Кои политици са финансирани от КТБ? БСП искат списък

Обществото има нужда от прозрачност, настоява Нинова
21 юли 2017 13:15,
35
Кои политици са финансирани от КТБ? БСП искат списък
Архив: Булфото

Да бъде оповестено кои политици са били финансирани от КТБ. За това настояват от БСП и изпращат писмо до специализираната прокуратура с молба да бъде представен списъкът.

Лидерката на левицата Корнелия Нинова цитира публичния документ на прокуратурата, в който се посочва, че има "финансиране на политици", както и "определени лица получават суми в брой по нареждане на самия обвиняем Василев - различни лица от политическия живот".

Още по темата

"КТБ е огледало на целия преход - бизнес интереси, политически интереси, обвързаност, съмнения за престъпление и всичко това на гърба на народа. Смятаме, че с това разследване можем да сложим край на модела на прехода, както и на модела на правене на политика на прехода", мотивира се Нинова.

"Обществото има нужда от тази прозрачност и от пълната истина за КТБ", настоя тя.

Запитана какво ще стане, ако се окажат в този списък и политици от БСП, Нинова заяви, че по темата се отнасят принципно.

"Нямам никаква представа дали има колеги от БСП. Когато получим информация, тогава ще видите нашите коментари", каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пеевски, Борисов, Бисеров и т.н да не би да са от БСП?Вие пък какво се напъвате да се изказвате.Хората са откраднали милиони и са си много добре, а такива като вас човек ще убиете, за да защитавате крадливите политици!
8
4
 
20
 
! Отговори
До 7 преди 6 години
Колкото и да се пънеш,няма как да ни убедиш,че БСП са виновни за фалита на КТБ,защото всички знаем,че банката се наду като балон по време на управлението на ГЕРБ.Това беше направено умишлено и както се видя,балона се спука.Не случайно при управлението на Орешарски за да бъде обвинена БСП.Много елементарно,за да е вярно.Към днешна дата Д.Пеевски и Б.Борисов са бетонирали с мълчание подкрепата си и си разделиха държавата,само не знам у кого е пио-голямата част.
7
20
 
11
 
! Отговори
Смешници комунадни преди 6 години
Госпожо Корнелия, колкото и да се правите на невинни, за хората е ясно, че именно по вашето управление бе срината КТБ! Както и че дойдохте на власт с помоща на костинбродската афера именно за да ограбите държавата, чрез вашата банка КТБ! Сего угодно се правите на невинни, ама сте луди за да смятате хората и обществото ни за будали.
6
4
 
18
 
! Отговори
Хигс преди 6 години
Борисов всеки ден отнема човешки права,нови глоби,рестрикции,заплахи чрез негови подставени хора или министри,та въпроса е Корнелия Нинова що мълчи пари от ГЕРБ ли е взела театър ли играе!?
5
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да,обществото също иска да знае кои политици са финансирани от КТБ?Странно защо обаче,ясички медии на Пеевски яростно са се нахвърлили върху Цв.Василев,а неговия ортак излиза чист като изворна водица.И прокуратурата дори немее пред мотивацията,която е получила за да си мълчи.
4
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Питай първо членовете преди да хвърляш бомби в пространството, да не се припотяваш, както се обясняваше, че не си гласувала за Пеевски!
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Банката фалира заради мафиотската борба за надмощие между различните кланове на мафията управляващи в България след 1990 година.
2
1
 
30
 
! Отговори
Съгласен съм преди 6 години
Нека всички да ги видим кои са тези хубавци. И хич не ми пука от коя партия са.
1
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво, Корни, все повече ми се издигаш в очите. И без майтап, на другите избори обмислям да гласувам за БСП..щото така или иначе си гладувам, но за Боко вече никога!!!!!!!!