Прогноза от БСП: Времето за вот на недоверие ще е тази есен

Антон Кутев: Нинова има шанс да е големият политик на България
Обновена: 16 юли 2017 17:21 | 16 юли 2017 16:47, Анисия Иванова
94

Гражданите ще осъзнаят през есента, че това правителство не работи, каза депутатът от БСП Антон Кутев в предаването "Опорни хора" на Bulgaria ON AIR.

Вот на недоверие се иска, не като приумица на БСП, а когато го искат гражданите. Времето за вот на недоверие ще е още тази есен. Причините ще бъдат високата престъпност и тлеещият етнически проблем, поясни той.

"Сега, ако бъде поискан с тази конфигурация в парламента, той няма как да успее. Прогнозата ми за предсрочни избори е най-късно 2019 година", каза още той.

Според него няма натиск срещу лидера на "Воля" Веселин Марешки. Грешка беше той да заема заместник-председателското място, смята Кутев.

"Надявам се скандалът с НДК да не застраши европредседателството. Защото, когато става дума за корупция, западняците са много чувствителни. Може и да е грешка, че Деница Златева не е уволнила Боршош, но тя го е направила, за да не забави още повече ремонта. И сега от ГЕРБ си измиват ръцете с нея. Не очаквам да се стигне до съд за НДК и Боршош", прогнозира Антон Кутев.

"В най-скоро време очаквам война между Борисов и Радев. Предстои атака от страна на правителството към президента. Радев никога не се е мислил за част от БСП. Моят проблем с Радев е, че той не е ляв политик, няма ляво мислене. Неговото мислене е по-скоро центристко. Корнелия Нинова има шансове да стане големият политик на България в близките години", каза още депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 42продължение: та и същото с бсп, като с учителя по музика...
41
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време е компартии и еднически партии да бъдат забранени!
40
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
вчера случайно попаднах на флма "да обичаш на инат" и си го изгледах отново, след толкова години.каква е ключовата фраза на младият герой : "учителят по музика пее фалшиво!"извини се, казва директора: "ама *** е ли фалшиво", продължава да твърди момчето ... "ами *** е фалшиво" призна директора, ама не можем да го уволним, защото му остава 1 г. до пенсия!
39
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Партизан за бой се стяга. Няма мирясване. Постоянно трябва да се мъти водата.Нека да се изказват психиатрите.
38
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
* правителство не работи* вот на недоверие* високата престъпност и тлеещият етнически проблем* предсрочни избори* Надявам се скандалът с НДК да не застраши европредседателството (напротив - на точно обратното се надяваш)* война между Борисов и Радев* Предстои атака на правителството към президента. (напротив-ще се сработят, за ужас на некои "другари")* Радев не е ляв политик (то пък партията на милионерите е лява)има ли нужда от коментар за деструктивните разшутелни действия на братята?
37
5
 
22
 
! Отговори
sistem error БСП преди 6 години
Дори и името на БСП е една гокяма лъжа. Тя не е българска а РУСКА, защото защитава единствено руските интереси, не е социалистическа а партия на ЕДРИЯ КАПИТАЛ, защото защитава интересите на червените олигарси и не е партия а ОПГ.
36
5
 
8
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Благодаря за минуса!Само ми кажи как румънците успяха с малки крачки да догонят западноевропейския стандарт.Как Албания ни настигна и задмина ,а ние за 30 години затъваме все повече.При положение ,че подкрепяш виновния за 1/3 от този период то да смятам ли ,че за теб всичко е цветя и рози.Всяка власт дето не може да докара 5-10% на година подем за икономиката е импотентна и няма място във властта.
35
3
 
2
 
! Отговори
до 33 преди 6 години
Най смешното е ,че дори и да ги оберът другарите те ще ги похарчат в България и пак ще повишават доходите макар и косвено.Я ми кажи ефект от десет годишната власт виждал ли си?Само трафик на летищата и имиграция всичко бяга.
34
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо да смееняме премиер, който работи и направи България водеща икономика на Балканите. Борисов трябва не десет, а поне 25 години още да ни управлява!
33
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 28Една година е напълно достатъчно да се спре корупцията и убийствата, но Орешарски ги насърчаваше, а не се бореше срещу тях.И защо България изпадна в поредната национална катастрофа, ако Орешарски е бил възстановил резерва?
32
9
 
8
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Икономиката не помръдва!10 години подема е 0 ,повишава се имиграцията ,покупвателната възможност на гражданите намалява.Още факти ,десет години време е това ,не живеем по 2000 ,че да го чакаме да ни подобри живота.Само такси и налози му в главата и да сложи ръка на някое фондче.
31
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Посъбраха се доста парички,време е да идват другарите!Това е жизненият цикъл у нас!
30
6
 
15
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Румъния смени 10 Примиера и правителства.В България си стоим с един със съмнителни интелектуални качества.От 2007 сме в ЕС ако смятате ,че управление дето боксува по време на пир е "добро" то толкова я разбирате и политиката.И какво означава този минус?Преброяваме колко човека са на хранилка в партията-майка.Даже знам ,че и вие вече не го понасяте ама сте принудени да му играете по сопата.10 години ако не си направил нищо изчезваш ,даже и за наще географски ширини.
29
10
 
14
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Даже и лятото им е много на тези.По-голяма пародия сме нямали, в тези 30 години преход.Колко години още ще му гласувате доверие ?10 години България в ЕС и какво направиха нищо градивно ,ако сте на хранилка към партията разбирам ,но даже и тогава виждате ,че тъпчем на едно място и затъваме.
28
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руските господари на тази престъпна партия са им дали ясната задача да дестабилизират България на есяка цена. И те в синхрон с Тадев действат в тази насока.
27
15
 
24
 
! Отговори
до 28 преди 6 години
Орешарки управлява само една година, под непрестанните платени от герб протестъри. И въпреки всичко възстанови резерва, опоскан от герб, без да тегли и цент заем. Със заеми от 30 млрд лева всеки може да управлява.
26
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХА-ХА-ХА !Катастрофално управление, при което българите биват избивани от роми по улиците ...Бедност, мизерия, липса на перспектива ...---------------А при Орешарски как беше - цветя, рози и пълно благоденствие?
25
17
 
22
 
! Отговори
Янчо преди 6 години
А бе,тия комунисти живеят само с утопии! Какъв политик,какви 5 лева,бе Кутев? Та цялата ви комунистическа псмина е за затвора! Вие сте държавни предатели и сте само за народен съд! Да,наесен може и да ви осъдим,много ни стана вече!
24
10
 
17
 
! Отговори
Адам Смит преди 6 години
Тъкмо се навършва годишнина от последното самостоятелно управление на БСП, когато Виденов, Румен Гечев и компания едва не ни направиха милионери. В левове, разбира се. Само дето един долар беше равен на 2500 лева, а заплатите бяха по няколко долара.
23
8
 
17
 
! Отговори
до 21 преди 6 години
Правилно! Ако питат Борисов за убийството в Бяла, той ще коментира, че ще прави магистрала Русе-Свиленград, която ще спре убийствата на материала.