Обвинената в трафик на бежанци: Невинна съм, честна!

Подала оставка, за да не петни името на партията и на Валери Симеонов
28 юли 2017 19:24,
28
Обвинената в трафик на бежанци: Невинна съм, честна!
Снимка: Dnes.bg

Бившият координатор на партията на Валери Симеонов в Костинброд Анелия Велева обяви, че е невинна по обвинението за трафик на бежанци и заяви, че е подала оставка единствено, за да не петни името на партията.

Още по темата

"Невинна съм. Подадох заявление единствено, за да не опетнявам името на партия НФСБ и в частност на Валери Симеонов", заяви пред Dnes.bg Анелия Велева.

С решение на Районния съд в Пловдив тя беше освободена от ареста с мярка подписка. Тя обяснява замесването на името й в случая с политически мотиви.

"Нямам нищо, от което да се притеснявам, честен човек съм и съм човек с бизнес", каза още Велева.

В ареста остават другите петима души, за които магистратите взеха постоянна мярка "задържане под стража". Групата е била наблюдавана от 2 месеца и в събота полицаите заложили капан на автомагистрала "Тракия".

Трафикантите на бежанци използвали четири автомобила, като първият бил пилотен, а в следващите два превозвали двама сирийци и четирима афганистанци.

Шестимата българи са привлечени като обвиняеми за подпомагане на бежанци, с цел имотна облага. Срещу Анелия Велева обаче доказателствата са противоречиви.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
1
 
! Отговори
1 преди 6 години
До Изпробвал,да честна в ушите.
15
3
 
1
 
! Отговори
Изпробвал преди 6 години
Истина е;Изпробвах и се уверих.Наистина е честнаАко не вярвате- пробвайтеЧестна е,много е честна Ви казвам.
14
3
 
8
 
! Отговори
Тиквун из с Банкя преди 6 години
И оня със суджука ,затова подаде оставка...
13
4
 
7
 
! Отговори
да невинни са преди 6 години
ако нямаше полза и те/в.симеонов и сие/нямаше да ходят на границата/на избормия ден/и да се правят на клоуни.още тогава се разбра за тяхната завера с герб ха ха ха.....
12
4
 
15
 
! Отговори
ааа преди 6 години
Всички затворници казват, яе са невинни.ТОЗИ БИЗНЕС С МИГРАНТИТЕ СИ Е НА ВАЛЕРКАТА, ТАЗИ КЪДЕ СЕ Е НАВРЯЛА. Валерката си строи оградата, той си знае къде са специалните дупки, съдето се събира входната такса, неговите хора уреждат превоза.
11
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Vsi4ko e MAFIA.
10
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такава хубавица не може да е виновна.
9
3
 
13
 
! Отговори
нено преди 6 години
До сакиДържавата е неодушевен предмет - даже не е и субект. Виновни са членовете на племето и институциите, олицетворяващи държавата! Не сме дорасли!!!
8
5
 
26
 
! Отговори
гражданин преди 6 години
Правилно че от каналджийството по голям бизнес няма без да влагаш инвестиция Стоиш си на автостоп и те сами идват иги придружаваш само .Просто им сочиш преките пътища от Синеморец за магистралат по пряко през Странджа вместо през Бургас .Той Симеонов предизвика строежа на ОГРАДА срещу каналджии и трафиканти а се оказа хора от неговата ПП НФСБ в твое лице ги олицетворяват
7
4
 
36
 
! Отговори
25 преди 6 години
В БГ на магистралата, отляво до теб карат мутри и те следят ,дали ще ги засечеш ,за да ти избият зъбите с палки, отдясно до теб ,лелка от НФСБ ,тайно прекарва джихадисти, зад теб кара надрусан луд заклал приятелката си син на известна аптекарка, пред теб карат шведи без книжка 10 в една кола, по назад присветкат преторианците от НСО и гледат лошо, над теб летят Кугари и Фалкони с премиер по потник и президент по чехли. Зад завоя чакат отегчени КАТ-аджии ,за да си искат подкупа. Така си е тука.
6
4
 
39
 
! Отговори
саки преди 6 години
Гнила държава. От лелката дето краде пастет в детската ясла, до олигарсите дето крадат директно от хазната и европарите. Манталитета на това население ,на тази територия е крадливо, лукаво, далаверско, подло и завистливо.
5
5
 
21
 
! Отговори
агнец божий преди 6 години
Просто са и скръцнали със зъби да изчезва скоропостижно,щото иначе...!
4
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Келепира на "патриотите". Винкела строи рехава ограда, подчинените му, прекарват терористи. Отделно субсидията за тази гнусна папплач.
3
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей секнаха далаверата на човека :)
2
3
 
27
 
! Отговори
художника преди 6 години
И какви са "политическите мотиви" като твоите са във властта ***??? Кой ръководи МВР и ДАНС? Искаш да кажеш, че са луди да си режат клона на който седят, така ли ??? Май мотивите са "ФИНИКИЙСКИ" !!!
1
4
 
28
 
! Отговори
Чавдарка преди 6 години
Честна пионерска ли?