Бивш главсек на МВР: Болно общество, болни служби!

Светослав Лазаров пред Bulgaria ON AIR за трафика на мигранти
24 юли 2017 09:07,
26

Обществото ни е болно. Нашите служби са функция на нашето общество. Нищо не бива ни учудва, защото става дума за криминален бизнес. Когато има търсене, има и предлагане. Нещата опират до морала на обществото и морала и социалния статус на служителите на МВР, коментира Светослав Лазаров по повод замесените в трафик на мигранти служители на МВР.

Според бившия главен секретар на МВР е несериозно да се говори за политически чадър от страна на отделни лица над каналите за трафик на мигранти.

Още по темата

"Много ми е трудно да си представя, че политик ще се занимава с трафик на мигранти. Едно е политическа подкрепа, друго е отделни действия на длъжностни лица", посочи той пред Bulgaria ON AIR.

Светослав Лазаров подчерта, че в годините професията е девалвирала и няма предишния облик в обществото. Той добави, че има дефицит на възможности за качествен подбор с оглед броя на желаещите лица.

Запитан за нерешените проблеми в сектор "Сигурност", бившият главсек на МВР обясни: Покажете ми един човек, който за 3 месеца ще се справи с битовата и икономическата престъпност. В България годишно се извършват 110-130 убийства. По-голямата част са свързани с битови инциденти. Кой е този, който ще поеме властта и от утре няма да има криминални престъпления?

Светослав Лазаров, който в момента е национален координатор на "Атака", придружи лидера на партията Волен Сидеров на политическа среща в Русия. Той уточни, че двамата дискутират преди всичко българския интерес.

"Трябва да работим с ясни послания и съществени резултати. В интерес на България ли беше да се построи "Южен поток"? Ще се строи ли "Турски поток"? В един момент ще получаваме газ от Турция. Това проруска политика ли е?", коментира още Лазаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лазаров...ти си един скапан престъпник...и нищо повече..
23
0
 
1
 
! Отговори
АХЕ преди 6 години
Този скапан.........................., който продължава да *** от МВР и не можа да си опази хората ли ще слушаме? И по важното е : ЩО ГО КАНИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ?????
22
0
 
4
 
! Отговори
Съд и затвор преди 6 години
Каза престъпника по чиято вина застреляха шест командоси в Лясково а един изгуби живота си оставяйки миомиченце и Жена вдовица.
21
0
 
4
 
! Отговори
прогноза преди 6 години
УМИРАНЕ ИМА - ОТЪРВАНЕ НЯМА! БКП СИ Е ПАК БКП НА ВЛАСТ...
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видяхме го и тоз като главен секретар на МВР. Случия с служебната му кола - Фаетона кво стана, а с убитата барета? е още колко недомислици, сега и координатор на Атака. Казвам обществото ни може да е болно , но пък политиците ни, големите ни шефове са фалшиви.
19
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може би и той е болен но поне го е усъзнал! Направил е първата стъпка да излезе от "меката" стая в диспансер "България"! :))))))))))))))))))))
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тоя неандер--талец взе да дава акъл и анализи! Боже упази! Нали сме на тоеа дередже , заради такива като тебе , бе!
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората са казали: дай власт на някого и му гледай сеира. Това е полицията, съдебната система, депутатите... От 30 г само сеир гледам.
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този индивид е болен по природа.
15
1
 
7
 
! Отговори
Джъстиса преди 6 години
НЕ приписвайте некадърността си на хората, които се трудят честно цял живот без да откраднат и 1 ст. Нещастни шмекери!
14
2
 
9
 
! Отговори
Нашите служби са фун преди 6 години
Изобщо не е вярно ! ! ! Нито полиция нито прокуратура нито съд са подвластни или управлявани от обществото . Точно обратното е . Животът във всяка държава е такъв каквито са тези три институции . Това са си самосъздадени институции от самосебе си , не може да ги закрием защото не сме ги създали . Защото ако ги бяхме създали щяхме да имаме закони на първо място срещу съдии прокурори адвокати и полицаи . Няма създадени такива закони и такива служби които да преследват хората с тези професии .
13
2
 
15
 
! Отговори
палячовци преди 6 години
И този скоро ще се титулува "експерт по сигурността"всички некадърни бивши главни секретари дават акъл а по тяхно време мафията превзе държавата!
12
1
 
7
 
! Отговори
бай Ставри преди 6 години
Светлозар Лазаров се казва, а не Светослав. Аматьори.
11
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На това болно, промито и зомбирано общество няма как вече да му се помогне.От тук нататък - само все по-очевиден разпад и деградация.
10
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече открита грешка е признак на слабохарактерност.
9
2
 
28
 
! Отговори
ушеви преди 6 години
Много мразя бивши полицай да говорят колко е била болна системата,а те какво са направили да я излекуват?нищо ....
8
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя ръководеше репресиите на хората които протестираха срещу пеевски
7
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Болни служби, болно общество. Рибата се вмирисва от към главата!
6
0
 
29
 
! Отговори
кашкавала преди 6 години
Лелеее,тоз войн забрави как беше назначен и как от болните служби се хранеше.А сега и очи има да го каже.А тъста ти в кои служби беше бре та ти го замести.Не службите,а ръководителите им са болни ...
5
0
 
20
 
! Отговори
до 2 преди 6 години
Посочи ми един единствен политик в България, който не се кланя на парите или не си гледа интереса! От която ще да е партия.