Заради "Суджукгейт": Борисов поиска оставки в ГЕРБ - Добрич

Искането на лидера на партията ще се гласува в понеделник
21 юли 2017 19:17,
168
Заради "Суджукгейт": Борисов поиска оставки в ГЕРБ - Добрич
Снимка: Булфото, архив

Премиерът в качеството си на председател на ГЕРБ поиска оставката на всички членове на областното ръководство на партия ГЕРБ - Добрич.

Това съобщиха от пресцентъра на партията.

Още по темата
Освен това председателят на ГЕРБ предлага на ИК да освободи общинския ръководител, общинския организационен секретар и членовете на общинското ръководство на партия ГЕРБ - Добрич.

Освен освобождаването на членовете на областното и общинското ръководство, предложението на Бойко Борисов включва още да бъдат утвърдени нови ръководства на областните и общинските структури.

Решението на Изпълнителната комисия ще бъде гласувано и приведено в действие още в понеделник, се посочва в съобщението.

Поисканата чистка вероятно е заради аферата "Суджукгейт". Както Dnes.bg писа, депутатът на ГЕРБ Живко Мартинов е поискал тонове суджук за Бойко Борисов, както и телешка пъстърма и филе "Елена". След проверка на прокуратурата имунитетът му бе поискан.

За скандала бил информиран и премиерът. Самият Мартинов вече сам се отказва от имунитета и обясни, че атаките срещу него идвали от ляво.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още по темата: Бойко Борисовсуджуци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
19
 
! Отговори
И ние сме преди 6 години
дали нещо на света- многоопашат гущер, късащ опашките си през денонощие! Lacertilia gerb...
12
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А работниците са получавали сигурно минималната заплата, за да има за хайдуците от герб. И затова ще бъдем най=бедни в Европа! . Оставка мръссници!
11
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези наглеци ядат от "седжука на премиера",О УЖАСи нито един "суджук не е стигнал до премиева"както казва глаДният прокурор.НА БЕСИЛОТО!!!Да видят друг път как се яде премиеерски ""суджук!!
10
1
 
47
 
! Отговори
Слобчев преди 6 години
Това за суджука е една хилядна част от далаверите на гербаджиските онбашии.
9
1
 
42
 
! Отговори
Цялата герберска преди 6 години
шайка в Добрич са такива, бе, Вожде! Да сменяш гайка 19 с гайка 19 на болт 17, файда няма! Ама тя рибата си е вмирисана от 2009-та...като влезеш в банята и се видиш в огледалото, не усещаш ли, че миризмата е от тебе и чак после стига до Добрич?
8
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На фона на огромните кражби и корупция във България,това е един много маловажен случай!Представете си ,какво става в един сектор,като енергетика-например...
7
1
 
29
 
! Отговори
Слончев преди 6 години
Айде, айде Боцко не се прави на Дева Мария,лапнал си поне един тон суджук ха ха ха че то ти личи,я се виж едвам мърдаш :)
6
1
 
30
 
! Отговори
ПОНИЖАВАНЕ В РАНГ преди 6 години
АСФАЛТ ПАША СЕ ПРЕВРЪЩА В СУДЖУК ЧЕЛЕБИ. И ОТМЪЩАВА СПОРЕД РАНГА СИ, ЗА ЦВИЛЕЩИТЕ ОТ УДОВОЛСТВИЕ МАЛО УМНИ ФЕНОВЕ НА БОКО. ДРЕБНАВЕЦ НЕЩАСТЕН И ОТМЪСТИТЕЛЕН. ВИЖДА СИ КРАЯ И ПОБЕСНЯВА НЕУРАВНОВЕСЕНО. И КАКВО ОСТАНА ОТ ТАКА УПОРИТО ЛЪСКАНИЯ МУ ИМИДЖ НА ЕВРОЛИДЕР. ТОЯ КАТО ЕДИН ЕРДОГАН, БЕ - УВОЛНЯВА ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО. НЕНОРМАЛНИК. РАЗГОНИ НИ ФАМИЛИЯТА БОЧЕТО!!!
5
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Живко Мартинов не е просто депутат от ГЕРБ с втори мандат , член на 2 комисии и 4 групи за сътрудничество, избран с най-много преференции в района си ( ето къде са отишли суджуците ). Съдружник е в 37 дружества и конгломерат от фирми . С дейност в енергетиката и приятелство с ЦвЦв. Суджуците са пуснати като димна завеска , а зад нея се крие дългогодишен рекет и кражби, май.Скандалът е огромен, така че Борисов да не се опитва отново в познатия си стил да замита всичко под килимчето.
4
3
 
33
 
! Отговори
Македонски преди 6 години
То се видя , коя партия е наследник на БКП- с тия шумкарски похвати!
3
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БОКО пак се прави на СВЕТАТА ВОДА НЕНАПИТА.По тази афера Суджукгейт трябва да бъдат разпитани Борисов и Пеевски! Като ги гледам, твърде вероятно да са замезили, пардон замесени. На Цацаров също нямам вяра точно той да разследва суджуци, особено ако отговаря и за съхранението им като доказателство. Без шишковци по Суджукгейт!
2
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко щеше да е наред, ако не бяха замесили името Му! Честно, чувал съм за пикапи пълни с дивечово месо, плодове, кашони с алкохол и т. п., но за суджук за пръв път чувам. Потвърждение, че ГЕРБ не е партия, а бандитска шайка. Винаги съм го твърдял това, но не много хора го вярваха.
1
1
 
48
 
! Отговори
Ние сме Nr 1 преди 6 години
Суджукгейт - как ли ще го преведат чуждите агенции?Вурстафере - ха ха ха