Суджук ми дай и бай-бай: Живко Мартинов напуска парламента

Цветан Цветанов обяви смяната на ръководството на ГЕРБ в Добрич
25 юли 2017 15:45,
184
Суджук ми дай и бай-бай: Живко Мартинов напуска парламента
Снимка: Кадър Youtube

Депутатът от ГЕРБ Живко Мартинов, който се прочу като главен герой в Суджукгейт, напуска парламента.

Новината обяви шефът на групата на ГЕРБ в Народното събрание Цветан Цветанов на пресконференция в Добрич.

Мартинов бе добрички депутат и част от общинската структура в града. Скандалът около него гръмна в петък, когато прокуратурата поиска имунитета му. По-късно Сотир Цацаров разки, че депутатът е злоупотребявал с името на премиера като е искал за Бойко Борисов тонове суджук от търговец, когото заплашвал, че ще има неприятности, ако не осигури доставката.

Още по темата

Освен суджук Мартинов искал и десетки килограми филе "Елена", а също и ремонт за партийния офис. Всичко това пак от името на министър-председателя.

Сега срещу Мартинов се води разследване от специализираното звено "Антикорупция". 

Той напуска парламента, "за да не пречи нито на разследването и преди всичко да не руши авторитета на партия ГЕРБ и авторитета на министър-председателя Бойко Борисов", обясни Цветанов от Добрич, информира БТА.

Областното ръководство на ГЕРБ временно ще бъде оглавено от депутата вицеадмирал и кандидат за вицепрезидент на последните избори Пламен Манушев. Общински лидер става Красимир Николов - заместник-областен управител на Добрич.

Смяната на ръководството на ГЕРБ в Пловдив бе поискана от лидера Бойко Борисов часове след скандала.

Днес Цветанов съобщи, че до два-три месеца новото областно ръководство ще подготви доклад за състоянието на общинските структури на ГЕРБ в Добричкия регион.

Вторият в ГЕРБ припомни, че в последните години партията е губила обществена подкрепа в областта на няколко национални избори.

"Дори се стигна дотам през 2015-а - участвайки в избори, имахме най-слабия си резултат като спечелихме само в най-малката община в Добричка област - Шабла", каза Цветанов.

Той допълни, че и заради натрупано напрежение в партийната структура е било въпрос на време да се вземе управленско решение за смяна на общинското ръководство в Добрич.

Цветан Цветанов обясни и че рокадите в общинската структура ще доведат до влизане на нови членове в нея, както и за успешна подготовка за местните избори през 2019 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
0
 
! Отговори
Иван Иванов преди 6 години
Защо никой не спомена и шефа на ДАЙ - Добрич,който е общински съветник от ГЕРБ, който също от подръжниците на Мартинов. Защо никой не отиде да се порови как стана общински съветник,как таксиджийте в Добрич бяха накарани да гласуват защото иначе ще имат проблеми от инспекторите на агенцията и как транспортните фирми си плащат такса спокойствие за да нямат проблеми и да си работят спокойно и това е известно на всички,така също как назначава и уволнява инспектори, които не му играят по свирката!!
118
1
 
1
 
! Отговори
Урсула преди 6 години
....вероятно потвърден. Освен това успешно осъден от магистрат за клевета. Този "бизнесмен" очевидно е много "изряден" и несъмнено също толкова надежден свидетел.2. Бизнесменът Антон Проданов - осъден с влязла в сила присъда за данъчни измами. 3....Кирил Костов, известен с прозвището "жалбописеца" , Константин Харитов... и други високопоставени личности със съмнителна репутация в града.Ха, сега да видим кой всъщност в случая се нуждае защита.....
117
3
 
0
 
! Отговори
Урсула преди 6 години
Хайде сега дами и господа, успокоихте ли се?!?Така...да направим анализ на цялата ситуация и дружно да съжалим "репресираните", "изнудваните" и "принуждавани" да вършат незаконни неща свидетели на Йехова:1. Бизнесмена със сринатия бизнес - Тихомир Атанасов - съден с влязла в сила присъда за извършване на хулигански действия при извършена му данъчна проверка и "САНКЦИОНИРАН" от органите за констатирани от същите нарушения на данъчното законодателство. Съставения му акт е обжалван пред съда и...
116
2
 
2
 
! Отговори
Живков преди 6 години
И в затвора да лежат ще им е малко. Благодарение на тези престъпници 1 милион българи са зад граница. Ще ги нахраня тях с едни суджуци. Само да ми паднат!
115
1
 
2
 
! Отговори
taschunka witko преди 6 години
Смърт на Боко тиквата и суджука Смъ рт за скапания милиционер и полицейски кукловод
114
0
 
10
 
! Отговори
Мишо Бирата преди 6 години
ЧАКАМ ТЕ С НЕТЪРПЕНИЕ
113
1
 
5
 
! Отговори
555 преди 6 години
Цветанов, ако ти имам акъла, наглостта щях да съм на твоя хал.Търчи,лъжи и вси другите ни виновни-наши и чужди . Тез вратове с гънки над яката без суджуци не стават!
112
1
 
10
 
! Отговори
Някой преди 6 години
На мен не ми стана ясно - Наказват ги че са искали суджук, или ги наказват защото се е разчуло че искат суджук?
111
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слушам шаблонните изрази на ЦЦ как герп никога не била нарушавала морала, ценностите и пр. и се чудя дали някой му вярва, цялата им ш..айка е изградена на рекет на бизнеса, гражданите и партиите, от 5 години е това изнудване за което се говори в Добрич и ЦЦ едва сега ли разбира, невероятни н...аглеци, а НДК и там ли никой нищо не знае какво става, герп означава корупция до мозъка на костите
110
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tоя като го гледам изглежда да е със забавено умствено развитие, каквито са повечето депутати.
109
2
 
10
 
! Отговори
Опа преди 6 години
ГЕРБ = СУДЖУК = ТИКВА = КАЛИНКА
108
2
 
13
 
! Отговори
ЗАЩО? преди 6 години
ЗАЩО МИ СЕ СТРУВА ЧЕ ЦВЕТАНОВ Е ДОСТА ПРИТЕСНЕН ???? ИМА НЕЩО КОЕТО НЯМА ДА НАУЧИМ ИЛИ Е НАЯСНО ЧЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА ИМА ТАКИВА НЕЩА КАТО В ДОБРИЧ НООООО НАЛИ ЗНАЕТЕ РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТКЪМ ГЛАВАТА КАКТО ИСКАТЕ СИ ГО МИСЛЕТЕ
107
3
 
6
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Гадни хора сте това българите. Завидяхте на човека, че взел 4 тона суджук. Могъл - взел. Ей големи завистници сте.
106
1
 
15
 
! Отговори
Партиен член преди 6 години
Те не знаели бе.Един искал суджуци .Една прекарвала имигранти.Но партийните вождове не знаели какви хора са. Да бе.
105
3
 
20
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Герберо-айдушки-суджушки резил !
104
1
 
29
 
! Отговори
свинска лой преди 6 години
Типичния български бай ганьовскаи мазен олигофренски сурат. Олицотворението на съвременния бай ***
103
2
 
25
 
! Отговори
Цецо идва на помощ преди 6 години
Оказа се, че Цв.Цв. не е знаел за суджука, за изпълненията на добричкия депутат спрямо бизнесмени, прокуратура полиция, съд, та дори не е вкусвал и една подкова от суджука! Цветанов случайно дошъл днес да извърши подмладяване на ръководния състав на добричка област и Добрич . И това подмладяване става в деня, в който прокуратурата идва със спецполиция да защити свидетелите от заплахи за разправа?! Цецо, олекваш, много олекваш .
102
1
 
31
 
! Отговори
Замириса на суджук преди 6 години
Тази игра с 4-те тона суджук започна много да мирише. В медиите бяха изнесени факти за подготовка на строеж на многоетажен блок близо до пъпа на София от фирма на Мартинов, за закупуване на терени от села по Черноморието за почивни станции.от Ж.М. и областния координатор на ГЕРБ Р.Иванов. Отделно действията на Мартинов като генерал губернатор на този край. А днес Цветанов направо ни смая, обявявайки Мартинов за честен човек, защото сам, без външен натиск, пожелал да напусне НС.
101
1
 
25
 
! Отговори
D преди 6 години
Живе,Живее,как можа бре?За едната лакомия да се посрамиш пред цяла България.Депутат си ,лидер на областен град,член в две комисии и изведнъж ... суджук.Тц,ТЦ,ТЦ...Не го разбирам тва.
100
0
 
17
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Обаче, забелязвате ли, при Урла Бурла-Лаком ***, никой не смее да се отлюспи като независим дупетат;))) Сигур, щото ще свърши като писателя Стоев и ще го изнесат от Парламата с краката напреже;)))