Премиерът Борисов призна: Суджук не ям, имам високо кръвно!

Било го е срам от някои депутати, но пък ги гонел веднага от партията
115
Премиерът Борисов призна: Суджук не ям, имам високо кръвно!
Снимка: МС

Премиерът Бойко Борисов демонстрира твърда ръка при последния скандал, при който народен представител от неговата партия се оказа изнудвач, а днес призна, че го е срам от такива депутати.

"Аз суджук не ям, имам високо кръвно, близките ми го знаят това", отсече той.

"Срам ме е от такива депутати като Живко Мартинов, но аз самият съм разпоредил разследването срещу него и той веднага беше изгонен и от парламента, и от партията", коментира още премиерът скандалът "Суджукгейт".

Още по темата

"Когато разбрах, на мига сме направили оперативните следствени действия с ДАНС, доказали сме престъплението и сме го дали на прокурора", каза още министър-председателят и допълни, че точно такива съпротивителни сили трябва да имат държавата и институциите без значение от коя партия е народният представител.

Според Борисов ГЕРБ е пример в това отношение и всички, които влизат в нерегламентирани контакти, напускат партията и парламента.

"Но БСП не предприема нищо спрямо своя депутат, който е купувал гласове в Пловдивско за парламентарните избори", разкритикува на свой ред опозицията, която в последните дни няколко пъти използва скандала с партийния рекет, за да атакува властта.

По повод на зачестилите случаи на побоища, премиерът коментира, че реалността е много по-различна от това, което се коментира.

"Пострадалите не съдействали на разследването, но по оперативни данни разследващите са установили истината, която ще бъде оповестена след няколко дни, когато излязат и последните експертизи", обясни премиерът.

Според него се спекулира с темата, че се завръщат "мутренските времена", но опозицията говори по този начин, защото не харесва икономическите успехи на правителството - ръстът на икономиката, намалената безработица и увеличаването на инвестициите.

По време на откриването на логистичен център в района на автомагистрала "Тракия", Борисов отчете, че е редно да се помисли за разширяването на пътя.

"Асфалтът се превръща в работни места. Едно време като правихме "Тракия", ми казваха, че асфалта ми се яде. От Пазарджик до Ямбол все едно е Цариградско шосе - и от двете страни заводи. Все едно караш през населено място - и двете ленти пълни", каза премиерът.

"Като пуснахме "Тракия" помня, че не спряха да говорят, че нямало бензиностанции. Сега са над 20. Всичко това се случи за 7-8 месеца, но трябва да мрънкаме малко. Отваряме най-големият център на Балканите.
Ако нямаше магистрала "Тракия" щеше ли да го има?", риторично попита Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко Македонски суджук от месо може да не яде ама *** много евро суджук тук спор няма иначе как е направил това шкембе от 200 евро месечна заплата ли тогава фиданка ще трябва да стане а и ще се избави от кръвното.Баце диета му е майката да видиш народа как живее вече почти 30 г. с ниско калорийна диета благодарение на тиквите като теб, а НС е бостана с тикви от *** по-***
54
1
 
30
 
! Отговори
Запознат преди 6 години
Само пълнено агънце хапва!!!
53
3
 
19
 
! Отговори
ДО 70 преди 6 години
Стига си писал Глупости - Сина на Кмета на Симитли е Министър от ГЕРБ .
52
1
 
34
 
! Отговори
аб преди 6 години
Борисов постъпва така, както постъпват мафиотите- прекъсва нишката долу, за да не се стигне нагоре по веригата.
51
1
 
28
 
! Отговори
Чобака преди 6 години
Нека суджука бъде с вас!
50
1
 
31
 
! Отговори
БОКО, СТАРХЛИВЕЦО преди 6 години
ЯДЕ, ЯДЕ И ОЩЕ КАК. ТАЯ ШИЯ НЕ Е ТУРШИЯ. И КАКВО СЕ ЗАНИМАВА СЕГА С БСП? СТАВА ВЪПРОС ЗА НЕГОВАТА ПАРТИЯ, ПАРДОН БАНДА, А НЕ ЗА БСП. И ЗАЩО СЕГА ГИ ГОВОРИ ТЕЗИ ЗА ДЕПУТАТА НА БСП, А НЕ ПРЕДИ ДА ГРЪМНЕ СУДЖУК ГЕЙТ. ЗАЩОТО ТАКА СЕ ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО ОТ НЕГОВИТЕ АЛЧНИ И КРАДЛИВИ ДЕПУТАТИ, КОИТО СА СЪЩИТЕ КАТО НЕГО. ТОЙ СИ ГИ ИЗБИРА ПО СВОЙ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ. БСП ПОНЕ ДАВАТ ШАНС НА ДЕПУТАТА СИ, АКО НЕ Е ВИНОВЕН ДА ИЗЧИСТИ ИМЕТО СИ, А БОКО ПАНИЧЕСКИ СЕ ОТЪРВАВА ОТ ВСЕКИ,КОЙТО ЗАПЛАШВА ЕГОТО МУ.
49
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и Живко Мартинов подаде оставка "доброволно", да не петни партията, ама истината е друга. Каза го Бойко."Срам ме е от такива депутати като Живко Мартинов, но аз самият съм разпоредил разследването срещу него и той веднага беше изгонен и от парламента, и от партията", коментира още премиерът скандалът "Суджукгейт".Та на тази да и вярваме ли? "Доброволно" е напуснала, следите се замитат.
48
4
 
8
 
! Отговори
Роско Плевела преди 6 години
Русия е виновна!!!
47
1
 
20
 
! Отговори
До Грабаджите преди 6 години
Абе милички, от десет години сте властници, Вожда ви всъщност, но все тая и като се изложите все друг ви е виновен. Ало Ванйо, Вучката от митницата, и нямат край издънките, ама БСП е голям *** и все плашите с него хората. Ама аз ви вярвам, няма лошо.
46
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Суджук Тиквата, затънал си до шията в помия.
45
2
 
14
 
! Отговори
sdvfsd преди 6 години
Папа само 14 годишни ***.Ех Лайла!!!
44
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В едно прословуто тефтерче щеше да е написано: Ж.М 4 т Ц и 60 к ФЕ!
43
1
 
30
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 6 години
Тая фина и стройна фигура я поддържам само с плод и зеленчук.
42
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
както се пее в една песен "лъже мръстник@ - преяжда с луканка!"
41
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде, хайде знае се що за стока сте българските политици.Майсторът на перото Чудомир има разказ "Суджуците" Може да го прочетете и да се чудите да се смеете ли или да плачете.Чети, бе вожде, не боли.
40
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само ще цитирам част от официално обявеното меню за правителствения самолет на Тиквата, а вие си правете изводите: - "скариди, кайзер пастърма, филета, луканки, риби, ементал, октоподи, калмари, омари, телешки медальони, винен кебап, шопска, гръцка салата, "Цезар""
39
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те затова подчинените му са се погрижили нито един суджук да не стигне до него. Грижат се за здравето му.
38
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да попитам, какво стана с онова тефтерче на Вальо Черния???За един приятел питам!
37
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дал го на прокурора! Че като видиш прокурора, става ясно къде е суджука. Така че изненада няма да има. Суджука го пиши изчезнал безследно. Като парите на една банка. Като едно тефтерче, както Мишо, като Ваньо, много мнооого други неща в мутренската ни държава.
36
0
 
19
 
! Отговори
Буратино преди 6 години
Е ако не ядеш суджук, тогава защо имаш такава гуша и високо кръвно?