайте! Иде светлото бъдеще!
61
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да повярвам какви яростни подръжници има на БСП и ГЕРБ, двете партии които имат основна вина за рарзрушаването на България.Заслужаваме си всичко което ни се случва, да сме на дъното и ромите да ни бият през ден.Ако искате да ме опровергаете на есен всички на улицата, иначе си оставаме в блатото.Вие си спорите, те още повече забогатяват а пък ромите ще си създадът държава.Това е положението ГЕРБ изцяло работят против България, същото твърдя и за БСП.
60
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази антипатична личност преди време се подмазваше по същия начин на Станишев, но изчезна заедно с него в небитието. Възкръсна с помощта на госпожа Лъжа, но скоро ще ги сполети отново същата съдба! Др.Кутев, моли се по-добре скоро да няма предсрочни избори, защото няма да вземете и половината гласове от тези на последните избори!Иначе си баламосвай изкукуригалите бабички колкото искаш!
59
2
 
15
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Пак ще скачаме на покрива на колата на този
58
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХайдеАко дойде на власт БСП ще помете България. Затова теьи *** и престъпници никога не трябва да бъдат допускани до властта!
57
22
 
7
 
! Отговори
Хайде преди 6 години
БСП ще помете ГЕРБ.
56
6
 
26
 
! Отговори
sistem error БСП преди 6 години
Срещнеш ли гладен комунист, нахрани го. Срещнеш ли жаден комунист, дай му вода. Срещнеш ли гол и бос комунист дай му дрехи и обувки. Но никога, никога, никога не давай яласт на комунистите защото тогава всички ще бъдат гладни, жадни, голи и боси. Освен уоравкяващите комунисти.
55
14
 
9
 
! Отговори
СССР преди 6 години
НА ЕСЕН С ПЕСЕН И ТИКВУН ЗАВИНАГИ ВЪН!!!!!!!!!!!!!!!!!!
54
2
 
9
 
! Отговори
дядо Пенс преди 6 години
И ? Ще потекат реки от мед и масло ? Така и бай Жельо ни лижеше, после Фил, след него Жан, после Мавъра,след него Мони Рулетката и най -накрая гавазина на Тоше и Рулетката ! Пиночет и трябва на тая държава ,ама и генерали няма...
53
5
 
19
 
! Отговори
Винету преди 6 години
Ами добре, бе Кутев, вот на недоверие, нови избори и БСП с 30 депутати в новия парламент. Това ви чака, да ва *** в червените раппони.
52
2
 
10
 
! Отговори
Кутев преди 6 години
Хвалете ме бе, хибриди! К'ви са тия мижави 50-ина коментара? Искате ли си работата или какво? Аааа, сядам да проверявам следмалко кой как се е отчел с коментар!
51
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече си мисля,че квото и да дойде след Джери Борисов все ще е по-добре.
50
15
 
9
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
ГЕРБ още не са представили програма за управление. Но скандалите с обществените поръчки вече започнаха да се появяват.
49
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВСИЧКИ са м.ръсни комунисти! Крадливи!
48
1
 
6
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 години
До 35Само формен *** мобе да напише това! 30 млрд мухи му бръмчат в главата
47
11
 
21
 
! Отговори
Вот за Корнелия ли? преди 6 години
Вот на недоверие относно Корнелия ли ще гласуват членовете на столетницата?Мисля, че ако го отлагат до есента, ще е грешка.Дотогава Корни ще е досъсипала партийката им.
46
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега пък и Радев не им харесва. Нямал ляво мислене, преди седмица Стефчо се оплака, сега другаря Кутев. Няма угодия.
45
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и вторият възлов момент, около който се върти сюжета на филма "да обичаш на инат" - когато сина вижда разпилените пачки пари на баща си и му казва простичкото - "ти си крадец!", която фраза обръща посоката на развитие на филма до края ...та и същата работа и с некои партии...
44
7
 
24
 
! Отговори
БСП СА НАТЯСНО! преди 6 години
ПАК СА СВЪРШИЛИ ПАРИТЕ!АБЕ КУТЕВ , ПОМОГНЕТЕ ИМ ПАК ДА ФАЛИРАТ НЕКОЯ БАНКА!!!!
43
7
 
18
 
! Отговори
До 37 преди 6 години
Вярно дувгарю,др.*** май повечко харчи зад океана!Нещо май и хареса и не бърза да се връща!Остави Кутето и Бойчев сами !Добре ,че е Ленчето та да има кой да пази границата!