Лидерът на "Възраждане": Бият българи, убиват ни по улиците

Намираме се в демографска катастрофа, настоя Костадин Костадинов
25 юли 2017 10:15, Красимир Ангелов
59

Партия "Възраждане" излиза на протест пред парламента в четвъртък след зачестилите сблъсъци между българи и роми.

"Бият българите, убиват ни по улиците. Когато българите тръгнат да се защитават, бият тях. Това все още е България. Имаме Конституция, в която ясно е записано, че това е държава на българската нация. Циганският проблем е проблем в НС, а не в циганските махали", настоя председателят на партия "Възраждане" Костадин Костадинов в "България сутрин".

Още по темата

Гостът на Bulgaria ON AIR посочи, че очаква кабинетът "Борисов 3" да не изкара целия си мандат и не се съгласи с твърдението, че партията му подклажда етническо напрежение. Лидерът на "Възраждане" подчерта, че нещата не се случват с отиване на място, говорене и публични медитации, а с прилагане на закона.

"Имаш незаконна къща - събаря се. Имаш дете, което ходи голо и босо - детето ти се отнема, а ти се осъждаш. Крадеш - влизаш в затвора!", отсече той.

Междувременно партия "Възраждане", която е единствената политическа сила извън НС, получаваща държавна субсидия, дари първия транш от над 133 хил. лв. на Центъра за асистирана репродукция към Министерството на здравеопазването.

"Причината е много проста - България умира и се намира в демографска катастрофа. Тенденцията е следващите 10-15 години да намалеем с 1-1,5 млн. души. Цялото общество трябва да осъзнае, че това е общ проблем, иначе просто ще си умрем без война", обясни Костадин Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
....Цигойнерският проблем е проблем в НС, а не в цигойнерските махали"...Абсолютно ТОЧНО.И този проблем го създадоха БСП+ДПС+ДС.И всички останали наройли се от тях партийки на статуквото.Закриване на партийте-те са вредни.Създават тунеядци ограбващи труда на народа.
16
36
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като Орешарски никой не беше бил и убивал българите, както той правеше по време на неговата диктатура!
15
3
 
32
 
! Отговори
Маке преди 6 години
Дека са пишман патриотарите на Каракачана и Джамбаза да ревът по телевизиите какви са харни и какви велики неща ще направят ако са във властта ?!Ами, сега сте във властта и само ядете народната пара, ама Ботев го е рекъл патриоти-*** !!!Айде, Костадин Войводата да ги утрепе !!!
14
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По правилното заглавие е:" Бием се българите, убиваме се по улиците".
13
22
 
8
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Лидерът на "Възраждане": Бият българи, убиват ни по улиците----А "лидерът" на Възраждане може ли да посочи Причините за насилието и беззаконието по улиците на градовете и селцата в Бг?Щото в противен случай ще се окаже поредният демагог и популист, борещ се за власт, който акцентрира вниманието на обществото върху симптомите и срамежливо заобикаля истинските причини.Обществото ни е болно защото вместо да "лекува" причините на заболяването в зародиш, то тритира симптомите!
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***
11
0
 
69
 
! Отговори
Георги преди 6 години
Много ми допада начина на мислене на К. Костадинов. Тук не става въпрос за етническа омраза, а за равни права и закони за всички, както го е казал и Левски. Когато си строих къщата първо закупих парцела, после му смених предназначението, после стр. разрешения, скици геодезии, и така до въвеждане в експлоатация т.н. Акт 16. Много време, пари и нерви, защото такъв е закона, но явно само за някой.
10
3
 
40
 
! Отговори
Питър преди 6 години
Браво на Възраждане! За пръв на избори път дадох гласа си убедено и за пръв път не съм разочарован!
9
43
 
5
 
! Отговори
Поредните преди 6 години
Поредните пишман патриоти, които са обиколили всички възможни парти. Накратко поредната гербаджийкса партенка. По делата ще ги познаете, не по приказките.
8
1
 
32
 
! Отговори
Българин преди 6 години
До черен ромА случайно да знаеш в Пакистан какво е положението? Питам само, щот тука е България.
7
42
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кое е вярното,бе костадинчо,след изборите каза ,че ще връщаш субсидиите на господарите си сега пък ще ги даряваш на болници,където куче влачи диря няма.
6
1
 
48
 
! Отговори
искам отговор ! преди 6 години
Господа политици , или прогледнете , или народа български ще ви отвори очите.Нивото ни на търпимост е в пиков момент. Недопустимо е да се толерират малцинствени етноси , а българите в България да са бити,гонени,малтретирани ежедневно.Защо политиците се правят ,че няма нищо ?
5
1
 
48
 
! Отговори
Българина преди 6 години
До 1934 *** не са имали право да гласуват, а в Румъния са имали статут на роби! 1878 са под 40 хил на 2.5 млн население сега са 1 млн ние 5!! Докато не ги сведем по всякакви начини под 100хил БЪЛГАРИЯ НЯМА НИКАКЪВ ДЕМОГРАФСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ ШАНС! каквото ти е населението такава ти е държавата!
4
2
 
43
 
! Отговори
тг преди 6 години
Т.нар. Патриотичен фронт мълчи - то като ти е пълна устата с пачки, не можеш да говориш, нали ?! До партия "Възраждане" - прави сте , но пък има и друго - всеки народ си заслужава управниците и съдбата ...
3
3
 
43
 
! Отговори
Хммм преди 6 години
Последователни са от Възраждане .... засега
2
2
 
59
 
! Отговори
Сега преди 6 години
веднага ще се намери някой безродник, и ще каже, че това е език на омразата!
1
54
 
7
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 6 години
АМИ ЩЕ ВИ БИЯТ КАТО НЯМАТЕ МЯРКА НА УСТАТА СИ ! ЕЗИКЪТ КОСТИ НЯМА ,НО КОСТИ ТРОШИ !