Антиромски патос ли? Петиция иска наказание за Джамбазки!

Онлайн документът иска Европарламентът да глоби политика
18 юли 2017 19:12,
78
Антиромски патос ли? Петиция иска наказание за Джамбазки!
Снимка: архив Булфото

Онлайн петиция иска наказание за евродепутата Ангел Джамбазки заради негови антиромски изказвания в медиите, Европейския парламент и социалните мрежи.

В призива се припомнят последните коментари на политика по повод смъртта на 18-годишния Алекс от Бяла.

"Разкажете ми нещо за интеграцията, за толерантността, за "либерализма", за "хуманизма", за БХК и цялата соросоидна циганозащитна банда. А аз ще ви разкажа как се използва въже", написа Джамбазки в една от публикациите си по темата.

Още по темата

Създателите на петицията, която е качена в платформата "Аваз" целят да съберат 1000 подписа, които ще изпратят до президента на парламента Антонио Таяни, пише уебсайтът "Болкън инсайт", цитиран от bTV.

В документа се припомня и друг коментар на Джамбазки. Под снимка на арестуваните роми в Асеновград, които биха гребци и създадоха напрежение в града, евродепутатът написал "евтаназия".

"Ако държанието на Джамбазки остане несанкционирано, това ще подрине ефективността и авторитета на Европейския парламент, както и вярата на европейските граждани в него", се казва в петицията.

До момента подпис под нея са сложили 629 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Светлана26512
50
1
 
14
 
! Отговори
читател преди 6 години
български гражданин може да се нарече само тоз който си е платил данъците към таз държава, другото е паразитиращ пълнеж и няма право на мнение. иначе се обезсмисля изобщо идеята за държава
49
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АЗ предлагам да пуснем петиция, с която да наградим Джамбазки с ОРден Стара Планина. веднага ще се запиша. Той на ЕВропарламента, отдаван му е подронен авторитета от хора като Юнкер, които се застъпват за гейовете и ***, добре че е Джамбазки. тука някакив дребни душици искат да топят други българи пред Голямото Началоство.
48
3
 
21
 
! Отговори
загрижена европа преди 6 години
АКО СЕ ПУСНЕ ПЕТИЦИЯ С ИСКАНЕ ГЕРМАНИЯ ДА ПРИЕМЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ РОМЕИ И ДА ИМ ОСИГУРИ ДЕМОКРАТИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ, КОЛКО ХОРА ЩЕ СЕ ПОДПИШАТ ПОД ТАЗИ ПЕТИЦИЯ?
47
2
 
9
 
! Отговори
муспи преди 6 години
Както знае българската общественост, Цар Киро беше подложен на тежка операция в Париж. Плати българския народ. В болницата го посетил Макарон и му казал че демокрацията вече се изчерпва, и специално за България ЕС гласи Монархия. Пречи само някакъв Цар?! - Този цар да си е*е м***та! Аз да си *** м***та ако не му е*я м***та! Че той е ци**нин, баща му е ци***нин, дядо му е ци***нин, не искам да кажа думата ев**ин за да не ми спре интервуто цендурата!
46
4
 
4
 
! Отговори
мен преди 6 години
Всички патриоти айде си ходим....Мангалинка малинка мая....
45
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е чак въже.По-добре да ги пращат в Северна Корея при едон голям хуманост.Той ще ни праща корейки.Ем вождът ще е доволен,че ще има матриал за химическите опити (човека развива сериозна био и химическа програма) хем ное ще сме доволни от скромни и работливи корейски момичета.Те не се като българките да броят кой колко пари има и какъв мерцедес ще им купи ако решат да му родят деца.Бързо-бързо забременяват.Тъкмо ще се вдигне и раждаемоста с качествен матриал.В Северна Корея има екзекуция с базука..
44
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С "патриоти" като тозиь не ни трябват срсоиди.
43
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Европа, Парламента им, ЕС, ценностите им, либералните им партии и организации са ВСИЧКИ фалшиви и лицемерни.Всичко е една голяма лъжа. Говорят за интеграция на разни дивашки племена, но всъщност ги мразят и се гнусят от тях( с пълно право) но поне да кажат истината и да не развиват теории. В България хората( с пълно право) мразят тези същества, но поне не са лицемерни и го казват. А БХК,ДПС и подобни други вирусни банди, са продукт на ЕС и българските мафиоти/политици. Предатели и продажници.
42
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българският ген не може да е пркажен, защото такъв отдавна няма.Тази биомаса, наричаща се българи, а всъщност паплч, осеменявани от всеки мелзи, полу анадлци, полу турци, цганоиди и кой ги знае какви още.
41
0
 
12
 
! Отговори
мен преди 6 години
Тези които не работят наказват тези които работят! -желязна Българска логика (#&$^$*@*! (@ мама)
40
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самият български ген е дълбоко и изцяло пркажен.Не сме създали нищо, ни култура като хората, ни държава. Всичко ни е гадно и нефелно.
39
0
 
13
 
! Отговори
:-):-) преди 6 години
иска ти се да си българин или турчин,а не да се срамуваш от..как му викаха..ро,мския си произход, но това е положението
38
23
 
6
 
! Отговори
Караджамбазов преди 6 години
Да умира, противна държава, долен народ. Отдавна съм ги разбрал какво презставляват и съм се отвратил.Срам ме е, че съм българин.Знам, знам... турчин съм, хуквам към анадола...
37
2
 
24
 
! Отговори
да преди 6 години
още малко им остава на мръсните со'росоидите у насУнгария ще им се стори приказканачалото на края им е факт !!!
36
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Белгиеца с ислямско име дето е пуснал петицията да си вземе ***.алите у тях щом иска!! Относно изказванията на Джамбазки си има съд, който да определи дали са расистки. А за връщане на смъртните наказания, това е въпрос на вътрешна политика на суверенна държава!!! Къде беше тоя кюрд когато Франция гонеше *** от територията си???
35
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Остриганото магаре Джамби, във властта си, братче, нали "русенският македонец" е министър.Не дрънкай, а действай.Мина времето да се правите на свети девици непорочни.
34
34
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джамбазки е фашивляк и пишман-патриот.
33
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И все пак Природата го е доказала -змията се убива откъм главата!!!!А за тази цел трябва всички българи(от българската народност),милиони,да се вдигнем и изметем и смачкаме главата на змията!Иначе,докато само галим опашката,ще бъдем смазани!Безмилостно!
32
0
 
44
 
! Отговори
. преди 6 години
Айде пуснете петиция на улицата да видим колко ще се подпишат , после пуснете оетицията за изселването на тая безполезна, кеадлива, престъпна и миризлива биомаса и вижте резултатите !