Нинова поиска Борисов в НС заради Македония, той дойде

Соцлидерката недоволна, че премиерът демонстрира неуважение
Обновена: 27 юли 2017 17:46 | 27 юли 2017 13:15,
27
Нинова поиска Борисов в НС заради Македония, той дойде
Снимка: архив Булфото

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заплаши, че няма да подпише декларацията за подписването на договора за добросъседство и сътрудничество с Македония, ако министър-председателят Бойко Борисов не дойде в парламента и не участва в разискванията.

"Не може премиерът за пореден път да демонстрира неуважение към българския парламент и към нас, които сме се обединили, за да го изпратим в Македония да подпише договора", заяви Корнелия Нинова.

"Борисов поиска и намери подкрепа за декларацията между парламентарните групи. С неговото поведение обаче е напът да взриви това крехко съгласие", заяви Корнелия Нинова и заплаши, че ако премиерът не се появи, ще оттегли подписа на парламентарната група в декларацията.

След изявлението шефът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че премиерът е на път за парламента, но не е била необходима тази емоция от страна на Корнелия Нинова.

По думите му тя е трябвало да попита дали Бойко Борисов възнамерява да дойде и щял да й каже, че той пътува към парламента.

Нинова отвърна на Цветан Цветанов, че е питала два пъти председателя на Народното събрание Димитър Главчев дали премиерът ще присъства и той е отговорил отрицателно.

Малко по-късно министър-председателят влезе в Народното събрание.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
2
 
! Отговори
Жибор преди 6 години
Влезте й в положение на женицата- руската агентура в България е страшно изнервена от потайностите около това споразумение и са я заплашили с тотално разжалване,ако до петък не докладва подробности за подготвяния договор.
24
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При Виденов банките фалираха и без някой да ги наглася, а при " експертът" Орешарски в добавка България го докара до Трета Национална Катастрофа!
23
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зова Нинова да си премести интригантската партия в Македния.
22
10
 
9
 
! Отговори
88888 преди 6 години
Оня ден в предаването на Люба Кулезич ,Соня Колтуклиева по това време пиар на Борисов в прав текст си каза,че Борисов преди да падне правителството на Орешарски казал пред тях,че ще фалират банки и така ще падне правителството а БСП ще се провали.И това няколко месеца преди фалита на КТБ.Значи всичко е било нагласено и уредено за този фалит.
21
5
 
6
 
! Отговори
PD преди 6 години
Стига с този Димитов и коминтерна. Съдбата на западните покрайнинини и Македония е заложена още по времето на Австроунгария, и то не без ингилизко участие на принципа разделяй и владей. И комунизма не е измислен в Русия, нито коминтерна. А и работническата класа също. Ама да се хвърлят проблемите от болната на здравата глава, определено ингилизите го умеят, ама става само малко умни пропагандатори. Останалите знаем.
20
8
 
7
 
! Отговори
до 7 преди 6 години
Леле мале ,колко мили и кротки бяха герберчетата по времето на правителството на Орешарски.Пожарникаря ходеше като зомбиран по коридорите на НС и плещеше какъв некадърник бил Орешарски,как щял да провали дължавата,как искал да изтегли 1 млр и да фалира държавата.Помня нелепостите му,плащаше на "протестърите"/той сам си призна/ да ходят да се лигавят по площадите,то не беше автобуси,то не беше бойкот на заседанията .Помним,всичко помним,не ни мислете за ***,не сте по умни от нас,прости сте.
19
5
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Че защо да ви уважава вас народните представители,нали уважава американския посланик и Меркел .Прави каквото кажат "началниците" вие какви сте му.Някаква притурка дето му играе по свирката,платените му мижитурки сложени от него да изпълняват неговите прищевки.Те са болшинството в парламента,като бетон са така че няма страшно -вожда е безгрешен,мъдър,вече е и на път да стане най големия световен държавник .
18
0
 
8
 
! Отговори
htastie преди 6 години
Много големи балъци сте бе,забравихте,че при комунистите не можехте а да кажете но пак ревете за тях.внимавайте какво си пожелавате,четоку виж се сличило,и вие балъци няма да сте на първа линия,те не си дават първенството.
17
14
 
15
 
! Отговори
Пророк преди 6 години
Баба Корни ще разкаже играта на банкянския тарикат. Като я види, Тиквун почва да заеква. Добре знае, че на следващите избори Корни ще го отвее и после не се знае, кой ще бъде разследван и вкаран в панделата.
16
4
 
9
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
Аааа, значи можело и да дойде...
15
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Давай Корни, мачкай издъхналият чичка от Банкя. Краят му се вижда, предава и продава България за да се крепи на топлото местенце. Толкива сериозни проблеми имаме, от всякакво естество, отношение няма. Крие се като мишок. Тази агресия която расте навсякъде е поради невзимането на мерки и отношения. Важното е време да мине, да е добре с Америка и Меркел. А България, българите, кучета ги яли. Важни са му миганите, те останаха да му гласуват. Имали сме предатели но като този още не.
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
поредния псевдо-политически ТЕАТЪР за нас баламите !
13
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи е получил разрешение от Американското посолство. Без тях ,закъде ?
12
12
 
17
 
! Отговори
Коце кмета преди 6 години
Боко Тиквата - достоен наследник на антибългарина и предател Г. Димитров, защитник на Интернационала и убеден комунист. Вече не само краде и върши поразии, вече върши чутовни предателства за затриване на България, заради кефа на американските си господари. С този договор признава македонски език и македонски етнос, явно после ще задължава хората да се пишат македонци, както своя идеологически учител.
11
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така ми е писнало от тая вече
10
0
 
12
 
! Отговори
Отпуска преди 6 години
Споко, излизат в платена 34 дневна отпуска... ще ги видим пак около Нова Година.
9
11
 
8
 
! Отговори
Бойко преди 6 години
Може Корне,може- за теб и на заспиване може,и на събуждане!
8
4
 
29
 
! Отговори
До 5 преди 6 години
А бре льольо, говори с хора от Югозападна България, които помняткрая на 40-те - 50-те години на 20-и век!Това е историческа истина, както и фактът, че не друг, а Георги Димитров е заявил, че Западните покрайнини никога не са били български! Отрекъл е българщината не само на Македония, а исконния патриотизъм и ясното етническо самосъзнание на българите е определил като "агресивен буржоазен шовинизъм".Не ви стига, че пренаписвахте историята, докато вилняхте 45 години,ами и днес шикалкавиш!
7
6
 
10
 
! Отговори
blabla преди 6 години
До Анонимен 7Пък щото вие от ГЕРБ не бойкотйрате
6
17
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП и Корнелия Нинова са в парламента за да бойкотират всичко.Така е било винаги,дори когато са били на власт,защото са интернационалисти-не са българи.