Суджук ми дай и бай-бай: Живко Мартинов напуска парламента

Цветан Цветанов обяви смяната на ръководството на ГЕРБ в Добрич
25 юли 2017 15:45,
184
Суджук ми дай и бай-бай: Живко Мартинов напуска парламента
Снимка: Кадър Youtube

Депутатът от ГЕРБ Живко Мартинов, който се прочу като главен герой в Суджукгейт, напуска парламента.

Новината обяви шефът на групата на ГЕРБ в Народното събрание Цветан Цветанов на пресконференция в Добрич.

Мартинов бе добрички депутат и част от общинската структура в града. Скандалът около него гръмна в петък, когато прокуратурата поиска имунитета му. По-късно Сотир Цацаров разки, че депутатът е злоупотребявал с името на премиера като е искал за Бойко Борисов тонове суджук от търговец, когото заплашвал, че ще има неприятности, ако не осигури доставката.

Още по темата

Освен суджук Мартинов искал и десетки килограми филе "Елена", а също и ремонт за партийния офис. Всичко това пак от името на министър-председателя.

Сега срещу Мартинов се води разследване от специализираното звено "Антикорупция". 

Той напуска парламента, "за да не пречи нито на разследването и преди всичко да не руши авторитета на партия ГЕРБ и авторитета на министър-председателя Бойко Борисов", обясни Цветанов от Добрич, информира БТА.

Областното ръководство на ГЕРБ временно ще бъде оглавено от депутата вицеадмирал и кандидат за вицепрезидент на последните избори Пламен Манушев. Общински лидер става Красимир Николов - заместник-областен управител на Добрич.

Смяната на ръководството на ГЕРБ в Пловдив бе поискана от лидера Бойко Борисов часове след скандала.

Днес Цветанов съобщи, че до два-три месеца новото областно ръководство ще подготви доклад за състоянието на общинските структури на ГЕРБ в Добричкия регион.

Вторият в ГЕРБ припомни, че в последните години партията е губила обществена подкрепа в областта на няколко национални избори.

"Дори се стигна дотам през 2015-а - участвайки в избори, имахме най-слабия си резултат като спечелихме само в най-малката община в Добричка област - Шабла", каза Цветанов.

Той допълни, че и заради натрупано напрежение в партийната структура е било въпрос на време да се вземе управленско решение за смяна на общинското ръководство в Добрич.

Цветан Цветанов обясни и че рокадите в общинската структура ще доведат до влизане на нови членове в нея, както и за успешна подготовка за местните избори през 2019 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
1
 
24
 
! Отговори
баба ви преди 6 години
А сега ми изпейте , бабиното, оная песен "Цъфнал ГЕРБ" и ми нарежете от суджуко...
98
0
 
7
 
! Отговори
extremist преди 6 години
До док : "ТИКВОДЖУК" ЗВУЧИ ДОБРЕ ХАХАХАХАХАХА...ВСЕ ПАК МОМЕНТНО "ТИКВА">"СУДЖУК" И В СБОРА ОТ ДВЕТЕ НА ПО-ГОЛЕМИЯ МУ СЕ ПОЛАГАТ ПОВЕЧЕ БУКВИ; СОТИРЧО КАТО ПРИКЛЮЧИ СУДЖУК АФЕРАТА СЛЕД 5-6 ГОДИНИ, МИСЛЯ ДА ГО АЛАРМИРАМ ЗА ЕДНА ГРАНДИОЗНА РАЗПРА В ЕДНО СЕЛО - СЪДЯТ СЕ ЗА 2 НИВИ, 50 КИЛА РАКИЯ И ЕДНА УТРЕПАНА КОТКА И ЯВНО ЩЕ ТРЯБВА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКАТА ДА СЕ НАМЕСИ ЧЕ 10г СЕ ПРОТАКА СИТУАЦИЯТА
97
0
 
29
 
! Отговори
някой преди 6 години
Добре де, КОЙ е предложил тази примитивна личност за депутат, КОЙ го е одобрил?Този човек е действал брутално от 2012 година, не днес или вчера!Повече от ясно е, че този /тези/, който го е предложил и гарантирал за него, е вътре в играта и е делил паричките.Дали някой ще има смелостта да бръкне по-надълбоко, за да се осветлят действията по изборите на депутатите?Следите водят до централните ръководства на всички партии, а суджукгейта е само една брънка от повсеместните далавери и корупция.
96
2
 
5
 
! Отговори
ГРОБ Удави София преди 6 години
"Подлезът на метростанция "Витоша" на бул. "Черни връх" протече след проливния дъжд, който се изля в столицата, алармират очевидци в групата "Забелязано в София".
95
0
 
16
 
! Отговори
Край преди 6 години
Няма проблем да се хвърли на народеца некой дето не си е делил суджука с ББ. Я се пробвайте на ДПеевски или на Сталииски или на ... Цв. Василев. Последния все го искат от Сърбия пък тя едва ли не готова в ЕС да не влезне и война да ни обяви но Цв. Василев да не ни върне. Пиеската слаба - публиката не верва па на избори пак си ръкопляска.
94
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ама безплатно ли да ги вземе ?
93
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цацаров е категоричен! До Бойко не е достигнал нито един суджук! 4 тона, по средно 150 грама, това са по вече от 26 000 петъла. Времето за разследване е кратко, но явно Цацаров е знаел предварително къде са били изядени и затова е толкова сигурен. Някой да има обратното мнение?
92
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Живко суджука е забавен. Забавни са и червените ***. Драги червени ***, я кажете как печелите изборите. :))))
91
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Епидемия от Гноен Епидермален Ревматоиден Бацил - Бациликус Гербатикус!
90
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквата има ново име - Бойко Суджука:)Новия министерски принцип за управлението на България: "Ще ми ядете суджука".
89
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затвор ще има ли? Ако само ще го уволняват да почвам и аз вече да крада, то при такова "наказание" си е як стимул.
88
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A GERB KOGA BAI BAI?
87
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мартинов не може да изяде сам толкова суджук. Кои са яли ги има в едно тефтерче. Само че това, тефтерчетата, нещо се губят. Толкова прокурори в Добрич вече са взели мерки.
86
1
 
20
 
! Отговори
док преди 6 години
Какъв ли ще е резултата от съчетанието тиква + суджук?
85
1
 
21
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
"Смяната на ръководството на ГЕРБ в Пловдив бе поискана от лидера Бойко Борисов часове след скандала." В Добрич са бъркали в меда , ама Бойко е опитен и знае че когото и да накаже, няма да сбърка. Нали всичките са избирани от него и Цецо. Познават си хората.
84
1
 
25
 
! Отговори
фъ преди 6 години
По принцип всички гербери са суджуци, начело с най-големия суджук. Тези хора ще бъдат изметени от властта.
83
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тиквата не случи на народ,...))Трепере братя, не дай си Боже, да изостави, кво ша праим не знам.
82
2
 
19
 
! Отговори
extremist преди 6 години
100 кила суджуци давам , само да те притежавам ТАТЯНА ЛОЛОВА....КЪДЕ СА ПАРИЧКИТЕ ОТ КТБ, СОТИРЧО МАМИН ЗЛАТЕН ? НА БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е ПРЕДСТАВЕН ДОКЛАД ОТ РАСЛЕДВАНЕ НА ВЪНШНИ СЛЕДОВАТЕЛИ, НАЕТИ ОТ ЗАПАДНИ-ЕВРОПЕЙСКИ ВЛОЖИТЕЛИ В КТБ. ДОКЛАДА Е ИЗЧЕЗНАЛ И СЕГА СЪДЯТ БЪЛГАРИЯ ! КЪДЕ СА ПАРИЧКИТЕ СОТИРЧО СУДЖУК НЕНАГЛЕДЕН ?
81
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новите демократични сили запяха: "Суджук ми дай и повече не ме мъчи..."
80
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук май има хора които са яли от соджука щом пускат минуси. Още соджук искат.